Nechce být v Manduce :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
21.9.11 20:54
Gretchen píše:
Tak ja jeste pockam a budu to prubezne zkouset :-) Taky mi prijde, ze mu na tom nejvic vadi ty roztazeny nohy, i kdyz pouzivam novorozeneckou vlozku :think:

jo vlastně, to mi taky přišlo, že jí vadí ty roztažený nohy… a pak jak povyrostla, a i si zvykla, tak to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 20:56

Naše Linda vzala Manducu na milost asi v půl roce. Jinak - řev, usnutí, probuzení, řev. Ale jak ji začlo zajímat okolí, tak to šlo a teď (10 m) jak si ji nasazuju, už se na mě směje. Zkus vydržet, taky jsem se bála, že nákup byl zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.9.11 20:58

Já bych to ještě zkusila venku. Ono pohupování je prostě jiné, než rázná chůze. Tak prostě seber kočár, hoď do něj manducu, odjeď mimo civilizaci, schovej kočár v pangejtu, dej dítě do Manduky a vyraž. Dej tomu 10-15 min a bude jasno. Pokud to nevyjde, hod jí do skříně a zkus to každé 2-3 týdny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
21.9.11 21:16

Přidávám se k ostatním, taky bych dala manduce ještě šanci, zkus ji hodit na chvíli do skříně a vytáhnout za pár týdnů.
Můj malý byl hodně plakací miminko, ale šátek jsem pořizovat nechtěla a v babyvaku se mu nelíbilo, přesto jsme v necelých 4 měsících pořídili manducu a zalíbilo se mu v ní téměř okamžitě. Občas teda má den, kdy mu něco přeletí přes nos a řve tam bezdůvodně, ale ve většině případů je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
21.9.11 22:22

A v jaké poloze nosíš v náruči?
Manducu bych neprodávala,ještě na ni dojde :wink: Já v ní nosila až dýl,první půl rok jsem nosila převážně v kolíbce v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.9.11 22:24
To bohuzel nepomaha :-( Hracka tam visi asi od mesice veku. Kdyz zacal vnimat, tak jsem mu dala kazdou z jedny strany, aby na ne dosahl, takze si tak 10 min s nima hraje a pak zbytek cesty rev :-( :-( No hruza, mam kocar na dve veci…
miska7 píše:
martiiik píše:
Taky doporucuju neprodavat a zkusit treba za tyden, dva… Malej mi v ni nechtel byt, koupila jsem ji cca v jeho 2 mesicich, pokazdy brecel. Taky jsem z toho byla nestastna, ale po par tydnech jsem vyzkousela znova a byl ticho a cucel okolo (prijde mi, ze uz mu mozna neni tak neprijemny to roztazeni nohou). Ted chodim do mesta s Manducou, sice jsem ovesena, ale alespon nechodim v revu-kocar nesnasi od narozeni, takze prochazky na nic (a to jsem se tesila, jak budu s kocarem a psy brouzdat po lese)-z toho jsem teda zklamana dost :-( To kdyby mel nekdo radu.....
možna je to blbost ale zkusila jsi na kočár něco pověsit? Malá v něm taky dost plakala a teď když kouká na visící hračku je klidnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.9.11 22:27

Souhlas s Alpakou, musíš vyrazit ven :nevim: My to měly taky tak, dcera v šátku (i v kočárku) neřvala jen tehdy, když jsem pochodovala. Nějaké pohupování a natřásání doma ji nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.9.11 22:28
nám trvalo skoro 5 měsíců, než si malý na kočár zvykl a přestal řvát…
to samé nosítko
teď se mu líbí tam i tam
martiiik píše:
To bohuzel nepomaha :-( Hracka tam visi asi od mesice veku. Kdyz zacal vnimat, tak jsem mu dala kazdou z jedny strany, aby na ne dosahl, takze si tak 10 min s nima hraje a pak zbytek cesty rev :-( :-( No hruza, mam kocar na dve veci…
miska7 píše:
martiiik píše:
Taky doporucuju neprodavat a zkusit treba za tyden, dva… Malej mi v ni nechtel byt, koupila jsem ji cca v jeho 2 mesicich, pokazdy brecel. Taky jsem z toho byla nestastna, ale po par tydnech jsem vyzkousela znova a byl ticho a cucel okolo (prijde mi, ze uz mu mozna neni tak neprijemny to roztazeni nohou). Ted chodim do mesta s Manducou, sice jsem ovesena, ale alespon nechodim v revu-kocar nesnasi od narozeni, takze prochazky na nic (a to jsem se tesila, jak budu s kocarem a psy brouzdat po lese)-z toho jsem teda zklamana dost :-( To kdyby mel nekdo radu.....
možna je to blbost ale zkusila jsi na kočár něco pověsit? Malá v něm taky dost plakala a teď když kouká na visící hračku je klidnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.11 10:46

Jéje doma by mi v Manduce taky nebyl, než si obuji boty tak je řev! až když vyjdu do lesa hooodně rychlým krokem, tak se uklidní a je spokojený, bude mít 6 měsíců a nosím ho od 6 týdnů.. určitě bych ji ještě neprodávala, může se hodit i za půl roku nebo rok! Zkus teda někde vyjít, já ji používám jen ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.9.11 12:21
agy píše:
Manducu bych neprodávala,ještě na ni dojde :wink: Já v ní nosila až dýl,první půl rok jsem nosila převážně v kolíbce v šátku.

V naruci nosim vetsinou „na lezato“, to se mu libi, nosi se rad. Napadlo me zkusit nejaky babyvak, ale jestli to poridim a malej v tom bude rvat stejne jak v manduce, tak uz me manzel asi zabije za vyhozeny penize :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
22.9.11 12:49
Gretchen píše:
agy píše:
V naruci nosim vetsinou „na lezato“, to se mu libi, nosi se rad. Napadlo me zkusit nejaky babyvak, ale jestli to poridim a malej v tom bude rvat stejne jak v manduce, tak uz me manzel asi zabije za vyhozeny penize :zed:

Možná by se mu opravdu víc líbilo v kolíbce,já tedy vak měla,ale musela jsem ho furt jednou rukou přidržovat,tak jsem pořídila šátek a pohoda.Ale nejdřív zkus v manduce vyrazit ven,jak radí holky :wink: Dej vědět,jak se to vyvíjí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.9.11 13:32

A nebo kup šátek. Ten se neztratí. Můžeš tam navázat jak na stojáka, tak do kolíbky. Kolíbky jdou i na obě ramena, ne jen na jedno, jako babyvak. Dítě tam neklimbá, nemusíš přidržovat. A je to pohodlnější, než zátěž na jedno rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
23.9.11 11:14

Tak jsem dnes pri venceni naseho pejska zkusila vzit maleho do manducy, nez jsem dosla ven tak rev, venku bylo chvili ticho, prcek se fascinovane rozhlizel kolem sebe :-) , pak si ale asi vzpomnel, ze mu ma te manduce vlastne neco vadi, tak zase spustil :zed: Nastesti je nase fenka s vencenim vzdycky rychle hotova, tak jsme hned utikali domu. Kdyz jsem pupika z manducy vysvobodila, tak jeste chvili pobrekaval a hazel po mne vycitave pohledy :oops: Tak jsem se rozhodla, ze vyzkousim preci jen satek (jeste v tehotenstvi jsem se rozhodovala mezi satkem a manducou, manduca zvitezila, protoze jsem se pri sve nesikovnosti bala sloziteho vazani a toho, ze bych to treba blbe uvazala a prcek by mohl vypadnout nebo tak neco) Kazdopadne satek si napred pujcim a uvidim jak to pujde…na noseni jsem se moc tesila, tak snad se k tomu nejak dopracujeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
23.9.11 11:23

Gretchen,koukám,že jsi z Pardubic,škoda že jsi nenapsala minulý týden,to byl v Pardubicích šátkařský minisraz :-D Vázání se neboj,když jsem to zvládla já,dáš to taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.9.11 11:30
pokud bys měla možnost, tak bych šátek nejdřív vyzkoušela - nám řval v šátku úplně stejně jako v nosítkách…
a teď po pár měsících už neřve v ničem
Gretchen píše:
Tak jsem dnes pri venceni naseho pejska zkusila vzit maleho do manducy, nez jsem dosla ven tak rev, venku bylo chvili ticho, prcek se fascinovane rozhlizel kolem sebe :-) , pak si ale asi vzpomnel, ze mu ma te manduce vlastne neco vadi, tak zase spustil :zed: Nastesti je nase fenka s vencenim vzdycky rychle hotova, tak jsme hned utikali domu. Kdyz jsem pupika z manducy vysvobodila, tak jeste chvili pobrekaval a hazel po mne vycitave pohledy :oops: Tak jsem se rozhodla, ze vyzkousim preci jen satek (jeste v tehotenstvi jsem se rozhodovala mezi satkem a manducou, manduca zvitezila, protoze jsem se pri sve nesikovnosti bala sloziteho vazani a toho, ze bych to treba blbe uvazala a prcek by mohl vypadnout nebo tak neco) Kazdopadne satek si napred pujcim a uvidim jak to pujde…na noseni jsem se moc tesila, tak snad se k tomu nejak dopracujeme :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí