Nechce mlíko v 8měsicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce mlíko v.8měsicích
Naše malá z ničeho nic přestala chtít mlíko, i když už jsem jí kojila jen rano a večer..
tak nevím co s ní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vítej v klubu ![]()
Náš malej se mi v 8M odstavil od prsa, cca v 9,5M i od sunaru a bylo po hehe.
Od té doby mlíko neměl, a když sem ho do něj dostala v polospánku, tak ho do čtvrt hodiny vyzvracel. Jestli má nějakou intoleranci a jeho tělo si samo řeklo? Nevím, nezkoumala sem to.
Jogurty, tvarohy, sýry jí dobře, tak mu dávám to a neřeším to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunar taky nechce..zkousela jsem i prisladit, dat medík. nic..
ale jinak vše papá..a moc jí chutná..
takhle mě předtim odmítla i příkrmy, přestala jíst(obědy) a druhý den jsem ji nechala kousky aby mohla kousat a bylo vše pohodě, chleba taky chce jíst už sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušej to, víc neporadím. Jsou děti, co se seknou na den dva a pak jedou dál, jako by se nechumelilo. Já vystřídala asi 6 druhů UM, kravské, ochucené, kakao, prostě co mě napadlo. A malej to prostě odmítl - čuchl k tomu a otočil hlavu a „naprdět“. Když jsem mu zkusila dát mlíko v noci, když se vzbudil žízní, tak se právě poblinkal jak Amina…
tak sem to cca po měsíci vzdala a jsme teď oba spokojenější,
Uvidíš, třeba to nebude tak horké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jenom chci vedet jestli to je normalni..ja do ní nechci cpat neco co nechce..ona už odmítá asi 10dní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak s normalnim jidlem zadny problem nemame ![]()
to basti krasne, že se vsichni diví jak krasne papa ze to jeste snad nevideli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás podobně!
syn přestal chtít kojení v 9 měsících a dcerka teď v necelých devíti. taky jsme kojily už jen málo, takže jsem to docela přivítala a nijak zvlášť jsem ji už nenutila a musím říct, že se od tý doby v noci hodně zklidnila! nejdřív UM taky nechtěla…začali jsme medovým mlíčkem s kaší od sunaru a to si vzala, pak jsem to míchala do obyč. sunaru míň a míň a teď už si vezme samotnej - ráno a odpoledne. plus má občas jogurt a taky mléčné kaše. nakonec jsem vlastně ráda, že obě děti ukončily kojení samy a nemusela jsem to dělat nějak násilně, což by mi asi bylo dost líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli to zkoušíš už nějakou dobu, tak to fakt vypadá na odstavení, co zkusit kravské?
jestli nedá ani to, tak asi bude bezmléčná, jako ten náš.
Mmch, náš HOnzík taky jí všechno, co mu padne pod ruku, nemusím ho do ničeho nutit ![]()
A normální? hih, co je normální?
Takhle, znám několik dětí, co to tak mají, prostě si ve třičtvrtě roce řekly dost a mlíko odmítly. A prospívají dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JankaF jj, to je jedna z velkých výhod, člověk nemusí mimčo násilím trhat od výstřihu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj presne pamatuju segry dvojcata jak v roce a pul pres den chodili za mamou a porad bumbi bumbi
no jako jeslti to neni moc brzo aby byla bez mlika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ještě vytrvala a prso nabízela
Do jednoho roku je prý opravdu výjimečné, aby se dítě odstavilo, myslím, že to bude jen bojkot (i když dlouhý). Nedávno tu jedna maminka zakládala podobnou diskuzi a dítě se najednou začalo kojit po déle jak dvou týdnech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera prestala pit UM v cca 9 mesicich a nechce ho doted, ani kravske ani s kakaem proste nic, jedine sni krupici, davam ji kazdy vecer at ma z mlika aspon neco, plus jogurty, tvaroh. Neboj se toho je to v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ji daam rano jogurt nebo tvaroh a vecir kasi takze jako naky prijem vapniku ma a presne jak zde bylo psano od ty doby mi spi celou noc..jinak jsem furt stavala trikrat za noc.. a hezky spinka az do 8hod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit