Nechce, abych otěhotněla

20.8.25 23:48

Nechce abych otěhotněla

Ahoj,

s přítelem se snažíme už přes rok o druhé dítě. Bohužel se to ale zatím nedaří.
Přítel zpočátku už druhé dítě nechtěl, ale nakonec po mém naléhání svolil a já vysadila antikoncepci. Od té doby ale se mnou nechce moc spát. Skoro vždy to musím začít já, aby vůbec něco bylo. Spíme spolu tak max. 2× měsíčně, někdy i méně. Bylo i 2 měsíční období, kdy jsme spolu nic neměli. Přijde mi, že předstírá orgasmus a dává si pozor, aby se do mě neudělal.
Vždy když to každý měsíc dostanu, tak je vidět, že se mu hrozně ulevilo, ale neprizna to. Je nám oběma 32.

Co mám dělat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
20.8.25 23:56

Proč ho do toho sakra nutíš když nechce? Co chceš poradit? Nechce, nechce. Buď se s tím smiř nebo hledej jiného tatínka :nevim: Chudáci děti co jsou potom z rozvedených rodin! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.25 00:03

Osobně bych taky partnera nenutila. Jakmile je to jednostranný, je to průser. Řekl ti důvod, proč druhé nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.8.25 00:03

Nesnažit se otěhotnět, když vidíš, že druhé dítě nechce, co jiného asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17398
21.8.25 00:18
@Natasa1994 píše: Více

A co bys chtěla dělat, když nechce?
Jo, možná že na to druhé dítě přistoupil, ale jak už sama vidíš, tak po něm asi nijak netouží.
Tak to všechno spolu ještě pořádně proberte. :kytka:
A nezlob se na něho, kdyby si to své prvotní rozhodnutí, přece jen rozmyslel.
Určitě by k tomu měl svůj důvod a mj. značí to i jeho postoj k zodpovědnému rodičovství. Tak na něj zbytečně nenaléhej a užívejte si toho všeho hezkého, co máte. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
21.8.25 04:22

Nechtit druhe dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102687
21.8.25 06:22

@Natasa1994 Prestan se snazit a uzivej si to, ze muzes mit sex bez reseni ochrany, o tu se evidentně stará on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35256
21.8.25 06:49

On druhé dítě prostě nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
21.8.25 07:06

Tak zaprvé se snažíš Ty, přítel nechce a jasně Ti to dal najevo. Jestli chceš skončit sama, tak v tom pokračuj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6899
21.8.25 08:24

Nakonec nebudeš mít ani druhé dítě ani chlapa. Tohle ten vztah zabije. On souhlasil aby měl klid, ale jak vidíš tak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
21.8.25 08:58

Řekl ti proč to dítě nechce? Já bych si s ním sedla a vyrikala si to. Ať aspoň víš, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
21.8.25 11:39

Co máš dělat? No v první řadě se přestat snažit o miminko když je naprosto jasné, že on o druhé dítě nestojí. Hele je mi jasné, že nakonec se ti to povede a otěhotníš. A co potom? Si třeba připravená na to, že zůstaneš na dvě děti sama. Nebo budeš vše kolem miminka muset zvládat bez jeho pomoci, protože on s jeho narozením na svém režimu nic nezmění?
Na tvém místě bych si s přítelem promluvila. Ale bez emocí a hlavně s vědomím, že se dozvím něco před čím jsem zavírala oči a nechtěla to slyšet.
Ptej se proč o miminko nyní nestojí. Respektuj jeho názor. Zjisti jestli je to z nějakým důvodu, které třeba za rok dva pominou. Nebo je to jeho konečné stanovisko. Zkuste společně najít kompromis.
Jako táta a partner asi bude dobrý když s ním chceš druhé dítě. Takže komunikujte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.8.25 12:42

Nenutit ho do toho, když ti řekl, že druhé nechce a svolil jen abys mu dala pokoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
21.8.25 12:46

Druhý dítě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie