Pití 6 měsíční mimi

9079
14.3.11 21:30

Pití 6 měsíční mimi

Ahoj mamči.
Z jakého hrníčku jste davalí pít vašemu mimi. Z keramického nebo plastového. Vyzkoušeli jsme více druhů pítek, ale ani z jednoho neumí pít. A to jsem jí zkoušela i oklamat. Nedřív prso a rychle jsem jí šoupla pítko. Za chvíli si uvědomila co má v puse, tak přestala pít. Zkoušela jsem z hrnečku (keramického) a to by jí šlo, ale myslím si, že to není dobrý na zoubky, který cinkají o hrnek. Je nám 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
14.3.11 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.3.11 21:52

Ale nenašla jsem tam co potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
14.3.11 22:02

Ahoj, nečetla jsem tu diskuzi.
U nás jsem začínala nuby hrnkem, různými pítky…, pak normálně skleněnou štamprlí, z toho pil rád, zvykl si na chuť vody. A nakonec zvítězil Avent, bílé, gumové pítko. Ze začátku jsem nasála vodu já a rychle mu to šoupla do pusiny a on pak začal tahat. Ale taky to nebylo napoprvé, a teď vypije 150 - 200ml vody za den. :palec: Tak držím pěsti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.3.11 22:05
liška píše:
Ahoj, nečetla jsem tu diskuzi.
U nás jsem začínala nuby hrnkem, různými pítky…, pak normálně skleněnou štamprlí, z toho pil rád, zvykl si na chuť vody. A nakonec zvítězil Avent, bílé, gumové pítko. Ze začátku jsem nasála vodu já a rychle mu to šoupla do pusiny a on pak začal tahat. Ale taky to nebylo napoprvé, a teď vypije 150 - 200ml vody za den. :palec: Tak držím pěsti. :mavam:

Jak dlouho vám to asi trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
14.3.11 22:25

ahoja, já dávala vodu od cca 3m, nejprve z lahvičky, klasická savička, stejně to jen tak někdy jen pocucla. al ena suché rtíky super, aby nebyla hned u prsu..

pak jsem, postupně zkoušela: pítko umělé od aventu, al epro ní jako pinďu to bylo moc namáhavé, takže až někdy v 7-8 jsme měla pítko. pak se mi osvědčilo nuk, ale to až tak 9, spíš 10m, ted (12m) jsme zkusila brčko a super, pije z toho nejvíce, al enesmím jí s tím nechat, schválně s tím cáká, trochu to cintá odvzdušnovací dírkou :-)

jeslti mluvíš o klasických sklenkách, hrnkách, to to je fakt hodně brzy. samo se pak nemá šanci napít. u nás jsou pítka s vodou na každém rohu a když j ežíža, tak se napije sama. ale nepamatuji si od kdy sama.. od 9-10m??? tak nějak

pít z hrnku se učí mnohem později.. ted to bude ocucávat a pouštět do toho potápěče a nenapije se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.3.11 22:44

z hrnku vypila tak 30. A nikde okolo jsme to opravdu neměli. Malý zlobidlo to je. Chci, aby se naučila na pítko a mohla se pak kdykoliv napít, ale pořád bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.3.11 07:37

Když je jí 6 měsíců, tak opravdu můžeš jen zkoušet, nemusíš se bát, že by měla málo tekutin. My zkoušíme různé hrnečky, nejčastěji synovi ale dávám zatím ze lžičky a to vypije nejvíc. Pítko taky bere převázně jako zábavu. Dcera to měla rovněž tak, ale pít z pítka se naučila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
15.3.11 12:17
bertík28 píše:
Jak dlouho vám to asi trvalo?

Ahoj, no, asi kolem 14 dní, nevím přesně, chce to zkoušet, nabízet, nepropadat panice, když VŠECHNY děti pijí, jen to moje ne. :wink: Moje dr tvrdí, že internet a rady a tabulky na něm je mor :mrgreen:
Neboj, naučí se to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky