Nechce čaj - co dělat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nechce čaj - co delat?
Dobrý den, prosim o radu.
Mám 6měsíční slečnu. Všechno (sunar, příkrmy…) do ní padá šupem, ale vubec mi nechce čaj. Zkoušela sem už hodně čajů, davat i malinko medu, prostě nic. Vypije tak 50 ml za den a to horko těžko. A to je dost málo, když už nemá takový přísun mléka. Máte s tímto některá zkušenost?
Díky za odpověd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem čaj začala dávat až tak v 10 měsících, do té doby malá chtěla jen čistou vodu, tak co zkusit tu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj skoro tříletý syn v životě nevypil lok čaje. Pije jen čistou vodu, teď poslední dobou džus - a není to můj teror, prostě chtěl jen vodu.
Příspěvek upraven 16.12.14 v 17:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušet různá pití, různé lahve a skleničky, vařit co nejtekutější jídlo (napříkladd i hustý jogurt se dá solidně napančovat vodou
) a obrnit se trpělivostí. Já si pamatuju období, kdy 50ml jsme slavili jako úspěch, že ten den hodně pila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nechce, asi nepotřebuje. Je zima, není potřeba zvýšeného množství tekutin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sem zapomnela dodat, omlouvam se, vodu sme meli ze zacatku, kdy sem myslela, ze je to tim, ze nechce bylinne caje, a vody mne nevypila vubec nic, ted kdyz uz muzem ovocne, to ale lepsi neni. Lahev mame stejnou jak na mliko a to jí jede.. mozna zkusit ty stavy, diky. ![]()
Příspěvek upraven 16.12.14 v 17:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neodrovnaji se tim nejak ledviny, kdyz bude mit malo tekutin?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě dcera taky moc nepije. Někdy má období kdy vypije 3 hrnky za den. Pak zas 20 ml. Zkouším různý hrnky, vodu, čaj, šťávu a stejně si to dělá po svým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak řeď mléko. Mně dcera vzala na milost jinou tekutinu než mléko až tak v 15 měs. V roce pořád vypila těch 20 ml za den max. Dodnes chce mléko 3× denně a to jsou jí už 3 roky, až jsem z toho docela na nervy, pořád chce mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caj mi pije obcaj a jen nektery - hermankovy od hippu, sipkovy od sunarky. Jinak pije vodu, hodne redeny dzus nebo vodu s trochou javoroveho sirupu. A kdyz caj, tak ho pibe nejradeji vlahy nebo do nej pada, kdyz misto v netekoucim hrnku ho dostane v hrnku obycejnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My meli stejny problem, vyresil to granulovany caj Sunarka malinovy. Delam mu ho silnejsi nez v navodu, protoze mu do nej micham jeste fenyklovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit