Nechce pít mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
26.9.09 14:52

Nechce pít mléko

Nemáte někdo stejnou zkušenost.Malá poté co jsem jí přestala kojit,tak již jiné mléko nechtěla,ona už ani moc nechtěla to mé.Tak jsem to řešila podáváním řidších kaší.Ráno dávám Sunarku dobré ráno,večer už moc kaše nedáváme.Spíše normální večeře.Chtěla bych zkusit už normální mléko,ale malá ho zatím odmítá.Tak nevím jestli ještě vyčkat až bude větší.Nebo nemáte někdo nějaký fígl,který vám pomohl u vašeho dítěte.Díky.Podotýkám,že kakao taky nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
26.9.09 18:31

Vítek taky teďka s mlíkem stávkuje. Jeho oblíbené večerní mlíčko odmítá a volá „čaj“. No tak dostává jogurty, actimelky, sem tam k obědu krupičnou kaši. Tvrdé sýry nejí. Ono to přejde. Jednou týdně zkusím mlíko nabídnout - buď ráno v hrnečku k snídani, nebo večer do flašky. Však se chytne.
Zkoušela jsi ochucené sunary? To je jediné co jsem ještě nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.9.09 18:35

marysko,
tak prostě mlíko pít nebude :D
jestli máš strach o vápník, tak ten se stejně lépe vstřebává ze zakysaných výrobků…
a nebo je v máku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.9.09 07:17

U nás taky nezabralo nic :roll: Jediné, co vypije, je mlíko v mém kafi :roll: :lol: Dávám vápník v tabletách. Ona už totiž nechce skoro ani jogurty, sýr atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.9.09 08:34

Vidím,že nejsem sama.Naštěsti jí jogurty,zatím.Těm sýrům taky moc nedá,ale makovou buchtu sní.Tak to budeme zkoušet a třeba něčemu časem příjde více na chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí