Nechce být v Manduce :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
23.9.11 13:30
Gretchen píše:
Tak jsem dnes pri venceni naseho pejska zkusila vzit maleho do manducy, nez jsem dosla ven tak rev, venku bylo chvili ticho, prcek se fascinovane rozhlizel kolem sebe :-) , pak si ale asi vzpomnel, ze mu ma te manduce vlastne neco vadi, tak zase spustil :zed: Nastesti je nase fenka s vencenim vzdycky rychle hotova, tak jsme hned utikali domu. Kdyz jsem pupika z manducy vysvobodila, tak jeste chvili pobrekaval a hazel po mne vycitave pohledy :oops: Tak jsem se rozhodla, ze vyzkousim preci jen satek (jeste v tehotenstvi jsem se rozhodovala mezi satkem a manducou, manduca zvitezila, protoze jsem se pri sve nesikovnosti bala sloziteho vazani a toho, ze bych to treba blbe uvazala a prcek by mohl vypadnout nebo tak neco) Kazdopadne satek si napred pujcim a uvidim jak to pujde…na noseni jsem se moc tesila, tak snad se k tomu nejak dopracujeme :think:

Vidíš ono to půjde :potlesk: :palec: , neboj se, každý den an chvíli při tom venčení, postupně si prcek zvykne :wink: :-D

Na mě se malá taky ze začátku koukala vyčítavě, a teď když vytáhnu manducu, tak tleská a směje se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
3.10.11 11:35

My jsme tedy manducu porizovali az v deset mesicich. Do te doby to byl satek a v nem byl maly spokojenej a chrnel v nem klidne dve hodky. Uprimne si nedovedu novorozene vmanduce predstavit. Prijde mi, ze do satku se schouli lepe. Ale urcite vydrz a zkousej. Deti se meni. U nas se zda, ze prestala zabirat manduca a asi budeme na vylet zouset krosnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
10.8.16 11:18

Můj měsíční syn nechce být v Manduce

Zdravím a oživuji diskuzi, koupila jsem v bazaru Manducu, těšila jsem se, až do ní svého maličkého dám a jak se mu to bude líbit a dnes při prvních dvou pokusech řev.. jinak je to docela klidné miminko, nedá se říci, že by neměl rád tulení, někdy když ho bolí bříško, tak se mu líbí, když ho vezmu k sobě do postele, přitisknu ho k sobě, tulíme se a on až pak usne.. Sice rád kouká kolem, možná mu vadí, že je tam tak natěsno, nic moc kolem nevidí.. možná jsem ho tam dávala málo unaveného, ale byl po kojení a pak mi v náruči hned usnul.. Četla jsem různě na diskuzích, že to chce čas, ale nevím, jestli se Manducy raději opravdu nezbavit :/.. Možná nemá rád i jak má nohy tak moc od sebe, většinou je má pořád u sebe, někdy ho přebalit je opravdu náročné :D Na mém břichu se mu také moc nelíbí (možná zase ty roztažené nohy?)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.8.16 11:22

@martinaska první syn to samé, po týdnu naopak manducu miloval a kdybych ho kvůli těhotenství nemusela přestat nosit, tak v ni trávil podstatnou část dne ještě jako dvouletý :mrgreen: zkus to ještě parkrat a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
10.8.16 11:29

@martinaska mozna je jeste moc maličký a treba mu to proste nesedí. Počkej jeste mesic az povyroste. Ja syna zvykala nejdriv doma na par minut, pak kolem domu ven, ted vydrží i delší cestu. Ale rozhodne ne celodenní výlet, musím střídat s kočárem :)

• Citovat
  • Upravit
26
10.8.16 11:48
@Marie432875 píše:
@martinaska mozna je jeste moc maličký a treba mu to proste nesedí. Počkej jeste mesic az povyroste. Ja syna zvykala nejdriv doma na par minut, pak kolem domu ven, ted vydrží i delší cestu. Ale rozhodne ne celodenní výlet, musím střídat s kočárem :)

Přesně. Naše malá, když byla menší, taky dlouho v Manduce nevydržela a brečela. Teď je jí 8 měsíců a klidně v ní na delší túrce usne :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 11:55

Jestlize jsi nikdy nenosila, nemuzes po mimcu chtit, aby to zvladlo na prvni dobrou. Kolik je mimcu? Mas ji dobre ponastavovanou?? Zacinejte par minutami nekde, kde se mu to libi, zkousej poplacavat po zadecku a pohupovat se. Nas malej byl noseny od malinka v satku, ve 5m supajdil do kibicka, taky jsem ho nejdriv musela presvedcit, ze se mu v nem libi :mrgreen: Pekne do parku na par minut a houpat houpat…ted v nem je klidne cele odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
10.8.16 12:30

Dekuji vam za rady :) Jeste to budu zkouset a kdyztak to necham na pozdeji, az maly bude vetsi ;)

@NapoleonovaDesire Syn ma mesic a pul, s tim nastavenim manduky to neni jeste poradne vychytane, cekam na manzela, az prijde z prace, at mi pomuze dotahnout ty ramenni popruhy :lol: Jeste to tedy zkusim :) Jinak nevim, jestli mam spravne ty nozicky, kdyz ho dam do te novorozenecke vlozky, tak ty nozicky mi proste z boku ven netrci jako na videich, kde davaji take novorozence do Manducy, ten muj je ma schovane uvnitr a ty chodidla jsou v takove poloze, ze nevim jestli je tam nema napraskane :roll:
Dalsi vec co resim je ta rozepinaci cast uprostred, ktera je pro vetsi deti, muj maly meri 54 cm a ja ji mam rozeplou uz ted, protoze jinak by mu plandala hlavicka dozadu, zase kdyz je rozepla, tak mam tu hlavicku uplne pritisknutou k hrudniku a jemu se asi nelibi, ze tim padem nic nevidi :roll: Bud to mam cele spatne nastavene nebo uz nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.8.16 12:47

@martinaska nafoť to a přihlas se na FB skupině nosíme děti, poradí ti tam co máš kde utáhnout. Já mám malou 3 týdenní, koupila jsem caboo a zezačátku v něm řvala a včera v něm krásně usnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
10.8.16 13:29

Ještě je asi brzo, syn má 2 měsíce a teprve teď je v ní spokojený a to ještě ne vždy (řvoucího ho do ní dám nemůžu, musí být v klidu). Ale už v ní i usnul. Počkej, až dokáže dát nožky víc od sebe, podle mě je mu to zatím nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 20:25

@martinaska
Taky bych jeste pockala s nositkem. Pro ty malinkaty je tak Tula si myslim fajn, ale jinac satek. Podivej po netu do bazarku na nejaky elastik satek a maleho zatim navaz a do manduky ho dej az vetsiho. Prijde mi, ze ta nositka uz se tomu mimcu tak neprizpusobi, ale ten satek uplne. A kdyz je elastik, tak je i snadny na uvazovani, dotahovani apod. Jsou relativne levne, ja svuj milovani Moby wrap prodavala za 500. Je tak do pul roka a pak maly supal do nositka. Tak to zvaz. Najdi si nejakou nosici skupinu na FB pobliz tebe, holky rady poradi i satek treba zapujci na ozkouseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.3.17 12:53

Ahoj, mam dotaz. Dcerce e v nosítku líbí jenom když chce spinkat. Usne v něm do pár minut, ale když se trošku vyspí a vzbudí se, chce ven. Takže moje plány, jak budem chodi na hory se mi hroutí, protože v něm vydrží jen spinkat. Proč v něm nechce být, když se jí v něm evidentně líbí (když tam usíná)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí