Jsem vzteklá, přítelovi nevěřím

Anonymní
9.12.11 16:09

Jsem vzteklá a potřebuju to někomu říct.

Nemám komu se vykecat a už mám ověřeno, že tady je to spolehlivá úleva, tak se omlouvám za takovou blbost..

Přítel mi včera řekl, že dnes na pátou hodinu jde do města a bude tam asi hodinku. Nechtěl mi říct proč. Mě to docela zdrblo, popravdě mu moc nevěřím, v létě jsme měli takové menší extempore kvůli flirtu s kamarádkou, na který jsem přišla. Od té doby mám problém mu v některých věcech věřit. Navíc mu poslední týden chodí kvanta smsek, některé večery měl doslova telefon přilepený k ruce. On se mě zeptal, jestli mu nevěřím a já mu řekla narovinu, že ne, nevěřím. Dál jsme to nerozebírali a myslím, že ví proč to tak je.

No a dneska najednou, že už tam má být ve čtvrt na 5, že neví na jak dlouho to bude a že se sejdeme v 8 v hospodě, ještě s kámošem. Oblíkat se začal už ve 3! (Cesta tam mu trvá cca 15min i s busem, nakonec odešel tak akorát.)

Mě to prostě strašně žere!!! Nemůžu si pomoct :,( Jak se mám s takovýma věcma vyrovnat i v budoucnu? Čekáme spolu dítě, budeme se brát, moc ho miluju. Mám poslední dobou pocit, že mu lezu na nervy, když mě musí vidět denně. Dřív býval v práci přes týden a vracel se jen na víkendy, kdy jsem půlku z toho byla zase v práci já.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
9.12.11 16:12

Viděla bych to tak, že šel na vánoční dárek pro tebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.12.11 16:16

hmm na prvním příspěvku může být dost pravdy - ne vždy je vše tak horké, jak vypadá :nevim: Chápu celou tvou situaci, máme doma něco naprosto podobného a taky nemám tyhle tajnosti vůbec ráda, protože i když je za tím blbost, já za tím vidím ženskou :nevim: Asi bych čekala, co se z toho vyklube, pokud někoho má, pravděpodobně to nebude jen na jeden zátah, to by ti to předem neoznámil :nevim: Když začne podobných situací přibývat - uhodila bych na něj a zeptala se. A nebo bych dělala naprosto to samé … několirkát za týden bych se vyparádila a klidně šla jen za kámoškou, ale jemu neřekla kam … ať si vyzkouší vlastní medicínku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 16:18

On je salámista a tvrdí, že mi bezmezně věří (musí, protože jinak by se zbláznil, když byl letos půl roku pryč). Na moje připomínky mi dnes řekl ironicky, že si myslel, že je dospělý..
A dárek pro mě? On na takové věci není, dárek si kupuju vždy sama a navíc nevím, jak by s tím šly dohromady ty věčné smsky.. :(

• Citovat
  • Upravit
5679
9.12.11 16:19

Anonymní, tak flirt ještě nic neznamená.. chlapi občas jen tak flirtují.. pokud čekáte miminko a máte se brát tak si nemyslím že by šel za jinou..Kdy se má narodit miminko??
třeba opravdu šel na nějaký dáreček.. ty ses ho zeptala proč tam jde a vykecával se anebo řekl narovinu neřeknu…
Tak držím pěsti at vše dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.12.11 16:19

Podle toho co píšeš to vypadá, že má milenku :nevim: kvůli výběru dárku se nikdo neoblíká hodinu předem, ani nedostává kvanta tajných sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.12.11 16:20

taky bych to viděla na vánoční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.12.11 16:21
Kallkapa píše:
Viděla bych to tak, že šel na vánoční dárek pro tebe 8)

zeby se kuli darku oblekal hodinu?? :mrgreen: :mrgreen:
zakladatelko,a to byl jen obycejny flirt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
9.12.11 16:22

tak tajné smsky to být nemusí.. můžou mu psát kamarádi anebo to může být pracovní.. nevím teda co přítel dělá…
A jen tak ses ho neptala kdo ti píše? kolik vám vůbec je let, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.12.11 16:22
Weruska píše:
hmm na prvním příspěvku může být dost pravdy - ne vždy je vše tak horké, jak vypadá :nevim: Chápu celou tvou situaci, máme doma něco naprosto podobného a taky nemám tyhle tajnosti vůbec ráda, protože i když je za tím blbost, já za tím vidím ženskou :nevim: Asi bych čekala, co se z toho vyklube, pokud někoho má, pravděpodobně to nebude jen na jeden zátah, to by ti to předem neoznámil :nevim: Když začne podobných situací přibývat - uhodila bych na něj a zeptala se. A nebo bych dělala naprosto to samé … několirkát za týden bych se vyparádila a klidně šla jen za kámoškou, ale jemu neřekla kam … ať si vyzkouší vlastní medicínku :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.12.11 16:23

Já bych se nestresovala nějakým podezíráním :), stejně to nemá cenu, jenom vynervíš sebe a pak i jeho. Zkus to brat s lehkostí, ikdyž to asi není úplně jednoduché. Například můj si telefon nosí i na záchod a má ho zaheslovaný, říká, že nemá rád, když se mu tam někdo dívá :mrgreen: . Já bych mu tam nelezla ani tak a je mi to fakt jedno, taky čekáme mimi a on se někdy večer sbalí jde do baru „na chvilku“ a dojde ve 3 ráno… no co už, ikdyby se s někým sešel, nepátrej po tom,zkus mu věřit. Kdyby se mělo něco dít nakonec to stejně zjistíš. Ale podle toho co říkáš si stejně myslím, že šel s kamarádem koupit ti nějaký dárek na vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1

a ty si mu taky verila kdyz byl pul roku pryc? Nejak nechapu to pulrocni odlouceni nebo co to bylo. Snad to milenka neni,i kdyz ty casty sms… Zase kdyby mel milenku tak si s ni nepise pred tebou

• Citovat
  • Upravit
24603
Gina108 píše:
Podle toho co píšeš to vypadá, že má milenku :nevim: kvůli výběru dárku se nikdo neoblíká hodinu předem, ani nedostává kvanta tajných sms.

tak ja to nechtela napsat takhle drsne ale kdzy uzje to venku.....asi bych byla na pochybach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 16:24

Jsem ve 4. měsíci.. Nevykecával se, rovnou řekl, že neřekne. Ale tak divně se tvářil, jako když jsem mu hodiny nadávala kvůli tomu flirtu. Tenkrát mi řekl, že netušil, co to se mnou může udělat a dušoval se, že už nikdy víc (řekla bych, že raději kvůli sobě, aby nemusel znovu zažít tu scénu).
Oblíknul se ve 3, ale pak seděl 3/4 hodiny v obýváku. A šel oblečený normálně, nic extra, ani si předtím nedal sprchu :-)
Na ty smsky jsem se ho ptala, protože už mě to rozčilovalo, když třeba předevčírem zjistil v 10 večer, že má 3 zprávy. Jen jedna prý byla od ženské, ale řekl mi, že ji neznám.
Přitom jsme se nedávno bavili o tom, že mi nevadí, když půjde s nějakou kámoškou na kafe, ať si klidně jde. Jen když to nebude pravidelně, ale jednou za čas. Tak kdyby šel na nějaké kafe, tak by mi to snad řekl když ví, že mi to nevadí ne?

• Citovat
  • Upravit
13119
9.12.11 16:24

kvanta SMS, narychlo změněná doba srazu (že by dotyčná měla možnost zdrhnout z práce dříve?), oblékání hodinu předem, mobil pořád v ruce… já v tom tedy vánoční dárek pro tebe nevidím - spíš pro něj. Miluj, ale prověřuj! Pokud měl v létě flirt a teď dělá tohle - s tou svatbou bych až tak moc nespěchala. Být tebou, neberu mu dnes mobil a na sraz v 8 zapomenu - jdi někam sama, k přátelům, nebo se dívej na telku nebo jdi spát. Je možné, že tě má jistou a trocha té nejistoty ho nezabije. Začni si jet po svém a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí