s čím a kdy začít?

31
16.5.10 22:42

s čím a kdy začít?

Ahojky.Mám 4měsíčního kločka a váží 6,5kg a je hrozně hladový..mlíka mám celkem dost,ale v noci mi každou hodinu vstává..nevím,co s tím.Chtěla jsem se zeptat,zda už někdo dokrmujete a čím,jestli už bych třeba mohla dát nějaké to ovoce či zeleninku..prosííím poradte…díky předem=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
16.5.10 22:49

Ahoj. A nevstava v noci tak casto spis kvuli tomu, aby se ti nasackoval do postele, nez kvuli hladu? Protoze me tohl dela malej snad od mesice, pocuca aby se nereklo a zustane v posteli, jak ho dam do jeho, rev do pul hodiny. Kdyz ho necham u nas, spi i 4 hodiny. Je ale divny, ze to zkousi az k ranu, jinak spi v postylce celou noc. Kojeny deti maji udajne zacinat s prikrmama az v pul roce. ja bych se asi poradila s doktorkou.

Příspěvek upraven 16.05.10 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.5.10 22:49

třeba bych zkusila dokrmit nutrilonem, na zeleninku si myslím že má ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.5.10 22:51

Ahoj, já jsem plně kojila do 6m, ale od cca 4m jsem dávala na noc nemléčnou rýžovou kaši nebo třeba hodinu před spaním kaši a pak těsně před ještě dokojila. Poradila mi to moje Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.5.10 22:58

taky jsem davala od 4 mesice kasu…a tak nejak koncem 4 sme zacali ovoce a zeleninu…pry to maminka na svem diteti pozna kdy je cas zavest prikrmy..na sklenickach mas psano ktere jsou od 4 ktere od 5 atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.5.10 23:15

zkoušela jsem mlíčko,ptž jsem si myslela,že má málo a stejně vstává.a vzhledem k jeho váze ho nechci zas přežírat..ale asi se fakt budu muset poradit s doktorkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.10 23:18

Od 4.měsíce jsem dávala večer Nutrilon. Nadlábl se a spal až 12 hodin v tahu. :-)

Ale také si rychle zvykl, že flaška je lepš, rychleji to teče, postupně byl čím dál víc línější tahat z prsa až se ke konci 7. měsíce přes všechnu moji snahu odstavil od kojení úplně (což mi bylo velmi líto).

Nebylo to určitě jen tím večerním přikrmováním, ale také tím, že jsem částečně chodila do práce, takže byl dokrmovanej odstříkaným mlíkem z flaštičky a když bylo málo, tak i Nutrilonem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
17.5.10 13:24

Na noční buzení má v tomto věku ještě určitě nárok… takže pokud normálně přibírá, zkusila bych (po poradě s pediatrem) maximálně večer pár lžic kašičky… zelenina mi ještě přijde zbytečná, na ovoce je brzo v každém případě.
Ale jestli doufáš, že přikrmováním vyřešíš noční buzení, tak se obávám, že budeš zklamaná (zvlášť pokud už jsi vyzkoušela UM a nepomohlo)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
17.5.10 18:29

Ahoj nám byly 4. měsíce minulej týden, a začli sme na radu doktorky dokrmovat mrkvičkou, zítra přidám bramboru a pak postupně petržel a brokolici. Na radu doktorky sem ještě nedávala přesnídávky, které jsou taky od 4. měsíce, ale prý potom nechtějí zeleninku, ale radší sladší ovoce. Jinak já teda nekojím, a malá spí celou noc :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí