Antikoncepce a silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
1.8.10 09:01

Nechápu to !

Ahoj.Potřebovala bych poradit.Beru teď antikonc.Lindynette 20.Už 3 měsíce.Měla jsem toitž po porodu strašné problémy s menstruací.Vždycky 1 měsíc v pohodě a druhý špatný.Bylo mi zle,pořád jsem špinila a když jsem to dostala ,tak jsem neustále protékala a tampony to nepobíraly.A vždycky z toho 2.vaječníku to bylo horší a horší.Vždycky mám pocit,že mi to ani neskončí.Měla jsem to maximálně 5 dní a teď jsem ráda,že z toho 2 .skončím po 8-mi dnech.Proto mám antik.,ale teď jem pořád špinila a ve 12.dni braní normálně krvácela a dnes,20.den braní,také.Už jsem z toho na mrtvici.Nemáte s tím někdo zkušenosti?Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
1.8.10 09:42

Tohle když se mi stalo byla jsem těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 09:47

Ahoj.Nó.Tak to je teda zvláštní. :-D To jsi unikát.To jsem ještě neslyšela. :-D Fakt? :nevim: Tak z toho by mě šlehlo.Spoléhám na antikoncepci! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
1.8.10 09:52

Ahoj, tak mně udělala HA po porodu úplně to ssamé… Chvílema jsem měla pocit, že musím zakonitě vykrvácet. Tak jsem ji pak přestala brát. A srovnalo se to až teď (4 roky po) :think: :think: :think: .
U dr jsem byla kvůli tomu několikrát a pokaždé mě ujistila, že je vše v pořádku a že se to časem srovná (po císaři)… Srovnalo, ale musela jsem si počkat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 09:56

Tak díky.To jsem zvědavá.Jsem si říkala,jestli mám antik.změnit?:nevim: Nemáte nějaký typ :-D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
1.8.10 09:59

No já před porodem brala Mercilon a byla jsem s ním maximálně spokojená :palec: :palec: :palec: , ms byla vždy na hodinu přesně a max 2 dny :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
1.8.10 10:03

Po Lindynette mi bylo tak zle, že jsem myslela, že jsem těhotná. Prostě ty samé stavy. Vydržela jsem to dva měsíce a potom mi Mudr. předepsal jinou HA. Takže bych doporučila změnu. Já teď beru třífázovou a jsem v poho. Menstruace slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 10:03

jé.Tak to by bylo super.To bych potřebovala :lol: .Já takhle vůbec nemůžu existovat.Je to děs. :mrgreen: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 10:05

A ten Mercilon stojí asi kolik?Abych byla připravená. :-D Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.10 10:10

Já jsem vždycky v půlce cyklu špinila (což je úplně jiný kalibr teda 8-o ) - tak jsem dostala HA, ale vždycky se to časem vrátilo - tak mi ji dr. vyměnil (za dražší :roll: ) a tak furt… Pak jsem se s tím nějak smířila, dr. říkal, že je to ovulace ( :nevim: ). Když nad tím uvažuju, tak jak jsem vysadila prášky, že budem těhotnět, tak to přešlo a už se to nevrátilo :nevim: Ale vůbec nevím, čím to bylo, jestli je to podobné, jak u tebe nebo co… Teď mě při ovulaci zase dost bolí v podbřišku :cert:

Ještě můžeš zkusit kontryhelový čaj, mně to pomáhá na ty bolesti a co jsem četla, tak si hodně ženských pochvalovalo, že se jim po čase zeslabila MS… Pije se to první půlku cyklu - podle mě za zkoušku nic… A prášky bych možná zkusila změnit, občas trvá, než se najde, co sedne… Poraď se s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 10:11

Ave.Já právě jsem taky taková rozhozená.Vzteklá,ˇjím jak strhaná,přibrala jsem 2 kila a přesně jak ty,jak těhotná.Ale hlavně mě vytáčí to ,že prostě krvácím i mimo. :mrgreen: Paradox.Hlávně že to mám na srovnání měsíčků! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
1.8.10 10:12
Bibi1 píše:
A ten Mercilon stojí asi kolik?Abych byla připravená. :-D Dík

Kolem 450,– na ty 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 10:14

Anguo dík.Zkusím ho.I změnit prášky,protože fakt…! :pocitac: Já třeba o ovulaci vždycky vím.To mě bolí břicho a mám výtok.Ale tohleto to nebylo. :-D To je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.8.10 10:15

Díky,Shilenko.V úterý jdu na gyndu,tak si ho nechám napsat.Už jsem o něm přemýšlela.Ještě jednou dík všem,holky! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
1.8.10 10:20

Když si najedeš do lékárna.cz a tam si dáš sekci pro odborníky- léky na předpis ( je to dole vpravo), tak jsou tam vždycky u každého léku ty letáčky, co jsou u prášků přibaléné. Tam si můžeš přečíst, co to obsahuje a vše k tomu.
Já jsem podle toho zjistila, co mi na té jiné HA po porodu nedělalo dobře, proto jsem ji přestala brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí