Nechce pít mlíko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce pít mlíko
Ahojky holky. Malý má 10 měsíců, a nechce mi vzít do pusy žádné mlíko. už nevím co s ním Sad Ráno mi vypije obě prsa a za celý den pak už neveme do pusy ani prso, ani umělé mlíko, zkoušela jsem i více druhů flašek s různými dudly, jakmile prostě ochutná, že je to mlíko, prská a nedá flašku do pusy (zkoušela jsem mu tam odstříkat i mateřské, ale nepomohlo).Z flašky čajík pije ale normálně. Co mám dělat? dávám mu denně jogurt a na večeři mléčnou kaši. děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jogurt denně klidně dávej neublíží mu, dávám taky denně jogurt nebo kefír a to mi normálně mléko večer a ráno pije.Co třeba zkusit chleba s lučinou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jednou deně kojíš dáš mléčnou kaši a jogurt, je to ok, nedělej si z toho hlavu! mlj syn začal prso odmítat v 8. měsíci pil jen v noci a od 9. měsíce se mi odstavil úplně, žádné UM nechce pije mi jen od nestlé mlíčko s kaší tak ho zkus
jinak já se tímm trápila nutila ho, byla pomalu hysterická, ale když nechce nechce, asi mu to stačí, to tělo pozná co potřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mlíčko s kaší od nestlé myslíš v takové té krabičce s příchutí? to jsem taky zkoušela, ale bez úspěchu.
Starší dcera mi po skončení kojení v 15 cti měsících taky nepila už žádné mlíko, ale malý už v těch 10 měsících..
Když mu nabídnu během dne prso, jen se otočí a prská, nebo mě dokonce jen kousl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme problém, že má jen 2 zuby a když mu dám něco i na malý kousek tak se pořád dáví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prudusinka píše:
Jogurt denně klidně dávej neublíží mu, dávám taky denně jogurt nebo kefír a to mi normálně mléko večer a ráno pije.Co třeba zkusit chleba s lučinou
Máme problém, že má jen 2 zuby a když mu dám něco i na malý kousek tak se pořád dáví ![]()
Napsa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud pije ráno obě prsa, pak má jogurt a kaši, tak bych byla v pohodě.
Jí ti ovoce? Zkoušela jsi mléčný koktejl (z UM nebo MM)? Dělám to prckovi někdy na svačinu, že mu rozmixuju mlíčko s banánem (jahodama, borůvkama) a může se po tom utlouct ![]()
Jinak můj má také 2 zuby a chleba zvládá skvěle (už jako bezzubý ho zvládal), ale musím mu ho nakrájet na pidikostičky a ty mu dávat do pusinky. Sice půl krajíce chleba jí půl hodiny, ale zvládá to (je potřeba hodně zapíjet).
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
Pokud pije ráno obě prsa, pak má jogurt a kaši, tak bych byla v pohodě.
Jí ti ovoce? Zkoušela jsi mléčný koktejl (z UM nebo MM)? Dělám to prckovi někdy na svačinu, že mu rozmixuju mlíčko s banánem (jahodama, borůvkama) a může se po tom utlouct
Jinak můj má také 2 zuby a chleba zvládá skvěle (už jako bezzubý ho zvládal), ale musím mu ho nakrájet na pidikostičky a ty mu dávat do pusinky. Sice půl krajíce chleba jí půl hodiny, ale zvládá to (je potřeba hodně zapíjet).
ovoce mi jí krásně a kolik dáváš mlíka na jeden banán? to bych zkusila, že bych mu to udělala spíše hustější at tam cítí více banánu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru to od oka. Mixnu banán a podle toho, jak chci velkou porci, tak si umíchám UM. Takže někdy 100 ml a někdy 150 ml. Ale u nás není s mlíkem problém.
- Citovat
- Upravit
Prso, jogurt kaše mi přijdou OK jako mléčná dávka. Pomalu můžeš začít zkouše acidofilní mléka nebo jiná zakysaná, do jídla smetanu nebo pokud nechceš, tak UM (brkaše, dýňová polévka nebo jjiné krémové pppolévky), tvrdé sýry, tvaroh…
mám to s dcerou stejně, dá se říct, že mi to netrápí. teď jí občas udělám jahodový koktejl, ten si dá. jinak mlíko v tekuté formě nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Desetiměsíční už podle mě nepotřebuje přes den mlíko…
my to řešili na osmiměsíční prohlídce /konala se skoro v 9M z důvodu dovolené/ a mudra mi řekla, že když si dá večer a ráno dohromady cca těch 400 ml mlíka, tak přes den stačí jedna dávka v jogurtu nebo v mléčné kaši, že to stačí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje je bez mlíka úplně
pokud nepočítám jogurt ráno, nic ani co mlíko chutí připomíná nechce
taky má 10měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kermi píše:
Máme problém, že má jen 2 zuby a když mu dám něco i na malý kousek tak se pořád dáví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to není o zubech. mladší jedla kousky bez jediného zubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit