Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo prosím zkušenost s tímto typem vibrátoru? Nemusí to být přesně tento, ale nějaký na tenhle způsob. Už pár dní si pročítám kde co, ale všude je jen jedna zkušenost a to mi tedy moc nepomůže…
Já vím, že je nelepší dojít do sexshopu, ale hnedtak se do města nedostanu bohužel.
zkušenost nemám,ale taky ho chci
už jsem si ho vyhlídla asi před 1/4 rokem a taky hledám recenze
Taky nemám, ale též o něm už tak rok uvažuju … tenkrát jsem o něm četla docela dobré recenze, ale už nevím, kde.
Evikk píše:
Taky nemám, ale též o něm už tak rok uvažuju … tenkrát jsem o něm četla docela dobré recenze, ale už nevím, kde.
No já jsem o něm našla jen jednu a to je dosti málo bohužel.. není to za 500, takže bych fakt nerada vyhodila peníze oknem
mě fascinuje, jak ho propagují jako „součást každé dámské kabelky“ ![]()
nicméně vypadá zajímavě, to zas jo… ![]()
NiKi
NiKina píše:
mě fascinuje, jak ho propagují jako „součást každé dámské kabelky“nicméně vypadá zajímavě, to zas jo…
NiKi
No tam tam já bych ho nedala, protože at příjdeme kam příjdeme… Míša mi kompletně kabelku předevěšemi vysype. takže to opravdu nehrozí ![]()
Ja mam Lelo Lily a je skvely- mam uz vic jak rok, parada je , ze se dobiji a vydrzi hoooodne dlouho, mas volitelnou intenzitu vibraci, dokonce ma i pamet.
Material je luxusni, je to prijemne na omak- ja na moji mysku nedam dopustit.
Ale zase je to jen na drazdeni klitorisu- pokud te klitorialne neuspokoji nic, tak asi to neni to prave
kat-ka tak na ten jsem se také dívala.. jsou dost podobné, jsem ráda, že tu je někdo , kdo mi poradí, děkuji moc
Vidis, ja myslela, ze jsou stejne, ale nejsou.
Jinak teda opravdu je tichy, malicky, a treba je docela sranda, kdyz to videl nekdo- mysleli ze je to myska ke klavesnici.
Da se i zablokovat- treba kdyz by ho objevili deti…
Mrkni na eee.lelodesign.cz je tam vice luxusnich veci.
Mam jeste Ella - nevibruje, ale u neho nepoznas, co to je, vypada jak extravagantni doplnek bytu ![]()
stejné nejsou, ale opravdu dost podobné.. je tam rozdíl jen v materiálu, ted mne tak napadá, aby se třeba ten, co jsem si vybrala neodřel.. máme všude dlažbu a Míša je nenechavá, hrabe všude, kam dosáhne..
Ten co mam ja, je jakoby potahnuty silikonem- takze ho neodres a je to prijemne i na dotek, muzes ho umyt pod vodou
Tak ja ho nemam a priznam se,ze jsem jeste ani jeden nevyzkousela,ale chystam se na to ![]()
..tady už byla jedna vibrovací diskuse, zakladatelka ho myslím chtěla koupit mamce k narozeninám.. probíhala někdy v červnu 2010
ale nevím už, jestli to byl ten tvůj..
asi bych si o tom pokecala v sexshopu. já mám muffin mucker http://www.sexima.com/…-mucker.html , ale je to jiný typ, je „tam i tam“
, jen klitoridální bych nechtěla.. záleží na tobě
..ale dej v krámu i na svůj pocit, slečna v sexshopu mi nabízela i děsný dělo, měl pomalu průměr jak hasičák
- že prej jí by maximálně vyhovoval ![]()
Hanko díky… no s tím dělem jsi mne tedy pobavila… ![]()
Ale klasický já nechci, nic moc mi to neříká.. proto se pídím po tomhle.....