Pupínky na čele z mrkve a dýně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pupínky na čele z mrkve a dýně??
Dobry den, prosim muzou byt pupinky/krupicka na cele projevem alergie na mrkev a dyni (1.lzicka hipp bio)??
Mrkev jsme zkouseli 3 dny, desne mu nechutnala, sotva snedl 2lzicky, vcera sem dala poprve dyni, to same… A uz u te mrkve mel pupinky kolem pusinky, myslela sem, ze z casteho utirani pri krmeni, dala sem na to MM a zlepsilo se to a ted koukam, ma i dost krupicku na cele ![]()
Tak nevim, jestli to je zeleninou?? Myslela sem, ze by alergicky pupinky mel vsude na telicku, a to nema. Dekuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Agiba píše:
Dobry den, prosim muzou byt pupinky/krupicka na cele projevem alergie na mrkev a dyni (1.lzicka hipp bio)??Mrkev jsme zkouseli 3 dny, desne mu nechutnala, sotva snedl 2lzicky, vcera sem dala poprve dyni, to same… A uz u te mrkve mel pupinky kolem pusinky, myslela sem, ze z casteho utirani pri krmeni, dala sem na to MM a zlepsilo se to a ted koukam, ma i dost krupicku na cele
Tak nevim, jestli to je zeleninou?? Myslela sem, ze by alergicky pupinky mel vsude na telicku, a to nema. Dekuji!
Může to být z klidně z jídla, jak dlouho dáváš příkrm. To, že mu nechutná je normální, každé dítě není všežravé
První příkrmy jsou o tak o třech lžičkách to množství bych neřešila, nečekáš snad, že slupne celou skleničku? Co mu zkusit uvařit? Můj syn měl skoro po každém novém nějaký ten pupínek, řešila bych to pokud by se opravdu osypal. Ale třeba ti někdo odpoví, že je to alergie na mrkev a dýni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá měla tu krupičku po obličeji po jakýkoliv mouce. I oplatka stačila. Jestli mu dáváš nějaký pečivo nebo sušenky mohlo by to bejt z toho. Jinak to může bejt i po zelenině určitě. Nezbejvá než to vyčíhat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber 3× mrkev 2× dyni. No celou snist nemusi, ale fakt mu to nechutna, dela ksichty, uhejba a natahuje ho to
kasi mi sni celou porci ![]()
@loveyme zatim vubec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agiba Kolik mu je? Třeba je brzy
Některým dětem víc chutná vařené, můj na skleničky nebyl vůbec. Není to taková hrůza uvařit jednu mrkev. Musíš to zkoušet, zkus cuketu. Skoro vždycky se nějaký ten pupínek objeví jak jsem už psala. Pro tělo je to nové a musí si zvyknout. Z pár pupínků bych si hlavu nedělala, záleží na tobě jak vážné se ti to zdá. Podle mě by se to projevilo spíš něčím po celém těle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit