Nechce pít nebo pije málo!

Michaelakkk
10.3.10 22:11

Nechce pít nebo pije málo!

Prosímvás poraďte mi.. Synovi jsou 4 měsíce a ýden a posledních pár dní začíná odmítat moje mlíko strašně se vzteká u kojení vždy si jen cucne a začne se rozčilovat musim ho nutit aby trochu pil tak po nějakém boji nakonec něco vypije… Zkoušela jsem mu koupit sunar, který jsem mu smíchala s MM a ten pil úplně bezproblémů ale vypil podle mého stejně málo jen 100ml…Ale hlady mi nepláče.. Je to normální? jinak já začínám mít problém s prsy mám je strašně nalitý a musím odstříkávat dřív jsem toto neměla protože pil normálně čím to může být nemáte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.3.10 23:07

Ahoj, můj syn to měl taky. na pěti měsících. zničehonic úplně odmítl na jeden den kojení. Jen mě viděl, že se ho chystám nakojit, vřískal, jak když ho vraždím. Už jsem byla zoufalá. Večer, kdy už byl vlastně celý den bez kojení, dostal odstříkaný mlíčko (dřív mě to, blbe nenapadlo :roll: ) a to vyžnknul. Nakonec se i přisál a pil neuvěřitelně dlouho. Vůbec netuším, co to tenkrát mělo znamenat,ale kojí se dodnes a to mu za necelý měsíc budou dva roky. Uvidíš, třeba bude zítra pít líp. A když ne, zajela bych k doktorce nebo zavolala na linku kojení. Měla by ji mít každá porodnice (liberecká ji má, volala jsem tam) být klidně růstový spurt,ale to se většinou kojejí každou chvilku. Každopdně, asi bych si zavolala pro radu do porodnice, přeci jen jsou tam zkošení. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.10 23:07

proboha, v té závorce mělo být blbce, ne blbe :oops:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
10.3.10 23:08

dík zítra to zkusím :-)

• Citovat
  • Upravit
381
10.3.10 23:30

Tak to preji hodne stesti a napis co Ti poradili,mne odmital kojo,dr.mi rekla at odsavam,tak odsavam,pije z prsa jen nad ranem,ale dnes nechtel ani to a hrozne se sklebil,tak dostal odsate,to vypil,ale stejne pulku vylivam,spatne pije a dr.mi poradila at neodsavam :pocitac: ,laktacka taky nic,pry vydrzet,ale vlastne nevim co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.3.10 23:34

no tak doufám že mi neřeknou to samé co tobě to já nevim co to ten růstovej spurt to být nemůže to býva naopak že chcepít hodně no… a mlíka má právě dost nevim proč se vzteká snad se dozvím více a apk určitě dám vědět snad něo zjistím … jsem ráda že v tom nejsem sama …

• Citovat
  • Upravit
15043
11.3.10 07:41

Pěkné ráno všem :wink: ,
naše Terezka taky nebyla žádný jedlík. Byla plně kojená do 6měs., pak dále s příkrmy do roka. Ve 3-4měs. vytáhla z prsu tak 100ml - 120ml - všichni (včetně dětské dr.) mi říkali, že je to na ty měsíce málo.
Jenže když jsem se snažila ji dokrmit odstříkaným mlékem, tak vše vyblinkala.
Prostě pila míň a častěji. A to ji vydrželo dodnes. Jí menší dávky a často - stačí o 1 lžičku navíc a jde všechno ven.
Takže já si myslím, že záleží na dítěti. Jedno vypije a sní najednou velkou dávku a jiné potřebuje zase míň a častěji. Jestli je syn spokojený a pěkně přibírá, tak mu zřejmě nic nechybí.
Hodně štěstí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
11.3.10 09:03

A nemá třeba rýmu? Mě syn nechtěl papat, když ji měl. Trvalo to týden, asi neměl chuť a vztekal se taky šíleně. Po týdnu teda zase začal papat, ale vztekání mu vydrželo ještě asi měsíc. Když mě přetekl pohár trpělivosti, vyrazila jsem k Dr. na převážení. Ta mi řekla, že přibral krásně a zjevně mu nic nechybí, tak ať to vztekání hodím za hlavu a kojím dál. A když nebude chtít jíst, ať mu nedávám. Tak jsem se hodila do pohody. Den nato se Áďa přestal vztekat :mrgreen: Asi mu došlo, že to nemá cenu, když já už jsem v klídku. Taky nevím, co to mělo znamenat, ale za ten měsíc vyrostl o 6cm :-). Na růstový spurt se mi to ale zdálo dlouhé, má trvat max týden.

Ještě mě napadlo, jestli to nemůžou být obligátní zoubky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.3.10 11:05

týmu nemá dýchá čistě přemýšlí nad těmi zuby, protože neuvěřitelně slintá a pořád má ruce v puse… a včera i hodně kadil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1180
11.3.10 11:16
Michaelakkk píše:
Zkoušela jsem mu koupit sunar, který jsem mu smíchala s MM a ten pil úplně bezproblémů

Míšo, ono je možné smíchat UM a MM? Moje holčička pije tak tak, ale málo přibírá, nicméně samotný UM do ni nedostanu :nevim: , tohle by bylo možná řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.3.10 14:04
eva76 píše:
Michaelakkk píše:
Zkoušela jsem mu koupit sunar, který jsem mu smíchala s MM a ten pil úplně bezproblémů
Míšo, ono je možné smíchat UM a MM? Moje holčička pije tak tak, ale málo přibírá, nicméně samotný UM do ni nedostanu :nevim: , tohle by bylo možná řešení?

jo vždy si odstříkám půlku lahve a pak zbytek doleji vodou a postupuju podle návodu na obalu sunaru :-) samotný by mi také nevypil :-) zkus to třeb ti to zabere!

• Citovat
  • Upravit
381
11.3.10 18:59

Tak to ja jsem udelala dle navodu UM-treba 110ml vody,tri odmerky Hipp-rozmichat a zbytek cca 30ml dolila MM.Ale mne pil vse jak UM,tak MM,krom comfortu :poblion: .Az ted nepapa,to jako kdyz mu rostou zuby tak neji a nepije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.3.10 09:28

no holky, nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.3.10 14:05

tak to je dobre :-) :-) :-),jak jsi na tom Ty Michaelakkk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová