Nechce do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
18.11.11 20:55

Nečetla jsem diskusi, ale nenutila bych. Já chodila nuceně, byl to akorát stres a vyhozené peníze, tancovat jsem se tam stejně nenaučila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4306
18.11.11 20:59

Já si taneční užívala, přítel nechtěl do tanečních chodit, ale teď toho docela lituje, plesy si oblíbil, ale neumí pořádně tančit, takže to zkoušíme zplácat a natrénovat vždy večer před plesem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.11.11 21:00

Nečetla jsem vše,ale ani já nechtěla do tanečních. Dokonce jsem byla přesvědčena, že na takovouhle „trapárnu“ mě nikdy nikdo nedostane. Hmm,dostala jsem od tety(kmotry) taneční k narozeninám :cert: Navíc jsem musela v pátek přijet k nim (cca 90km) v sobotu si užít taneční(šla se mnou jejich celá rodinka) a v ne. jsem odjížděla. Prvních 5lekcí jsem nesla fakt těžce,ale pak jsem tam i docela ráda jezdila.
Ono, se to nezdá,ale když se tam sejde slušná parta tak tam dokáže být dost dobrá sranda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
18.11.11 21:10

Tak teda rodiče za zadkem v tanečních bych opravdu nepřežila 8-o Naštěstí je taková pitomost ani nenapadla, ale na prodlouženou jsem je donutila, potřebovala jsem odvoz, ale na část prodloužené zmizeli někam do hospody a pak si mě jen vyzvedli. Tomu říkám dobrý přístup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.11.11 21:28

Nečetla jsem celou diskusi, ale já bych ho do tanečních taky nenutila. Sama jsem tam nechodila, bohužel taky patřím mezi ty nemotorné a tanečně nenadané, takže už jen při té představě mě jímala hrůza. Naši mě naštěstí nenutili a v životě mi to nijak nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
18.11.11 21:35
bubloun píše:
tak já nevím, ale podle mě patří umět tancovat k základním znalostem a umům moderního člověka, stejně tak jako řidičák a nebo základní práce na pc…

Tak děkuji, taneční ani řidičák nemám… a přesto si vesele žiju a ani jedno mi nechybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
19.11.11 09:03
bubloun píše:
tak já nevím, ale podle mě patří umět tancovat k základním znalostem a umům moderního člověka, stejně tak jako řidičák a nebo základní práce na pc…nenutila bych ho násilím, ale rozumně si promluvit, že by sis to přála a jestli by kvůli tobě nemohl…poprosit ho a věř tomu, že za 30 let bude vzpomínat na tanenční a co tam prováděli…když nepůjde bude vzpomínat na to jak každej pátek večer seděl u počítače…moje taneční byly katastrofa a i tak se tomu ráda zasměju :mrgreen:

Rozumně se s ním domlouvat snažím, ale prosit ho nebudu. Nechci aby tam chodil jen kvůli mě. Naštěstí má opravdu plno jiných zájmů než je počítač, tak spíš doufám, že bude jednou s díky vzpomínat na naši tolerantnost k jeho rozhodování. Ale jinak máš pravdu. Také si myslím, že umět tančit je pořád důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
19.11.11 09:05
ynax píše:
a co se dohodnout na kompromisu - teď chodit nebude, ale příští rok to zkusí - bude o rok starší než ostatní, třeba mu to i víc půjde, zmužní a když ho tam občas pošleš teď se jen podívat jak to tam chodí, zalíbí se mu to. Jinak fakt nevidím důvod, proč by byla hanba tam jít s babičkou. U nás většinou děti přivezli rodiče nebo prarodiče. A ano, holky i kluci zdrhli hned na sál a příbuzných si nevšímali. Když mu babička slíbí, že ho nebude vyhledávat, tak proč by jí nemohl udělat tu radost, že by ji vzdal s sebou?

Babička je hodně, jak to napsat - demonstrační člověk, prostě ráda se předvádí a je vidět, chlubí se vnoučaty a tak. Těžko se bude chovat, jako že tam vlastně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
19.11.11 09:06
LucaLuca píše:
Já jsem chodila, ale taky bych nenutila. Navíc toto jsou předtaneční, ne, a až půjde do tanečních ve druháku na SŠ, tak už třeba chtít bude. Nechala bych to otevřené.

Ne, to jsou klasické taneční. Alespoň u nás se teď chodí v prváku a to už je potřeba v únoru přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.11.11 09:09

Ahoj holky tak mě to chybí :think: mám dva kluky, jednou budou mít ples, svatbu a sakra :think: Počítám s tanečním kurzem ve středním věku. Ne že bych je chtěla potom lámat, ale vysvětlím jim, že to budou jednou potřebovat, ať potom nesedí nikde v koutě, protože neumí tancovat jako jejich máma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
19.11.11 09:23
lucka.Kr píše:
Ahoj holky tak mě to chybí :think: mám dva kluky, jednou budou mít ples, svatbu a sakra :think: Počítám s tanečním kurzem ve středním věku. Ne že bych je chtěla potom lámat, ale vysvětlím jim, že to budou jednou potřebovat, ať potom nesedí nikde v koutě, protože neumí tancovat jako jejich máma :mrgreen:
Úplně ti rozumim, přestože taneční mám, ale ono je to s těma velkýma dětma fakt těžké. To je jako když mu vysvětluju, že když bude chodit ohnutej budou ho časem bolet záda apod. Prostě dokaď si nenabijou :nevim:. Je to jejich život, asi jsme nebyli jiný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.11.11 09:28

Já chodila do tanečních dvakrát - a žádný efekt to na mě nezanechalo :lol: furt stejné dřevo :dance:

Taky bych ho nenutila…

(A jestli se někdy budu vdávat, tak tančit tam rozhodně nebudu… i kdybych to uměla.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.11.11 12:34

Ahoj,
jak psaly holky, nenutit. Nechce, tak ať tam nechodí. zvlášť, pokud není pohybově nadaný, tak by to tam stejně protrpěl a ještě by byl pro smích.
Já do tanečních nechodila a nikdy mi to nechybělo. A v pátek večer jsem rozhodně doma neseděla. Čekala jsem ještě s jednou kamarádkou, která taky nechodila do tanečních, před sokolovnou na spolužáky z tanečních až skončí a šli jsme všichni do hospody. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.11.11 13:12

taky bych ho nenutila.. v 9. třídě by mě tam nikdo nedostal ani párem volů, ale v prváku na střední jsem šla.. a nemít tak výborného tanečníka, asi bych na to vzpomínala s hrůzou =) jsem holt dřevo no.. =) třeba se rozmyslí, když na něj nebudete (hlavně babička) tlačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.11.11 13:01

Ahoj, já mám ještě malé děti, ale z vlastní zkušenosti. My měli taneční už na základce. Prostě poslední ročník pořádal školní ples. Na mě to vyšlo 2× po sobě (akorát zavedli 9.třídu). Bože, jak já byla vděčná, že jsem vždycky trefila kluka, který uměl tancovat. Já to neumím. Prostě neslyším rytmus. Na střední jsem nešla. Přece se nebudu trápit, když vím, že to neumím a že mě to nebaví.
Naštěstí manžel umí tančit a vede mě.
Takže bych ho nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí