Nechce na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, my nočník nezkoušeli vůbec, pak se když začalo teplo učil čurat venku na kamínky na zahradě a od května byl bez plen… A bez stresů s nočníkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to vůbec neřešila..Zbytečný stres a zbytečná ztráta času..Adámek sám od sebe ze dne na den odložil plenky měsíc po druhých narozeninách..Bylo léto,venku čural na trávu,doma na nočník,ten jsme měli už asi půl roku na stejném místě..Ale nikdy jsem ho na něj nenutila.
Myslím,že k tomu brzy dozraje sám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to neřešila, ještě ve dvou letech Tobík řval a ječel jenom při snaze na nočník ho posadit, ve dvou letech a třech měsících se za dva dny odplínkoval… Musel prostě dozrát, vůbec nechápal, co po něm chceme. Pravda, na noc plínku ještě má, ale od odplínkování žádná nehoda, ani do auta plínku nedávám.
Nestresuj sebe ani jeho, příjde na to uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydrž, ze dne na den se rozhodne sám, uvidíš… Měli jsme to s malou taky, pořád „nenene“ a jednoho dne najednou, zničehonic, zaznělo „Helenka bude dělat bobíky na nošníšek, a taky čůlání“… a bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s holkama, nehrotila bych to.
Hrajte si s nočníkem klidně dál a jen se sem tam (párkrát do týdne) zeptej, jestli by to chtěl taky zkusit. Když řekne, že ne, tak prostě ne. Tečka. Však ono to přijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To akorat ty babicky a prababicky … To tendle a tamten uz v 9 mesicich a jak to ze ten tvuj furt … do plenek?
Kazdopadne diky za rady. Tak to nechame na nem. Pravda je, ze chytrej je na jiny veci dost.
Diky!
- Citovat
- Upravit
Jojo, ja taky kakala uz v 9 mesicich v postylce
do nocnicku, mame i fotky
Nas malej jeste ani v 9 mesicich nesedel ![]()
Ja jsem se rozhodla to zkouset a vidim, ze absolutni nezajem… Driv se na nocnik ani neposadil, ted tam vydrzi tak pul minutky, vstane, koukne do nej, rekne „neni“ a jde pryc ![]()
Rozhodla jsem se to neresit, kdyz ho prebaluju, tak posadim, rekneme si „neni“ a dame plinu
Cekam na jaro a leto a ze na to prijde sam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky moc za tyhle Vaše příspěvky.. Našemu Honzíkovi je 21 měsíců.. Oblečenej si na nočník sedne, ví, že se do něj má dělat e-e .. ale když se zeptám, jestli sundáme kalhoty a uděláme hačí na nočník, tak že ne.. a když bych ho tam chtěla posadit nahatýho.. tak je jekot..
Už asi v roce se nám dařilo ho posadit.. ale moc nechápal, co má dělat, navíc nás čekal krátkej pobyt v nemocnici, tak jsme to nechali být.. a teď už je problém..
Ale asi vážně nemá cenu to hrotit.. a vydržet!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas to je to stejne a taky to zatim neresim..Pred prvnim rokem curala do nocnicku,pak se ochladilo,do nocniku oblecene sedne vzdy ale naha neeee,vzpina se jak luk a proc ji trapit(a taky sebe).
Jen babicka me stve ze ja uz v jejim veku…No jo to my vsichni ne?
Myslim to prijde samo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to tady ozivim. Mam ten samy problem, ale s 15ti mesicnim chlapeckem. Ja bych ho nechavala v pline, mame latkovy, tak me to fakt neboli. Jen co ho posadim, tak hysterak. Jeste ani nemluvi, myslim, ze v tomhle je trosku opozdenej. Jenze bydlim s nasima a ty do me furt rejou, ze jeste ve skole bude srat do plen apodobny reci, ktery me vytacej. Rikam, ze to necham na jaro, az bude teplo a muzu mu plinu hned sundat nebo muze behat nahatej…ale samy kecy kecy…a kdesi cosi… ze je ostuda
ach jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naší bude 18.měsíců a zrovna začala nočník bojkotovat.ona si tedy nikdy neřekla že chce na nočník,ale když jsem jí tam posadila tak seděla a vyčurala se nebo i vykajdila.Ale teď má hysteráky,ona si třeba i nočník přinese ale už je pokakaná a jakmile jí tam chci posadit tak je zle.Čekám že se to zlomí… jinak nevim co s tim, držet jí tam násilím nemá cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těch keců si nevšímej…všechny děti se to naučily, naučí se to i ty naše.Navíc máš ješte malýho prcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme malinkej problemek. Malymu svou dva roky a at zkousim co zkousim ne a ne na nocnik.
Hrajem hry, plysaci chodi curat na nocnik kam nalejem nenapadne vodu, malej je z toho hotovej ma radost, vodu dem vylejt na zachod, chce aby sli vsechny hracky, vcetne me a tatinka, ale on se tam ani neposadi. Kdyz ho necham bez pliny po ranu vydrzi moč zadrzovat i 3 hodiny. Kdyz ho na minutu nesleduju tak to pusti na koberec, sam si donese nocnik a rekne tytyty a pak ukazuje ze se to nedela, ze se mel vycurat do nocniku, kam si ale nechce sednout. Kdyz ho sleduju celou dobu tak to drzi az mu zacne pomalu curani odkapavat a to pak za mnou dojde s plínkou.Vi, ze na zem se curat nema a tak kdyz vi, ze jsem s nim v kontaktu tak se na zem nevycura. Nikdy sme na nej nesli nasilim, vzdycky hrou, ale prezto na nocnik nesedne. Kdyz ho zkusim posadit zacne hystericky jecet. Uz fakt nevim. Zkouseli sme i zachod at cura jako velkej jako tatka to ho bavi, stoji tam treba 10 min zmoula si pindika dela pusou čiiiii ale ani kapka.Opet na zachodovou redukci /nebo jak se to jmenuje/ si proste nesedne.
Dik za kazdou radu.