Nechce být v Manduce :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
577
21.9.11 18:38

Nechce byt v manduce:-(

Ahoj, nemam ani tak konkretni dotaz, spis si chci trochu postezovat. Jeste pred porodem jsem poridila manducu a tesila se, jak budu nosit. Poprve jsem do ni maleho zkusila dat cca tyden po porodu - okamzite spustil rev a takhle to potom bylo pokazde :-( Podotykam, ze jsem pokazde chodila po byte, pohupovala se, vselijak se natrasala…vyjit ven s hystericky rvoucim miminem jsem se neodvazila :nevim: Ted jsou malemu dva mesice a manduca mi lezi ve skrini, uz nemam odvahu do ni maleho davat :-( Mozna ho tam davam blbe :nevim: Postupovala jsem podle navodu, shledla jsem nejaka videa na youtube… :nevim: Nevim co mu vadi :nevim: Neni to jedina vec, ktera mi nevysla jak jsem si predstavovala, tak uz jsem z toho trochu nestastna :zed: Maly ma ted rvaci dny, chce se nosit, o to vic me to stve :-( Vazne uvazuju, ze ji prodam a holt se nosit nebude :nevim: :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
21.9.11 18:49

u nás to vypadalo podobně - zkoušeli jsme babyvak - řev, tak jsme se zhruba ve dvou měsících vydali do obchodu, že vyzkoušíme jiná nosítka (s novorozeneckou vložkou) - a opět jen řev - neuklidnilo jej vůbec nic, z obchodu jsme museli skoro utéct… pak jsme ještě párkrát vyzkoušeli babyvak - a zase jen řev…
teď, v 5,5 měsících jsem se odhodlala znovu jet vyzkoušet nosítka - a úspěch - malému se v nich ihned začalo líbit, koupili jsme manducu, která seděla nejlépe a nosíme teď každý den a je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fellix
21.9.11 18:51

No, možná prostě nemáš nosící dítě. Já mám manducu už od prvního.. Vojta v ní vydržel minimálně.. max půl hodiny za den. Bára taky milovník manducy není… vadí jí, že nevidím dopředu. I v kočáře jezdí na břiše a čučí ven. Takže lituju, že jsem nepořídila nějaké to „nezdravé“ nosítko, kdy dítě kouká dopředu. Stejně bych nosila minimálně a aspoň by si to dítě užilo. Takže momentálně mi taky leží doma ve skříni, stejně tak jako šátek. Asi to opravdu prodám, protože si nedělám iluze, že jestli někdy bude třetí, bude nosící :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tvůj drobek je ještě maličkej.. možná že mu třeba nevyhovuje ta novorozenecká vložka :nevim: Uvidíš, až trochu vyroste. U nás se to s věkem nezlepšilo, ale tobě přeju, aby jo. Kamarádky kluk si tam taky rochnil.. taky nevím, kde se stala chyba :lol:

• Citovat
  • Upravit
101452
21.9.11 18:59

Tak musím říct, že malý v manduce doma taky nechtěl být, vydržel pár minut a chtěl pryč… zato venku můžu jít i 2 hodiny a je spokojený :think: do té doby než zastavím :mrgreen: nějaké pohupování a popocházení na místě je pro něj jako když se stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.9.11 19:02

Já mám nosítko Manduca koupené před měsícem. Malá se narodila 8.7., takže necelé 3 měsíce a nevydrží v tom ani 5 minut:-( Přitom to nutně potřebuju když musím rychle se psem. Naposledy jsem jí do toho dala a šla do obchodu, no ten řev si nedovedete představit, prodavačce jsem vysvětlovala že je malá unavená aby nemyslela bůhví co jí dělám. Na zpáteční cestě únavou usnula. Nejraději se nosí v ruce tak že se chce koukat, ne čelem ke mně. Byla bych vděčná za kažkou radu jak ji na nosítko naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
21.9.11 19:08

Ja bych s prodejem jeste pockala. Malemu se taky nelibila, ale ted v necelych peti mesicich je spokojeny, kdyz je v ni… Takze vydrz!!!! Urco ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.9.11 19:11

Naše malá taky v manduce řvala až asi do třetího měsíce pak se to pomalu začalo lepšit a nejvíc jsme ji užili okolo půl roka a byla nadšená. Tak možná ještě počkej a zkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
21.9.11 19:17
Gretchen píše:
Ahoj, nemam ani tak konkretni dotaz, spis si chci trochu postezovat. Jeste pred porodem jsem poridila manducu a tesila se, jak budu nosit. Poprve jsem do ni maleho zkusila dat cca tyden po porodu - okamzite spustil rev a takhle to potom bylo pokazde :-( Podotykam, ze jsem pokazde chodila po byte, pohupovala se, vselijak se natrasala…vyjit ven s hystericky rvoucim miminem jsem se neodvazila :nevim: Ted jsou malemu dva mesice a manduca mi lezi ve skrini, uz nemam odvahu do ni maleho davat :-( Mozna ho tam davam blbe :nevim: Postupovala jsem podle navodu, shledla jsem nejaka videa na youtube… :nevim: Nevim co mu vadi :nevim: Neni to jedina vec, ktera mi nevysla jak jsem si predstavovala, tak uz jsem z toho trochu nestastna :zed: Maly ma ted rvaci dny, chce se nosit, o to vic me to stve :-( Vazne uvazuju, ze ji prodam a holt se nosit nebude :nevim: :zed: :cry:

U nás úplně to samé, taky jsem neměla odvahu jít ven. Jenže jsem to jednou vyzkoušela a kupodivu byl klid, teď se nosí strašně ráda. Jen byla malá teda starší, cca 5 měsíců. Dřív jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.9.11 19:20

Ještě vydrž, my jsem manducu dostali ve 2 měsících věku malé a vůbec se jí tam nelíbilo (taky dost blinkala, tak to možná bylo i tím :think: ) No od 4. měsíce jsem ji postupně zvykala, a pak se jí to moc líbilo. prodat můžeš vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.9.11 19:45

Taky doporucuju neprodavat a zkusit treba za tyden, dva… Malej mi v ni nechtel byt, koupila jsem ji cca v jeho 2 mesicich, pokazdy brecel. Taky jsem z toho byla nestastna, ale po par tydnech jsem vyzkousela znova a byl ticho a cucel okolo (prijde mi, ze uz mu mozna neni tak neprijemny to roztazeni nohou). Ted chodim do mesta s Manducou, sice jsem ovesena, ale alespon nechodim v revu-kocar nesnasi od narozeni, takze prochazky na nic (a to jsem se tesila, jak budu s kocarem a psy brouzdat po lese)-z toho jsem teda zklamana dost :-( To kdyby mel nekdo radu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.9.11 19:51
martiiik píše:
Taky doporucuju neprodavat a zkusit treba za tyden, dva… Malej mi v ni nechtel byt, koupila jsem ji cca v jeho 2 mesicich, pokazdy brecel. Taky jsem z toho byla nestastna, ale po par tydnech jsem vyzkousela znova a byl ticho a cucel okolo (prijde mi, ze uz mu mozna neni tak neprijemny to roztazeni nohou). Ted chodim do mesta s Manducou, sice jsem ovesena, ale alespon nechodim v revu-kocar nesnasi od narozeni, takze prochazky na nic (a to jsem se tesila, jak budu s kocarem a psy brouzdat po lese)-z toho jsem teda zklamana dost :-( To kdyby mel nekdo radu.....

možna je to blbost ale zkusila jsi na kočár něco pověsit? Malá v něm taky dost plakala a teď když kouká na visící hračku je klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
21.9.11 19:51

Tak ja jeste pockam a budu to prubezne zkouset :-) Taky mi prijde, ze mu na tom nejvic vadi ty roztazeny nohy, i kdyz pouzivam novorozeneckou vlozku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
21.9.11 19:56

Ja jsem mela stejnej problem se synem. Pouzivala jsem teda zezacatku satek, Manducu mam ted. Zacalo se mu to libit az tak okolo tretiho mesice a od te doby to zboznuje. Takze ja bych to jeste vydrzela.

• Citovat
  • Upravit
43027
21.9.11 20:18

Muj mladej se chytl az po roce - kdyz uz bylo jasne, ze budto pujde po nohach, nebo se ponese, zvolil mensi zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.9.11 20:54
Gretchen píše:
Tak ja jeste pockam a budu to prubezne zkouset :-) Taky mi prijde, ze mu na tom nejvic vadi ty roztazeny nohy, i kdyz pouzivam novorozeneckou vlozku :think:

jo vlastně, to mi taky přišlo, že jí vadí ty roztažený nohy… a pak jak povyrostla, a i si zvykla, tak to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí