Nechce do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
18.11.11 17:32

Sama jsem doufala, že syn bude chodit do tanečních, že se dají dohromady s klukama ze třídy a půjdou hromadně,ale nechce jít vlastně nikdo z nich.Je v prváku na SŠ a ze třídy jdou jen 2 holčiny, zrovna v týdnu jsme to řešili na třídních schůzkách.
Takže jsem se už smířila s tím, že do tanečních nepůjde,nemá cenu ho do toho nutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.11.11 17:42

tak já nevím, ale podle mě patří umět tancovat k základním znalostem a umům moderního člověka, stejně tak jako řidičák a nebo základní práce na pc…nenutila bych ho násilím, ale rozumně si promluvit, že by sis to přála a jestli by kvůli tobě nemohl…poprosit ho a věř tomu, že za 30 let bude vzpomínat na tanenční a co tam prováděli…když nepůjde bude vzpomínat na to jak každej pátek večer seděl u počítače…moje taneční byly katastrofa a i tak se tomu ráda zasměju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.11.11 17:43

a co se dohodnout na kompromisu - teď chodit nebude, ale příští rok to zkusí - bude o rok starší než ostatní, třeba mu to i víc půjde, zmužní a když ho tam občas pošleš teď se jen podívat jak to tam chodí, zalíbí se mu to. Jinak fakt nevidím důvod, proč by byla hanba tam jít s babičkou. U nás většinou děti přivezli rodiče nebo prarodiče. A ano, holky i kluci zdrhli hned na sál a příbuzných si nevšímali. Když mu babička slíbí, že ho nebude vyhledávat, tak proč by jí nemohl udělat tu radost, že by ji vzdal s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
18.11.11 17:54

My jsme se domluvili ve třídě a chodili jsme většina lidí ze třídy do stejných tanečních - znali jsme se a cestování z a do tanečních taky nebylo nudné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.11.11 17:56

Nechce, nechce, nenutila bych ho, já taky na střední do tanečních nechodila, až na vejšce mě můj nynější muž „ukecal“ a chodili jsme do tanečních pro dospělý :-D sice to byly boje, protože jsme se furt hádali, kdo z nás to pokazil (a většinou to spadlo na mě, protože on už tancovat uměl :-D ), ale šla bych tam hnedka zase… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
18.11.11 18:11

ahoj, já bych ho taky určitě nenutila. zvlášt pokud není zrovna pohybově nadaný, jak píšeš, a ještě k tomu by ho doprovázela babička… myslím, že by mu tam ostatní udělali peklo :-).
možná se ještě nechá strhnout těmi kamarády, ale v tom případě by stejně nebylo zaručené, že by ty taneční navštěvoval. co si tak pamatuji, tak především party kluků občas končily jinde než na parketu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.11.11 18:12

Ahoj, diskuzi jsem nečetla. Rozhodně ho nenuť, já sama na střední do tanenčích nechodila, holt jsem černá ovce :mrgreen: Rodiče by mě tam chodit nedonutili ani párem volů..( taky to prožívala nejvíce babička, naštěstí nejsem jediné vnouče, tak si to užila alespoň u ostatních :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
18.11.11 18:13

Já jsem chodila, ale taky bych nenutila. Navíc toto jsou předtaneční, ne, a až půjde do tanečních ve druháku na SŠ, tak už třeba chtít bude. Nechala bych to otevřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.11.11 18:16

Chodila jsem do tanečních, nerada a k ničemu to nepotřebuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.11 18:16

ja myslim ze uz to neni tak moderni jak to byvavalo..ja na tanecnich nebyla…a vlastne skoro nikdo koho znam…prihlasila bych do tanecnich babicku :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.11.11 18:21

Já, dokud jsem nepoznala manžela, neviděla důvod, proč do těch tanečních chodit, ale on byl zvyklej chodit hodně na plesy a pokud jsem nechtěla, aby chodil s někým jiným, nic jinýho, než naučit se tanči, mi nezbylo :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.11 19:11

Já taky odmítla chodit. Všechny spolužačky, kamarádky šli a ajá nic. Zatím se za těch víc jak 10let nestalo, že by mi to chybělo :nevim: Nejsem společenský typ a rozhodně nejsem tyxp, co vymetá plesy, to by mě fakt nebavilo.
Mi to přijde jak udělat si řidičák, i když vím, že autem jezdit nebudu.

Kdyby někdy v budoucnu pocítil potřebu tance, tak si může udělat taneční taky, dělají se kurzy i přímo pro dospělé. A když si to pak člověk sám platí a dělá to z vlastní chuti a ne z musu, tak je to celé určitě lepší a příjemnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.11.11 20:55

Nečetla jsem diskusi, ale nenutila bych. Já chodila nuceně, byl to akorát stres a vyhozené peníze, tancovat jsem se tam stejně nenaučila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
18.11.11 20:59

Já si taneční užívala, přítel nechtěl do tanečních chodit, ale teď toho docela lituje, plesy si oblíbil, ale neumí pořádně tančit, takže to zkoušíme zplácat a natrénovat vždy večer před plesem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.11.11 21:00

Nečetla jsem vše,ale ani já nechtěla do tanečních. Dokonce jsem byla přesvědčena, že na takovouhle „trapárnu“ mě nikdy nikdo nedostane. Hmm,dostala jsem od tety(kmotry) taneční k narozeninám :cert: Navíc jsem musela v pátek přijet k nim (cca 90km) v sobotu si užít taneční(šla se mnou jejich celá rodinka) a v ne. jsem odjížděla. Prvních 5lekcí jsem nesla fakt těžce,ale pak jsem tam i docela ráda jezdila.
Ono, se to nezdá,ale když se tam sejde slušná parta tak tam dokáže být dost dobrá sranda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí