Nechat vibrátor - kachničku - na vaně?

Anonymní
25.1.11 20:17

Nechat vibrátor-kachničku na vaně?

Dostala jsem k vánocům vinrátor ve tvaru kachničky. Moc hezký, nikdo nepozná, že to není hračka. Upřímně asi tam většinu času bude jen odpočívat, moc na to nejsem.

Nicméně - máme dítě. Bude si s tím chtít hrát. Naučí se to pouštět.

Mě děsí jedná věc - za 15 let mu dojde, že to nebyla jen hračka a prokleje mě a nikdy už na mě nepromluví, až zjistí, že si kdysi hrál s mým vibrákem.

Co myslíte? Nemám to radši schovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21937
25.1.11 20:20

Pokud to neni vtip,tak bych samo schovala 8-o .At vypada jak vypada,neprijde mi uplne normalni,vystavovat vibrator na vane nebo jinem dostupnem miste 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
25.1.11 20:20

Promin, ale nechapu, proc by si melo dite hrat s vibratorem, ac vypada jako kachnicka… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
25.1.11 20:24

..che che to je dobry :)))) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.1.11 20:25

Mě se jednou stala velmi nepříjemná věc :oops: .Přítelova(ted už bývalého) 4 letá dcera našla ve skříni mojí hračku.Ptala se mě co to je a já nevěděla co říci a tak sem řekla že je to masážní přístroj na záda :oops: .Samozřejmě s tím chtěla namasírovat :oops: a já se vymluvila že nemám baterie :lol: .V životě bych jí ani svému dítěti takové věci naukazovala ani kdyby to vypadalo jakkoliv.
Nevim proč by si dítě mělo hrát s tvejma pomuckama 8-o .pokud potřebuje kachničku tak jí kup,stojí cca 60 kč 5ks i s mámou kachnou :wink: ,ale vystavovat nějaké takové pomucky a ještě umožnit dětem si s nima hrát mi přijde uchylný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.1.11 20:25

Jsou věci, které dětem do rukou nepatří. Vibrátor mezi ně jasně patří, takže schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 20:26

Jojo, myslela jsem si to.

Ono jde jen o pocit - proc by nemohl, je to ciste, neskodne, hezke… ale tak nejak jako si nepujcujeme kalhotky, ze… proste je to spolecensky neprijatelne.

• Citovat
  • Upravit
1837
25.1.11 20:28

Jde o princip, je to fakt takový divný…
Kdyby chtělo dítě balónek, tak mu taky nenafoukneš kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.1.11 20:29

Promiň, ale tvůj dotaz mi přijde zvláštní. Ptát se na takovou věc? :mrgreen: Já bych ho schovala, kor když k pomůckám nemáš vztah :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 20:35

No vsadim se, ze to trhne rekordy v prispevkach. Ale ja to vazne jako provokaci nemyslela.

Svoje hracky samozrejme ma taky. Tuhle bych mu necpala. Ale je urcena k tomu, aby byla vystavena na vane, proto je to kachnicka a ne vite co......

No dostala jsem ji od manzela, ted ji hned uklidit nemuzu, udelam to nejak nenapadne casem. Mimochodem manzel je prave presvedcen, ze by to tam zustat melo, proto tato diskuse. Tak budu mit alespon argumenty, ze kolektiv emimina to nedoporucuje. A on mi emimino zakaze uz definitivne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Phidalka
25.1.11 20:35

Opravdu jsem se pobavila. Ja bych ho určitě schovala hluboko do skříně i když vypadá roztomile.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.11 20:37

Mimochodem kam tohle zbozi vlastne schovavate? Decka preci stejne najdou vsechno. My jsme meli vsechny skrine nasich rodicu zmaknuty.

• Citovat
  • Upravit
48576
25.1.11 20:40

Já mám klasickej cestovní kufr(teda ted už dva :lol: )na zámek a uložen tam kam děti nevyšplhaj.Horší je to furt to vyndavat a zase uklízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.1.11 20:45
Romik píše:
Jde o princip, je to fakt takový divný…
Kdyby chtělo dítě balónek, tak mu taky nenafoukneš kondom.

náhodou … jsme je na dovče dětem nafoukli :D. Akurát pak chtěli koupit, bo samo hned praskli (on to tam donesl jeden místní občas do pidi hospůdečky, akurát byli už prošlí tak co s tím) .. no tak jsem musela holt Elišce 8letý vyvětlit co to je že :D.Náš skoro 5tile´ták pobral že to donesl strejda a už nemá :D.

No ale jinak vibrátor bych fakt na vaně nenechala.. pro mě to je intimní věc o které vím já a moje drahá polovička, resp kdo na to může sáhnout a použít. je to pro mě asi tak stejně intimní jako použití tamponu,to bych před dítkem taky nedala … (asi blbý srovnání ale tak proč ne )

• Citovat
  • Upravit
175
25.1.11 20:47

Horní šuplík se spodním prádlem :) :mrgreen: Ale každopádně kachnička musí být opravdu hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí