Nechce moc jíst, stále pije
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nechce moc jist, stale pije
Holky prosim o radu… Uz fakt nevim, dcerka ma 13 mesicu a uz vic jakmesic spi maximalne v kuse 2 hodiny (a to i min nekdy)… Pres den mi prestala pit mlicko, dycky vypila za den 500 ml, ted dyz do ni dostanu ctvrtinu tak je uspech, jidll uz taky tak neji jak dycky, ale stale pije…coz je super, ale ne v noci, kdy se budi v pravidelne casy, nekdy i 2-3× do hodiny… Prebaluju i v noci, pze je durch procurana…
rostly nam zoubky (4 najednou), ale ted sem nic nenasla…
myslite, ze je dobre ji davat pit i v noci, kdy by si melo telo odpocinout? Pres noc vypije 300 ml ➕ mlicko. Pije naredenou 100% ovocnou stavu. Nechci ji v noci zakazovat pit, ale uz nevim co je to spat v kuse (sem 35tt), kdyz dycky spinkala cwlou noc a ted toto..
prosim o radu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
měla jsem s dítkem něco podobného. Také mi pilo šťávičky a za noc bylo schopné vypít půl litru. Abych k němu nemusela vstávat, tak jsem vždy před spaním ukázala, kde má lahev s pitím a naučilo se si ji samo podat. Postupně jsem to ředila víc a víc, až dostávalo jen obarvenou vodu a kvůli vodě se přestalo budit. Podle mě je to jen chuť po sladkém, nic víc. Odbourala jsem to také těsně před příchodem druhého dítka, mám je od sebe o 14 měsíců
- Citovat
- Upravit
@shina dala bych ji pit jen vodu, ona hned ubere
neji, protoze si zaplni zaludek pitim. Proste ji tak casto nedavej a hlavne jen vodu. Ted opadly vedra, tak by se mela vratit do normalu ![]()
- Citovat
- Upravit
Oocna stava je sladka, je mozny ze ma po tom jeste vetsi zizen, zkusila bych vodu nebo kdyz uz tak nejakej caj a uvidis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To me nenapadlo, ze to muze byt tim… Akorat mam strach, ze ted mi nebude pit, kdyz udelam neco jineho, ale vyzkousim… Dekuju moc za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit