Antikoncepce a silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
1.8.10 10:29

díky.Věče na to juknu.Až budou děti spát. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.10 20:12

Bibi.Já byla trochu špatná z toho,že mi při azzalia nepřicházely měsíčky,ale dr mě ujistila,že je to normální,když se berou v kuse a ža by bylo horší,kdybych špinila v kuse,tak nevim.Já bych se poradila s dr.Jsem taky už po 2 sekci a stálé špinění jsem neměla ani jednou.Zase asi záleží na doktorech a jejich znalostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.8.22 22:48

Silné měsíčky při užívání antikoncepce

Ahoj, může mi někdo poradit?
Beru antikoncepci Menyan z důvodu velmi silné menstruace. Vzhledem k tomu, že mám dovcu, spojila jsem si 2 platicka dohromady při konci antikoncepce vždy u posledního prášku spinim, teď při 1.prasku z druhého platicka jsem to normálně dostala tak silně, jako kdybych anti nebrala. :? Nechápu, beru ji pravidelně, nic jsem nevynechala. Otázka pokračovat v dobráni nebo přestat a po 7mi denní pauze zas začít? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolineC
27.2.23 23:01

Silná menstruace s antikoncepcí

Ahojky, potřebovala bych poradit. Beru antikoncepci už od cca 17 let a měla jsem 3 roky Maitalon, po covidu se mi rozházela menstruace a tak jsem zkusila změnit antikoncepci, dostala jsem od paní doktorky Regulon, který jsem brala rok, ale krvácení jsem měla stále strašně silný i bolesti (chodím co hodinu na záchod a měním vložky, je to už na hlavu 8o ). Teď mám čerstvě Mistru a nejen že to mám silný, ale mám i křeče a strašný bolesti spodku jak kdybych rodila. 8o
Nevíte co by zmírnilo menstruaci a co by to mohlo být za problém? Dle paní doktorky jsem zdravá jako řípa, ale to krvácení se jí taky nezdá když antikoncepce většinou prý snižují krvácení, to kdybych tu antikoncepci vysadila tak nevím jak víc už bych krvácela, to bych se nehla ze záchodu :,( existuje něco co to opravdu zmírní? A co by mi krom neustálých prášků pomohlo na bolest? :,(
Zkoušela jsem doplnit i železo a magnesko a vůbec nic to tělu neudělalo a nijak mi to nepomohlo. :nevim:
Za každou radu budu vděčností líbat ruce. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí