Roční dítě odmítá um a kaši

109
8.12.13 21:29

rocni dite odmita um a kasi

Ahoj maminky, chtela bych se zeptat zda mate nekdo s timto zkusenost. Malej (12m) mi uz treti den odmita mlicko i kasi…radsi zebra od brachy housku…jak to mate vy? nevim jestli bych se nemela poradit s detskou doktorkou. dekuju za pripadne komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
504
8.12.13 21:34

No ja nevim, mam 8m a krom toho ze sni poctive dvojitou porci vseho co mu dam, zebra vsechno co vidi jinde, takze to je asi normalni. A co se kase tyce, s Dr jsme se dohodly ze jelikoz si stejne nenecha vymluvit sve nocni nalety na mamino prso, jso to jen zbytecne kalorie. Pokud tedy kojis, neresila bych to vubec a pokud tedy nekojis, resila bych jen to mliko. Nicmene kamaradka mela s UM to same v dobe kdy zavadela prikrmy a cca po 5dnech se to srovnalo, do te doby davala prikrmy a caj, vodu, stavy (take nekoji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.12.13 21:36

Co jogurt jí? známá dává jogurt 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.12.13 22:11

Jogurt ten jo…ale treba dneska jsem mu rano udelala mlicko, jen si cucnul a nechtel…vzal si housku.pak mel jogurt a k obedu zeleninu se sunkou…ale odemne ji nechtel, ja jen drzela misku a snazil se sam…teda chtel papat sam.(vic toho mel na sobe nez v sibe :-) ) posledni dobou moc nepapa…ale mit by chtel furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.12.13 22:11

Ne mit…ale pit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.12.13 22:14

Nekojim..tak uvidime, kdyz tak se doktorky teptam. u prvniho se mi toti nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
8.12.13 22:35

Ahoj, moje holky nikdy nejedly kaše a dokonce ani nikdy nepily UM či kravské mléko, ne že bych jim to nechtěla dát, ale jim to prostě nechutnalo a nechutná. Do roka byly obě kojené, pak jim mateřské mléko přestalo chutnat. Vyzkoušela jsem kdeco, nakonec se chytly na rýžový nápoj, ředím jim ho vodou. Kaše nejí dodnes a obě jsou úplně zdravé a spokojené, je jim teď 2 a 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.12.13 23:05

U nas byl syn od sedmi mesicu bez tekuteho mleka a pozdeji nejedl ani kasi - cili 2× jogurt, syr, pudink, tvaroh a pod. Pozdeji se chytl na UM krabicove detske (kupovane v nemecku)

tak mu namaz housku s maslem, zerve - lucinou a je to.

pije ovocnou stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.12.13 23:12

Ahoj, malá - 14měs. miluje UM, nejí kaši. Syn nepil UM a jedl kaši asi do 1,5roku. Dáváme pudinky, lučinu, jogurty, koláčky s tvarohem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 23:33

Malá mi v 14-15.měs. odmítla sunar, prostě ho nevypila ani kdyby jí člověk zabil ani ochucený sunar, zkusila jsem kravské to vypila, kaše mi holka nejedla nikdy, odjakživa je nesnášela, max takovou tu sunarku je to kašomlíčko do láhve ale kaši na lžičkunejedla a krupicovou by mi nesnědla ani teď :mrgreen: mám kamarádku které kluk nepije mlíko ani nejí mléčné výrobky snad od 7. měs, teď má 6 let a je úplně fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.12.13 09:48

Dekuji moc…jeste me napadlo jestli nechce kvůli tomu že mu rostou zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.7.14 11:14

Ahoj,
moje mala je na UM od svych 2.mesicu. Mleko pila rada, hodne. Pred mesicem ( je ji ted rok) byla nemocna a od te doby do ni nemuzu dostat nic z mlecnych vyr. Ani mleko, ani jogurt, ani syr, proste nic. Vadi to? Mam ji nutit? Nebude ji chybet vapnik na rust kosti? Doktorka rikala, ze ji nemam nutit, ale ani mi nedala nejake vitaminy, tak nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
11.7.14 11:19

@Martinaalex dcera mi po nemoci taky všechno odmítala, řešila jsem s dr. a taky říkala, že to nevadí. Asi po třech měsících začala jogurty, místo mléka dávám sójové s vitamíny. Hlavně nenutit, myslím, že by se víc blokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.7.14 11:23

Ahoj,
taky bych nenutila. Příp. zkus nějaké ty jogurtové nápoje. Já totiž sama mám problém vypít mléko i ochucené, prostě v tom cítím to mléko, ale jogurt a jiné produkty mi nevadí. Nejde o špatně, ale prostě ta chuť mi nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.7.14 11:47

Dekuju, trochu jste me uklidnily. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie