Nechat spát na bříšku?

7142
14.3.11 23:04

nechat spát na bříšku?

Ahoj holky. chci se zeptat jestli mužu svýho 8 měsíčního chlapečka nechat spinkat na bříšku. Otáčí se ze zad na bříško a opačně. slyšela jsem , že pak už muže na bříšku miminko normálně spinkat.ale já nevim. je to tejden co nám řvala po strašně dlohhej době nannyna (to spinkal na zádíčkach)nu a já sem od tý doby uplně blbá chodim furt sledovat nanny a malýho jestli dejchá (nic mu nebylo),ale stejně sem z toho dost vyplašená. do toho se mi právě asi před 3 dnama začal točit ve spánku na bříško ajá s toho nemužu ani spát. mam ho nechat, nebo ho mam otáčet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9079
14.3.11 23:05

Tak to bohužel nevím. A jsem zvědavá co kdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.3.11 23:06

Ahoj,právě že jakmile se mimi začne přetáčet,tak bohužel poplachy na monitoru jsou falešné…víš co,pokud jsi si jistá,tak ho nech,jen nedávej do postýlky žádné plyšáky,ručníky,pleny,a nech ho spát ve spacím pytli.Mám pocit,že my jsme taky tak kolem tohoto věku monitor vyndali a prodali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
14.3.11 23:07

Když je mu už 8 měsíců a navíc máš monitor tak bych to vůbec neřešila… A ty tomu monitoru nevěříš??? Nebo proč ho kontroluješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.3.11 23:11

Taky bych to neřešila, já nechávala sna spát na bříšku od narození spinkal vždycky déle a líbilo se mu to :-) hodně času trávil na bříšku rychle se naučil pást koníčky a netrpěl tolik na prdíky… a už je dost starý na to aby si mu to dovolila, t se taky ve spánku otáčíš a nikdo tě nevrací zpátky :-)

• Citovat
  • Upravit
642
14.3.11 23:12

Ahoj, většina dětí potom spí na bříšku, typická poloha. Skrčené nožičky, prcka vystrčená. :mrgreen: Aspoň u nás to tak bylo, když byla Klárka malá a Lucinka se teď začala otáčet, takže k tomu za chvíli taky dospějeme. Klárka takto spávala v pytli. S tím monitorem neporadím, my ho měli jen prvních 6 měsíců, pak jsme ho vrátili. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
14.3.11 23:15

Už je velkej, neboj. To varování se týká spíš uplně malých miminek.

Sám si určí, co mu vyhovuje. U nás si navzdory všem poučkám a pravidlům v 10m vybojoval polštářek (furt lezl po postýlce a vždycky si lehl na kousek schmoustaný peřinky hlavičkou, jinak neusl, tak i přes nedoporučování polštářku před 1. rokem ho dostal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
14.3.11 23:23

Nasi mali spali vsichni od prichodu z porodnice na brisku (prvnich 14 dni jsem je mela trpelivost prekladat z boku na bok), spavali tak radi (a doted spi), nijak je to nepoznamenalo a spali hlavne dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
14.3.11 23:46
Xhnip píše:
Když je mu už 8 měsíců a navíc máš monitor tak bych to vůbec neřešila… A ty tomu monitoru nevěříš??? Nebo proč ho kontroluješ???

nu máme novej monitor, kupovali jsme ho když se narodil, protože je o měsíc narozenej dřív, nu a když byl malinkej, a ne měl ani 3 kg, dost často byl planej poplach, a pak až do 6 měsíce nic,ale to byl uplně mimo desku. ted v 8 měsících to hejkalo zase. ale malje byl uplně v pohodě.přesto se bojim a furt ho hlídam. jenže otáčet ho na zádíčka mužu když sem vzhuru ,ale v ncoi když spim ho neuhlídam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
14.3.11 23:48
Michaelakkk píše:
Taky bych to neřešila, já nechávala sna spát na bříšku od narození spinkal vždycky déle a líbilo se mu to :-) hodně času trávil na bříšku rychle se naučil pást koníčky a netrpěl tolik na prdíky… a už je dost starý na to aby si mu to dovolila, t se taky ve spánku otáčíš a nikdo tě nevrací zpátky :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jooo tak to je taky pravda:-) Miška nebyl moc nadšenej z bříška dyž byl malinkej,ale jak se začal přetáčet a posléze plazit, je na bříšku skoro pořád a spánek na bříšku mu delá dobře, bude v tom po mě , já spim na bříše pořád:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
14.3.11 23:49

holky já ho teda necham:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
14.3.11 23:50

Nějak v tomhle věku jsem Adu taky přestala otáčet zpět.
Už bych nechala ať spí jak chce, ale monitor bych asi ještě nevyndavala. Ale ode mě je to rada fakt jako od závisláka :oops: , máme monitor ještě teď… prostě jsem ráda, když hezky bliká a my jsme v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.3.11 00:13

Když se otočí tam i zpátky, tak už to neřeš. Stejně s tím nic nenaděláš, to bys nad ním musela celé noci hlídkovat :lol:

To se řeší u miminek, které se neotočí, kdyby se jim někam zabořil nosík, tak si s tím neporadí - to ten tvůj už si lehne, jak bude chtít, když mu nějak nebude příjemně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.3.11 00:14
jajinka veverka píše:
Michaelakkk píše:
Taky bych to neřešila, já nechávala sna spát na bříšku od narození spinkal vždycky déle a líbilo se mu to :-) hodně času trávil na bříšku rychle se naučil pást koníčky a netrpěl tolik na prdíky… a už je dost starý na to aby si mu to dovolila, t se taky ve spánku otáčíš a nikdo tě nevrací zpátky :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jooo tak to je taky pravda:-) Miška nebyl moc nadšenej z bříška dyž byl malinkej,ale jak se začal přetáčet a posléze plazit, je na bříšku skoro pořád a spánek na bříšku mu delá dobře, bude v tom po mě , já spim na bříše pořád:-)

já trpěla v těhotenství jsem vyloženě břišní spáč po porodu jsem hned ležela na břiše a první noc se skvěle vyspala a taky naposledy :D

• Citovat
  • Upravit
4724
15.3.11 01:03

Kubíkovi jsou 3 měsíce a už od dvou měsíců spí v noci na bříšku, vydupala jsem si monitor pro můj klid a jak čtu tak ty ho máš taky takže bych to vůbec neřešila, navíc jak už se otáčí sám tak s tím nic nenaděláš… já třeba kdybych ho nenechala spát na bříšku tak jsem se do dneška nevyspala a asi bych se nevyspala dokud by se na něj sám nezačal přetáčet protože jinak prostě nespí ani přes den, jedině v kočárku spí na zádech a to musíme být v pohybu. Teď co napíšu bude znít asi blbě ale doufám že to bude správně pochopeno… i když ho budeš furt hlídat a přetáčet na záda (bok) tak se nakonec stejně nějak může udusit a nebo se mu něco může stát za bdělého stavu… krom toho že se nevyspíš protože ho budeš ustavičně kontrolovat… chápu že máš strach, taky ho mám, ale ten strach bude stejný i když to dítě bude přidělaný ke všem možným monitorům. Člověk musí být opatrný ale neplést si to s šílenstvím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí