Zkušenost s vibrátorem Nea?

3544
25.1.11 13:54

zkušenost s tímto vibrátorem?

Máte někdo prosím zkušenost s tímto typem vibrátoru? Nemusí to být přesně tento, ale nějaký na tenhle způsob. Už pár dní si pročítám kde co, ale všude je jen jedna zkušenost a to mi tedy moc nepomůže…
Já vím, že je nelepší dojít do sexshopu, ale hnedtak se do města nedostanu bohužel.

nea černý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.1.11 13:56

zkušenost nemám,ale taky ho chci :oops: už jsem si ho vyhlídla asi před 1/4 rokem a taky hledám recenze

• Citovat
  • Upravit
3544
25.1.11 14:01

anonymní.. no tak uvidíme..já o něm hledám už dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
25.1.11 14:04

Taky nemám, ale též o něm už tak rok uvažuju … tenkrát jsem o něm četla docela dobré recenze, ale už nevím, kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.1.11 14:06
Evikk píše:
Taky nemám, ale též o něm už tak rok uvažuju … tenkrát jsem o něm četla docela dobré recenze, ale už nevím, kde.

No já jsem o něm našla jen jednu a to je dosti málo bohužel.. není to za 500, takže bych fakt nerada vyhodila peníze oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.1.11 14:07

mě fascinuje, jak ho propagují jako „součást každé dámské kabelky“ :lol:

nicméně vypadá zajímavě, to zas jo… :palec:
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.1.11 14:10
NiKina píše:
mě fascinuje, jak ho propagují jako „součást každé dámské kabelky“ :lol:nicméně vypadá zajímavě, to zas jo… :palec:
NiKi

No tam tam já bych ho nedala, protože at příjdeme kam příjdeme… Míša mi kompletně kabelku předevěšemi vysype. takže to opravdu nehrozí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.1.11 14:10

Ja mam Lelo Lily a je skvely- mam uz vic jak rok, parada je , ze se dobiji a vydrzi hoooodne dlouho, mas volitelnou intenzitu vibraci, dokonce ma i pamet.

Material je luxusni, je to prijemne na omak- ja na moji mysku nedam dopustit.

Ale zase je to jen na drazdeni klitorisu- pokud te klitorialne neuspokoji nic, tak asi to neni to prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.1.11 14:13

kat-ka tak na ten jsem se také dívala.. jsou dost podobné, jsem ráda, že tu je někdo , kdo mi poradí, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.1.11 14:21

Vidis, ja myslela, ze jsou stejne, ale nejsou.

Jinak teda opravdu je tichy, malicky, a treba je docela sranda, kdyz to videl nekdo- mysleli ze je to myska ke klavesnici.

Da se i zablokovat- treba kdyz by ho objevili deti…

Mrkni na eee.lelodesign.cz je tam vice luxusnich veci.
Mam jeste Ella - nevibruje, ale u neho nepoznas, co to je, vypada jak extravagantni doplnek bytu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.1.11 14:28

stejné nejsou, ale opravdu dost podobné.. je tam rozdíl jen v materiálu, ted mne tak napadá, aby se třeba ten, co jsem si vybrala neodřel.. máme všude dlažbu a Míša je nenechavá, hrabe všude, kam dosáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.1.11 14:33

Ten co mam ja, je jakoby potahnuty silikonem- takze ho neodres a je to prijemne i na dotek, muzes ho umyt pod vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.1.11 14:51

Tak ja ho nemam a priznam se,ze jsem jeste ani jeden nevyzkousela,ale chystam se na to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 14:58

od Hanky

..tady už byla jedna vibrovací diskuse, zakladatelka ho myslím chtěla koupit mamce k narozeninám.. probíhala někdy v červnu 2010 :think: ale nevím už, jestli to byl ten tvůj.. :think: asi bych si o tom pokecala v sexshopu. já mám muffin mucker http://www.sexima.com/…-mucker.html , ale je to jiný typ, je „tam i tam“ :mrgreen: , jen klitoridální bych nechtěla.. záleží na tobě :nevim: ..ale dej v krámu i na svůj pocit, slečna v sexshopu mi nabízela i děsný dělo, měl pomalu průměr jak hasičák :mrgreen: - že prej jí by maximálně vyhovoval :lol:

• Citovat
  • Upravit
3544
25.1.11 15:06

Hanko díky… no s tím dělem jsi mne tedy pobavila… :lol:
Ale klasický já nechci, nic moc mi to neříká.. proto se pídím po tomhle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí