Jsem vzteklá, přítelovi nevěřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.12.11 16:27
1miss1 píše:
a ty si mu taky verila kdyz byl pul roku pryc? Nejak nechapu to pulrocni odlouceni nebo co to bylo. Snad to milenka neni,i kdyz ty casty sms… Zase kdyby mel milenku tak si s ni nepise pred tebou

Byl pryč pracovně, mezi téměř samýma chlapama. Věřila, neměla jsem důvod nevěřit.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.12.11 16:30

Anonymní, ani by můj přítel nemusel mít provalený flirt, abych teď sakra zbystřila (nehledě na to, že bych asi nežila s někým, kdo se ani neobtěžuje mi vybírat k vánocům dárek).
Jestlí jsi těhotná, tak asi chceš za každou cenu vztah udržet a ideálně všechny konkurentky odsekat.. No já osobně bych to s ním přestala řešit, přestala rýpat, začala na něj být miloučká a zároveň bych se taky často vytrácela z domu + si domluvila s nej kámoškou, že mi občas/často po večerech bude psát - a změnila si ji v mobilu z „Jany“ na třeba „sluníčko“ nebo cokoli, co může a nemusí znamenat bokovku… Jen ho nech vydusit ve vlastní šťávě.. Tohle zvloádne málokterej.. A když uhodí, tak nejdřív několikrtá tvrď pravdu (že to píše kámoška, že jdeš…) a pak, až zase jednou zmizíš (jé,milášku, ty už jis doma??? Jsem to nějak nestihla :andel: ), tak mu mile a nevinně řekni, že sis taky teda začala dělat čas sama pro sebe.. :mrgreen:
Garantuji ti, že pokud tě rovnou nezabije, a má tě rád, tak půjde sakra do sebe, protože chlapi konkurenci teda nesnesou.. ;)
Mně stačilo na jednu noc přespat u kamarádky (byli na to svědci), vypnout zvonění v mobilu a tvrdit, že jsem ho zapomněla v autě… Bys nevěřila, co se doma dělo za saigon - ale od té doby byl klid a dnes už expartner přestal blbnout.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
8566

Chtěla jsem zvednout náladu.. nepovedlo se.. může za tím být spousta věcí..měla si mu říct, že do města potřebuješ taky, že půjdeš s ním a ve městě se rozdělíte - podle jeho reakce by se dalo mnohé poznat. Moc mi nejde do hlavy, že by se hodinu fintil před tebou, že by si v klidu vedle tebe prosmskoval večery s milenkou atd..

Btw. to že ti nekupuje dárek k vánocům mě teda šoklo 8o

Příspěvek upraven 09.12.11 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
ynax píše:
kvanta SMS, narychlo změněná doba srazu (že by dotyčná měla možnost zdrhnout z práce dříve?), oblékání hodinu předem, mobil pořád v ruce… já v tom tedy vánoční dárek pro tebe nevidím - spíš pro něj. Miluj, ale prověřuj! Pokud měl v létě flirt a teď dělá tohle - s tou svatbou bych až tak moc nespěchala. Být tebou, neberu mu dnes mobil a na sraz v 8 zapomenu - jdi někam sama, k přátelům, nebo se dívej na telku nebo jdi spát. Je možné, že tě má jistou a trocha té nejistoty ho nezabije. Začni si jet po svém a uvidíš.
:palec: :palec: SVATÁ PRAVDA
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
ynax píše:
kvanta SMS, narychlo změněná doba srazu (že by dotyčná měla možnost zdrhnout z práce dříve?), oblékání hodinu předem, mobil pořád v ruce… já v tom tedy vánoční dárek pro tebe nevidím - spíš pro něj. Miluj, ale prověřuj! Pokud měl v létě flirt a teď dělá tohle - s tou svatbou bych až tak moc nespěchala. Být tebou, neberu mu dnes mobil a na sraz v 8 zapomenu - jdi někam sama, k přátelům, nebo se dívej na telku nebo jdi spát. Je možné, že tě má jistou a trocha té nejistoty ho nezabije. Začni si jet po svém a uvidíš.

Když já tohle nemám ráda, hrát sama za sebe, když jsme dva :-( Popravdě jsem na něm tak trochu závislá, máme téměř jen jeden druhého a tím, že jsme tak strašně často bez sebe kvůli jeho práci, pak veškeré volno trávíme spolu.
A se svatbou pospíchat musíme, ale to je jedno proč.

• Citovat
  • Upravit
24603
9.12.11 16:31
Anonymní píše:
Jsem ve 4. měsíci.. Nevykecával se, rovnou řekl, že neřekne. Ale tak divně se tvářil, jako když jsem mu hodiny nadávala kvůli tomu flirtu. Tenkrát mi řekl, že netušil, co to se mnou může udělat a dušoval se, že už nikdy víc (řekla bych, že raději kvůli sobě, aby nemusel znovu zažít tu scénu).
Oblíknul se ve 3, ale pak seděl 3/4 hodiny v obýváku. A šel oblečený normálně, nic extra, ani si předtím nedal sprchu :-)
Na ty smsky jsem se ho ptala, protože už mě to rozčilovalo, když třeba předevčírem zjistil v 10 večer, že má 3 zprávy. Jen jedna prý byla od ženské, ale řekl mi, že ji neznám.
Přitom jsme se nedávno bavili o tom, že mi nevadí, když půjde s nějakou kámoškou na kafe, ať si klidně jde. Jen když to nebude pravidelně, ale jednou za čas. Tak kdyby šel na nějaké kafe, tak by mi to snad řekl když ví, že mi to nevadí ne?

znova se ptam.. co to byl za flirt?? ze si delala takove sceny jako pri nevere???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.12.11 16:33

No tak 3 smsky pro mě nejsou kvanta.Každopádně si si třeba jistá, že si nehraje na mobilu hru? Můj manžel je kolikrát večer též nalepený na mobilu, ale to proto, že v TV nic nedávaj a on si hraje Solitaire :lol:

Než si napsala teď ten posl.příspěvek, tak jsem si byla jistá, že má milenku, ale teď bych řekla, že za tím může být cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
9.12.11 16:33
Anonymní píše:
ynax píše:
Když já tohle nemám ráda, hrát sama za sebe, když jsme dva :-( Popravdě jsem na něm tak trochu závislá, máme téměř jen jeden druhého a tím, že jsme tak strašně často bez sebe kvůli jeho práci, pak veškeré volno trávíme spolu.
A se svatbou pospíchat musíme, ale to je jedno proč.

a to ti nedošlo, že on hraje sám za sebe?? 8o 8o to ti nevadí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.12.11 16:34
Kallkapa píše:
Chtěla jsem zvednout náladu.. nepovedlo se.. může za tím být spousta věcí..měla si mu říct, že do města potřebuješ taky, že půjdeš s ním a ve městě se rozdělíte - podle jeho reakce by se dalo mnohé poznat. Moc mi nejde do hlavy, že by se hodinu fintil před tebou, že by si v klidu vedle tebe prosmskoval večery s milenkou atd..

vanoce prece nejsou o darcich! my se doma taky nedarkujeme!!
ale samozrejme po domluve ze je to zbytecne 8)

Příspěvek upraven 09.12.11 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.12.11 16:35
1simona1 píše:
Kallkapa píše:

Příspěvek upraven 09.12.11 v 16:31
vanoce prece nejsou o darcich! my se doma taky nedarkujeme!!
ale samozrejme pi domluve ze je to zbytecne 8)

Zakladatelka ale psala, že si kupuje dárek sama pro sebe. Není to o dárcích, ale alepoň nějakou drobnost z lásky by jí dát mohl né ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 16:38
1simona1 píše:
Anonymní píše:
Jsem ve 4. měsíci.. Nevykecával se, rovnou řekl, že neřekne. Ale tak divně se tvářil, jako když jsem mu hodiny nadávala kvůli tomu flirtu. Tenkrát mi řekl, že netušil, co to se mnou může udělat a dušoval se, že už nikdy víc (řekla bych, že raději kvůli sobě, aby nemusel znovu zažít tu scénu).
Oblíknul se ve 3, ale pak seděl 3/4 hodiny v obýváku. A šel oblečený normálně, nic extra, ani si předtím nedal sprchu :-)
Na ty smsky jsem se ho ptala, protože už mě to rozčilovalo, když třeba předevčírem zjistil v 10 večer, že má 3 zprávy. Jen jedna prý byla od ženské, ale řekl mi, že ji neznám.
Přitom jsme se nedávno bavili o tom, že mi nevadí, když půjde s nějakou kámoškou na kafe, ať si klidně jde. Jen když to nebude pravidelně, ale jednou za čas. Tak kdyby šel na nějaké kafe, tak by mi to snad řekl když ví, že mi to nevadí ne?
znova se ptam.. co to byl za flirt?? ze si delala takove sceny jako pri nevere???

Bylo to jen po netu, během jeho půlroční nepřítomnosti. Psali si několik večerů. O spodním prádle, dvojsmyslné narážky apod. Nebylo to nic zas tak strašného, přisuzuju to půlročnímu celibátu a i potřebě odreagovat se (práce tam byla hooooodně psychicky náročná a nebezpečná). Já bych to i pochopila, kdyby to byla nějaká anonymní. Ale tohle byla osoba, se kterou jsme se občas stýkali i fyzicky. Když přijel domů, už si s ní nepsal a od té doby, co jsem na to přišla, se vyhýbáme její společnosti, protože jsem mu řekla, že ji ve svojí společnosti nesnesu. Tak jsme téměř úplně opustili tu partu lidí. Nepíše si s ní a nestýká se s ní.
Tohleto udělal úplně poprvé, jindy švihá z práce dom a je normálně s náma.

Taky mi nesedí, že by si smskoval s milenkama normálně přede mnou a že by mi na dnešek řekl, že neřekne. Přece kdybych měla milence, tak se snažím si něco vymyslet, aby na mě nepadl ani malilinkatý stín podezření :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.12.11 16:39

Holky, pardon, ale tohle mi připadá, jako absolutní nnezájem.. Neznám jedinýho „salámistu“, kterýmu by nevadila případná nevěra, tudíž by vůbec nežárlil - jo, znám, resp. znala, ale u těch vzácných případů byl zanedlouho z jejich strany rozchod..
A že si ženská kupuje dárky sama pro sebe… Chápu, že se po letech domluvíte, že budete nadělovat jen dětem.. Ale na začátku?
Podle mě zakladatelku partner bere jako součást domácnosti, ne jako Ženu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.11 16:43
aajulinka píše:
Anonymní píše:
ynax píše:
A se svatbou pospíchat musíme, ale to je jedno proč.
a to ti nedošlo, že on hraje sám za sebe?? 8o 8o to ti nevadí??

Udělal to poprvé, nikdy se ještě nic podobného nestalo.. Když nebudu brát telefon a nepřijdu, bude mít strach, že se mi něco stalo a když přiběhne domů, tak mu řeknu co? Nikam se mi nechtělo a nedala jsem ti vědět, protože mě to nenapadlo, i když jsme se předtím domluvili? Budu akorát za kravku. Nedej bože, kdyby fakt šel nakupovat vánoce. To by mi je pak taky mohl omlátit o hlavu.
Ještě mě napadlo, jestli třeba nešel s naší kámoškou koupit zásnubní prstýnek. My se na svatbě totiž domluvili z praktických důvodů, tak neproběhlo žádné požádání o ruku a on ví, že prstýnek jsem si moc přála. Ale nechtěla bych být naivka a pak zklamaná :oops:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.12.11 16:43

:think: No může to být nějaká fakt blbost, do vztahu mezi váma nikdo z nás nevidíme :) ale nevím, já bych v sobě každopádně oživila dračici a zkusila navodit atmosféru, když jsme spolu začínali randit.. To vzrušení… Ať už jsi na něm závislá jakkoli - pejska mužský rádi nemají a vždycky je dobrý to otočit - aby byl v nejistotě on.

Anonymní píše:
Taky mi nesedí, že by si smskoval s milenkama normálně přede mnou a že by mi na dnešek řekl, že neřekne. Přece kdybych měla milence, tak se snažím si něco vymyslet, aby na mě nepadl ani malilinkatý stín podezření :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
20518
9.12.11 16:45

Já tě chápu. Špatná zkušenost, nyní těhotenské nervíky (hormony jsou potvory, ty to nafouknou všechno pořádně) … taky bych byla jak na trní. No, snad to ta nevěra nebude … snad to všechno fakt vidíš jen nafouknuté .. ale chápu tě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí