Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak, jak píšou holky, najdi si práci a upaluj od něj, ještě dokuď to jde a nemáte děti!!!
začni myslet na sebe…nejsi jeho majetek,o který se mimochodem špatně stará ![]()
No, jasně, najdi si práci, at máš svoje korunky, jeho se neptej. uvidíš , třeba se zamyslí a uvidí, že jen doma nesedíš a nejsi na něm závislá a bude se třeba zase trochu sn ažit. určitě bych se doma ukopala nudou a něco si našla, i kdyby jen na částečnej úvazek ![]()
Tak prvně jsem si mysella, že jsi závislá na manželovi, prootže on živí rodinu - tzn, ty jsi na mateřské a máte děti a proto nemůžeš do práce. To je celkem klasický obrázek holek, co si připadají závislé (a mnohdy jsou, bohužel). Ale jestliže děti nemáte - když jsem ještě děti neměla, tak jsem maximálně z práce zavolala, že přijdu později, páč jdeme pařit nebo že se zdržím v práci nebo tak něco, tudíž že dneska nevařím. Právě že se věci změnily až když jsem děti ěmla … ale jestli cítíš už nyní, že se tě snaží ovládat … nedovedeš si představit, jaké může mít páky, když bude chtít, tě donutit k čemukoli, až ty děti budete mít!
Anonymní píše:
Nechápu proč sem si ho vzala
Já taky ne… ![]()
Nezlob se na mě, ale pokud tohleto není vtip (sorráč, ono takových prazvláštních a neuvěřitelných osudů je tu docela dost), tak začni řešit svou situaci.
Kdo jsi? Žena s právy lidské bytosti? Nebo hadrová panenka v něčích rukou?
uf! a proč s ním jsi!???? a děti? s tímto pánem ani náhodou!!! rychle pryč!
Práce, útěk, rozvod, čas, nový normální partner, opět čas, svatba, děti, rodina, stáří, důchod… Hodně štěstí…
![]()
utíkej co Ti nohy stačí najdi si pro za tím nějaké zázemí u kamarádky a šup do práce a neohlížej se, dej žádost o rozvod a začni žít jako svobodný člověk bez závazků
ty jo nechapu ze uz davno enjsi pryc proboho co te tam drzi deti nemamte........
etatinek píše:
Práce, útěk, rozvod, čas, nový normální partner, opět čas, svatba, děti, rodina, stáří, důchod… Hodně štěstí…![]()
no tak s takový kreténem bych nebyla už ani minutu.se bojíš,když půjdeš do práce,že tě vyhodí nebo co?Jela bych třeba na hory,někam jinam to je jedno.Najít si práci s ubytováním.Zas takovej problém to není.Jseš mladá,nemš děti,tak co řešíš???Dál být s debilem??a co když nedej bože v téhle situaci otěhotníš,tak jseš úplně v háji.Najdi si normálního chlapa a toho kopni do prdele.
etatinek píše:
Práce, útěk, rozvod, čas, nový normální partner, opět čas, svatba, děti, rodina, stáří, důchod… Hodně štěstí…![]()
Sama říkáš, že peníze ti nedává - takže i když odejdeš, budeš na tom úplně stejně jako teď.
Nemáš vlastně ani výmluvu, že si s ním, protože tě živí - evidentně neživí.
Začla bych si hledat práci, posílala emaily se životopisem…Pokud by mu to měla vadit tak samozřejmě tajně - udělej si nový email.Poté bych opět tajně chodila na pohovory.Jakmile bych dostala práci, kopla bych milýho zlatýho hned do prdelky a šla na čas do ubytovny.
Myslím, že jsi se stala obětí psychického týrání, už to, že nechce, abys šla do práce je hodně blbý, ale že ti nedá prachy, když je teda nemáš jak jinak získat, to už je týrání. Ne vždy je týrání pouze to, že ženská dostane přes hubu. Nicméně nečekala bych, až k tomu přidá i tu fyzickou stránku…
Viděla bych to na poslední vážný rozhovor. Tím nic neztratíš.
Buď ráda, že děti nemáte, máš naprosto volné ruce, i když se ti to nezdá. Musíš požádat o pomoc, rodiče, kamarádku, abys měla aspoň co jíst, až budeš pracovat, vrátíš jim to. Radši bych seděla za pokladnou v tescu a bydlela na ubytovně než čekala, až pojdu hlady.
jo, ještě jsem se chtěla zeptat zakladatelky: kdo v takovémto případě platí sociální a zdravotní? to si musí platit každej i když nedělá ne? a to platí teda pan manžel nebo si na pracáku přihlášená?