Svatba ve 24. tt

10623
22.1.11 22:13

Svatba ve 24tt

Ahoj holky, najde se tu nějaká, co se vdávala cca ve 24 tt? Zrovna mě v tý době taky čeká svatba. A tak mě zajímá, jak jste se cítily, jak jste se vešly do šatů a jaké měly bříško??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
22.1.11 22:20

ahoj já se vdávala 8.7 a 7.8 se narodila malá,šaty jsem tedy neměla, kalhoty a halenku, byla to malá svatba a vše bylo fajn, až na to, že jsem si koupila prstýnek velký normálně na mou ruku a ne na ty šíleně oteklý prsty, co jsem měla v těhotenství, takže byl kámen úrazu mi ho nandat..:) hodně zdaru a ať vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.1.11 22:40

Já jsem se vdávala ve 20tt. Šaty jsem si kupovala 4 dny před svatbou, takže sedly jako ulité. Žádné bříško sjem ještě neměla, takže jsem měla konfekční velikost 40. Cítila jsem se skvěle a byla dokonale šťastná (dodnes nechápu a občas lituju, že jsem řekla ANO :lol: ). Ve třetím trimestru by to bylo těžší :think: , ale já jsem se cítila naprosto fit. A ta svatební noc…hmmmm :jazyk: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.1.11 22:52

No tak 40 mám tedka a šaty, co mám zamluvené jsou 42, tak uvidíme, jestli se vejdu a nebudu měnit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.1.11 23:24

Ahoj! já se vdávala taky kolem 20tt (při druhém dítěti, takže břicho vyskočilo velmi rychle :lol: ) a naštěstí jsem měla šaty vzadu šněrovací, takže se to povolilo a pohoda. Jinak sehnat se dají i těhotenské svatební šaty, akorát je to dražší záležitost.

viz například
http://www.e-viktoria.cz/…VATEBNI-SATY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.1.11 23:40
Flooa píše:
No tak 40 mám tedka a šaty, co mám zamluvené jsou 42, tak uvidíme, jestli se vejdu a nebudu měnit :palec:

A za jak dlouho se budete brát? My jsme dostai povolení v pondělí, v úterý jsem si to rozmyslela a svatbu zrušila :lol: a v sobotu jsem stála před oltářem. Takže u nás žádné dlouhodobé plánování a zkoušení šatů se nekonalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
22.1.11 23:42

ahojki! tak my se bereme za necele dva tydny tj budeme 28tt a mam nachystane ze salonu saty.. vlastne pro tehulku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.1.11 09:06

Ahoj,
vdávala jsem se ve 20tt,ale s dvojčaty. Bříško jsem moc neměla, zato jsem měla 10kg navrch o proti svojí normální váze. Šaty jsem měla šněrovací na zádech, takže to bylo v pohodě. Po obědě jsem se převlíkla do sukně na gumu a halenky, takže zbytek dne fajn.
Nejhorší bylo přežít ten oběd, v těch šatech už mi pak bylo dost těsno a zle a div jsem tam neomdlela :roll:
Když si to tak vezmu zpětně, asi bych se vdávala radši netěhotná nebo až po narození dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.1.11 09:39

My se budem brát 30.dubna a to bude můj 24 tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.1.11 09:40

Já si myslím, že ty šněrovačky mají výhodu. Pod prsama stáhnete a dole „roztáhnete“, nebo ne???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.1.11 11:55

Já jsem se vdávala ve 27. TT, měla jsem celkem velký bříško :lol: Šaty jsem si koupila takové, které byly stažené pod prsama a sukně splývavá. Na širší ramínka a ke kolenům. Můžu je normálně nosit i teď, když někam jdeme.
Měli jsme svatbu jen ve čtyřech :lol: Ale byla to paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
23.1.11 11:58

Fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.1.11 15:13

Teda, moc Ti to slušelo a to krásný bříško… :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.1.11 20:36

Díky, bylo to taky v dubnu a byl to co se počasí týká nejhezčí víkend v roce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.1.11 20:37

Takže od té doby svatby v dubnu všem doporučuju! Takže držím palce a těš se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí