Nechce pít mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak u nás nefunguje ani noc, ani polospánek. Zrovna dneska jsem úplně v pr…, protože vypil v půl čtvrté ráno 110 ml a od té doby nic. Nechce vůbec mlíko, teď klidně usnul, po pěti hodinách bez jídla i tekutin… jsem úplně na prášky, už to fakt nezvládám, tohle jeho šílený bojkotování jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
Tak u nás nefunguje ani noc, ani polospánek. Zrovna dneska jsem úplně v pr…, protože vypil v půl čtvrté ráno 110 ml a od té doby nic. Nechce vůbec mlíko, teď klidně usnul, po pěti hodinách bez jídla i tekutin… jsem úplně na prášky, už to fakt nezvládám, tohle jeho šílený bojkotování jídla.
Mary, a jinak je malej v pořádku? Mám na mysli jestli přibývá na váze, jestli kadí a čůrá normálně, jestli není spavej atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, čůrá +-, tak těch 5-6 pampersek (středně počůraných) dá, kadí sice tužší, ale bobek obden, nebo trochu i každej den, a přibírá tak 70-100 g za 14 dnů.
a spavej… no, spí tak 4× denně, od hodiny a půl po půl hodinu, jak mu to vyjde. Většinou dýl jak dvě-dvě a půl hodiny bdělej nevydrží.
Dnešek je fakt na bednu. Možná je to zub, ale aby takhle strašně odmítal mlíko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co dáváš za UM? Nezkoušela jsi změnit značku? Třeba mu prostě nechutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme na nutrilonu, kdyz začal před dvěma měsíci takhle blbnout, přešla jsem na sunar. Nevím, jestli mu to mám zas změnit…
Pořád dnes nic nechce, už šest hodin bez jídla.
PS: No tak teď vypil 100 ml a konec, ale hroznej boj o chycení flašky.
On ztřeba píval málo na dávku, ale většinou s chycením flašky neměl problém. Dneska má asi nějakej špatnej den. Snad to bude fakt výjimka.
Příspěvek upraven 19.05.10 v 09:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mary neboj, on prostě až bude mít hlad, tak si řekne a i to mléko vypije. Malá se mi taky o jídlo kolikrát nehlásila 6-7 hodin a když jsem jí mléko nutila, tak jí z něj natahovalo. Ale prostě když už dostala hlad po té dlouhé době, tak ho vypila. To měla vždycky takové pár dní období, kdy prostě půl dne nebyl problém pro ní nejíst. Pak se zase za pár dní trošku rozjedla a po nějaké době to bylo zase stejné, takže se to opakovalo tak nějak pořád dokola. Vždycky jsem se radovala, že už se snad rozjedla a prd, vrátilo se to pak tam kde to bylo!Tak držím pěsti ať to překonáte!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peti, díky.
Já mám jen děsný strach, že přestane prospívat a hlavně že bude mít málo tekutin, mimo mléko vypije tak 100 ml čaje denně, to je všechno, víc prostě nic. Tak se šíleně stresuju, že má málo jídla a tekutin, že začne hubnout nebo si přivodí zdravotní problém…
Na dcerce se to nijak neprojevilo, že třeba pár dní nejedla (nebo pije hodně mimo mléko?) ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by se to projevovalo tím, že nebude prospívat, tak je to samozřejmě něco jiného. To už bys musela řešit. Ale v tuhle chvíli zkus vydržet. Podle mě má nějaké to své období, které určitě překoná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych neplasila, tou lahvi to podle me nebude, treba jenom nemel hlad. Pockej, uvidis, jak dopadne dalsi krmeni. Jeden povyk u jidla nemusi nic znamenat. Dej vedet, jak dopadlo dalsi kojeni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera v takovýchto vedrech taky nechtěla pít. Řešila jsem to vodou po lžičkách, aby nebyla dehydrovaná. Pak si většinou dala večer nebo v noci jak bylo chladněji. Zůstalo jí to do dnes. Manžel to má stejně.
Myslím si, že jednou podání flašky ti toto neudělá.
- Citovat
- Upravit
Řve hlady (můj malej automaticky po 3hodinách, nemusím koukat na hodinky), ale má plné bříško a tak se nenapije. Při každém kojení je mléko jiné-jindy zasytí více, jindy je to jen na žízeň. Hlavně neztrácet hlavu-když mi tohle udělal malý poprvé, tak jsem to ořvala, že mě nechce, že přijdu o mlíko a tak… No ale jak jsi psala-stačí přestat nutit, jen být u něj a uklidní se. Až se vzbudí, tak se nabaští s větší chutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady já bych ho nechala. Je možné, že se mu teď začnou prodlužovat intervaly mezi kojeními, třeba je jen unavený z vedra či nějaký takový důvod. U nás, když dítě nechtělo, tak zkrátka nechtělo, kojení dle hodin u nás nefungovalo, preventivní taky ne. Počkej, až se ochladí, zkus třeba pokud máš něco na vyprání, tak vyprat, pověsit to do té místnosti, kde budeš kojit, zchladí se tím vzduch. Jinak bych pokud by ještě nechtěl, tak nabídla aspoň vodu o pokojové teplotě a uvidíš. Do večera bych byla v klidu, jsou děti, co prospí celou noc a taky hlady a žízní neumřou, tak má třeba nějaký delší inetrval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady hele, všechno je jednou porpvé
Já si pamatuju, jak si starší najednou protáhnul intervaly mezi denním kojením, předtím tak 1,5h, potom najednou 2,5h, já chodila a nechápala, že ještě furt nemá hlad. Prsa samozřejmě praskala ve švech, bolely, no fakt úžasný
Takže si s tím nelam hlavu, třeba se mu to nějak posunulo, tak má tu pauzu teď a bude v noci strašit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě vedro, malý je teda deset měsíců a je stále totální kojomila, ale dneska jí to taky nejede a řve a nespí..
vypila dokonce deci normálního pití a nakrouhala jsem jí šťavnatou hrušku.. Hádám, že to bude dohánět v noci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady však si to spaní užívej.. taky mi spávala, pak přišly zuby a teď mi to dělá už asi jen naschvál..
tím tě nechci strašit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit