Nechce mlíko v 8měsicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
12.12.13 14:47

nechce mlíko v.8měsicích

Naše malá z ničeho nic přestala chtít mlíko, i když už jsem jí kojila jen rano a večer..
tak nevím co s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31269
12.12.13 14:55

Vítej v klubu :D
Náš malej se mi v 8M odstavil od prsa, cca v 9,5M i od sunaru a bylo po hehe.
Od té doby mlíko neměl, a když sem ho do něj dostala v polospánku, tak ho do čtvrt hodiny vyzvracel. Jestli má nějakou intoleranci a jeho tělo si samo řeklo? Nevím, nezkoumala sem to.
Jogurty, tvarohy, sýry jí dobře, tak mu dávám to a neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.12.13 15:01

Sunar taky nechce..zkousela jsem i prisladit, dat medík. nic..
ale jinak vše papá..a moc jí chutná..
takhle mě předtim odmítla i příkrmy, přestala jíst(obědy) a druhý den jsem ji nechala kousky aby mohla kousat a bylo vše pohodě, chleba taky chce jíst už sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
12.12.13 15:05

Zkoušej to, víc neporadím. Jsou děti, co se seknou na den dva a pak jedou dál, jako by se nechumelilo. Já vystřídala asi 6 druhů UM, kravské, ochucené, kakao, prostě co mě napadlo. A malej to prostě odmítl - čuchl k tomu a otočil hlavu a „naprdět“. Když jsem mu zkusila dát mlíko v noci, když se vzbudil žízní, tak se právě poblinkal jak Amina…
tak sem to cca po měsíci vzdala a jsme teď oba spokojenější,
Uvidíš, třeba to nebude tak horké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.12.13 15:07

Já jenom chci vedet jestli to je normalni..ja do ní nechci cpat neco co nechce..ona už odmítá asi 10dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.12.13 15:08

Jinak s normalnim jidlem zadny problem nemame :)
to basti krasne, že se vsichni diví jak krasne papa ze to jeste snad nevideli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.12.13 15:11

U nás podobně! :-) syn přestal chtít kojení v 9 měsících a dcerka teď v necelých devíti. taky jsme kojily už jen málo, takže jsem to docela přivítala a nijak zvlášť jsem ji už nenutila a musím říct, že se od tý doby v noci hodně zklidnila! nejdřív UM taky nechtěla…začali jsme medovým mlíčkem s kaší od sunaru a to si vzala, pak jsem to míchala do obyč. sunaru míň a míň a teď už si vezme samotnej - ráno a odpoledne. plus má občas jogurt a taky mléčné kaše. nakonec jsem vlastně ráda, že obě děti ukončily kojení samy a nemusela jsem to dělat nějak násilně, což by mi asi bylo dost líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
12.12.13 15:13

Tak jestli to zkoušíš už nějakou dobu, tak to fakt vypadá na odstavení, co zkusit kravské? :think: jestli nedá ani to, tak asi bude bezmléčná, jako ten náš.

Mmch, náš HOnzík taky jí všechno, co mu padne pod ruku, nemusím ho do ničeho nutit ;)

A normální? hih, co je normální?
Takhle, znám několik dětí, co to tak mají, prostě si ve třičtvrtě roce řekly dost a mlíko odmítly. A prospívají dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
12.12.13 15:14

@JankaF jj, to je jedna z velkých výhod, člověk nemusí mimčo násilím trhat od výstřihu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.12.13 15:19

Jj presne pamatuju segry dvojcata jak v roce a pul pres den chodili za mamou a porad bumbi bumbi :D no jako jeslti to neni moc brzo aby byla bez mlika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.12.13 16:05

Já bych ještě vytrvala a prso nabízela :kytka: Do jednoho roku je prý opravdu výjimečné, aby se dítě odstavilo, myslím, že to bude jen bojkot (i když dlouhý). Nedávno tu jedna maminka zakládala podobnou diskuzi a dítě se najednou začalo kojit po déle jak dvou týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
12.12.13 16:42

Dcera prestala pit UM v cca 9 mesicich a nechce ho doted, ani kravske ani s kakaem proste nic, jedine sni krupici, davam ji kazdy vecer at ma z mlika aspon neco, plus jogurty, tvaroh. Neboj se toho je to v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.12.13 11:04

Ja ji daam rano jogurt nebo tvaroh a vecir kasi takze jako naky prijem vapniku ma a presne jak zde bylo psano od ty doby mi spi celou noc..jinak jsem furt stavala trikrat za noc.. a hezky spinka az do 8hod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí