Nechce čaj - co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6040
16.12.14 17:42
@Eliskaxox píše:
My meli stejny problem, vyresil to granulovany caj Sunarka malinovy. Delam mu ho silnejsi nez v navodu, protoze mu do nej micham jeste fenyklovy

díky, vyzkousím. :) u nas se ta 50ka ujme jedine z tepleho caje, ani vlazny byt nemuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.12.14 18:08

Šťávy zkusit, ale ředěný, koncentrovaný bych jako pravidelný pití určitě nedávala. vařit polívky k jídlu. ale v zimě bych to tak nehrotia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11192
16.12.14 18:14

Hele, moje dcerak nepila skoro nic až donedávna (15m), dokud byla kojená v noci, přes den nevypila nic, max. 50ml vody, zbytek tekutin si brala z jídla. Měla jsem obavy, ale čůrala dost, tak jsem to neřešila. Co nekojím, je to lepší, ale vypije i tak max. 250ml za den, a to většinu večer a v noci. Nic jiného než vodu nechce.

Myslím, že pokud pije sunar, tak prostě víc nepotřebuje. Zkoušela bych, ale nehroutila bych se:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
16.12.14 18:31

@b.barber U nas se fakt ujmul jen tento caj, ale opravdu delam silnejsi. Na 150 ml davam 3 lzicky malinoveho a 1,5 lzicky fenykloveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.12.14 18:55
@b.barber píše:
Neodrovnaji se tim nejak ledviny, kdyz bude mit malo tekutin?

Ne, kluk mi v začátcích příkrmů taky vypil jen pár loků (myslím, že 50 ml vody nedal za celý den). Byl teda k tomu ještě kojený a později měl cca 300 ml tekutin v podobě UM + tekutiny v příkrmech.
Takže podle mě je 50 ml zcela dostačující, pokud k tomu pije ještě alespoň 2-3 porce UM denně.
Tak yje možné, že má flašku spojenou s mlíkem, takže jinou tekutinu z ní nechce. Dala bych na vodu/čaj učící hrnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
16.12.14 19:15

Moje pila začala pít ze začátku vodu a to až někdy mezi 9-10 měsícem. Teď jí bude 13 měsíců a pije krásně čaj s glukopurem a vypije za den 250ml někdy i více. A pije teda z láhve s brčkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
16.12.14 19:21

Díky moc ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
16.12.14 19:29

Moje malá má 9,5 měsíce a nepije nic krom mléka, nic jiného nechce a co jsem toho vyzkoušela a láhví co jsem vyzkoušela. Ale bud dělám sunar jak kdyby trochu řidší a dávám jídlo, mlíko, jídlo, mlíko a zas pořád dokola at má pití. Doktorka na to nic neříkala a já hlídám at má načůráno v plíně :) ale tak se těším až bude pít něco jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí