Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, už jsem bezradna.. nedávno mě hospitalizovali na 4 dny do nemocnice kdy se staral o malou přítel (tatínek dcery) JENŽE! Než se to stalo chodila krásné už na nocnik, už to vypadalo, ze brzy bude plenka pryč.. no.. jenže mě odvezla rychlá.. naštěstí jsem tedy v pořádku ale malá po těch par dnech bojkotuje plínky ale nechce ani na nocnik.. sedne si na nej jen když ji chci prebalit a to s takyn hysterakem.. vůbec už nevím co dělat
malá má 2 Roky a čtvrt
Dobrý den, a zkoušela jste ji dávat na normální záchod s redukcí?
Ano to je snad ještě horší než ten nocnik 😄
když vidí plinku tak to je kraval.. vůbec nechápu co se to s ni stalo
už jsme byli tak blízko
Dej jí čas. Pokud byla svědkem, jak se ti něco stalo a pak tě odvezli a byla jsi x dní pryč, tak má v té své malé hlavě asi dost nehezkej zážitek. A zpracovává ho holt takhle. Když nechce plinku, nočník ani záchod, tak cura a kadi kam? Do gati, na zem, kdekoliv zrovna je? Co třeba natahovací plínky, učící kalhotky? Nenechala bych ji čůrat po baráku, takže plinku by dostala i přes odpor, ale dal nic neřešit, nemluvit o tom. Časem si k tomu zase dojde.
Cura a kaka do natahovacich plinek nebo nocnik když už uteče tam
samozrejme na ni nějak nenaleham ale když jdeme třeba ven, tak nemůže jít naha ![]()
Plenku dávám přes odpor ale je to silene jak se semnou pere a pláče
je mi ji vždy líto
@maily3245 píše:
Cura a kaka do natahovacich plinek nebo nocnik když už uteče tamsamozrejme na ni nějak nenaleham ale když jdeme třeba ven, tak nemůže jít naha
ty natahovací plíny ji nevadí? Myslíš pants? Tak dávej ty, ne?
@Veru1987 vadí :/ ja jen ze tu zaznělo ať zkusím natahovaci plínky.. tak ty používám ![]()
@maily3245 píše:
@Veru1987 vadí :/ ja jen ze tu zaznělo ať zkusím natahovaci plínky.. tak ty používám
tak prostě budeš muset tu plínu dát násilím…bohužel… ty natahovací půjdou líp jak lepit normální
… a nočník odložit na chvíli
A co chce teda ona? Být nahata a ocuravat barák? Nebo když je nahata chdi curat třeba na jedno místo? Mluví aspoň pár slov, že by ses jí zkusila zeptat, co chce?
Hele ja bych to brala tak, ze pokud fakt videla třeba ze je ti blbě / něco se děje, pak přijela rychlá a máma na několik dnů pryč, tak je z toho proste chudák úplně mimo … Takhle malý dítě neví co se děje, neví proč byla máma najednou pryč …
Ber to tak, ze nejdůležitější je, ze jsi v pořádku a můžeš se o dceru ted starat a ze jste zase spolu. Nocnik bych klidně schovala (třeba na týden ), nechala ji se zklidnit a až se spolu zase,,sžijete”, zkoušet znovu. Hele jestli to už před tím chápala, ona to nezapomene. Když jsi byla v nemocnici, Jak to probíhalo doma? Dával ji táta na nocnik? Nestalo se třeba něco během těch pár dnů, plácnu třeba ze se pokakala, on ji vynadal a ted se boji nebo tak
?
Jinak zkus co nejvíc vysvětlovat, byt v klidu, dávat zatím ty pants a ono to zas přejde
zvlášť jestli jsi doma teprve chvíli, bude to v pohodě ![]()