Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojky,
malá hodně zvracela, ale naštěstí přibírala a tak to dr. moc neřešila. Doporučila nám kombinovat normální nutrilon s AR právě kvůli tomu aby se malá nezabetonovala a zbytečně nenabírala. Takže jsem dávala třeba 1 odměrku AR a 3 obyč. No popravdě moc to na blinkání nepomohlo tak jsem se na to pak vyprdla a zlepšilo se to až spříkrmama. Teď už neblinká skoro vůbec. ![]()
Na zácpu bych klidně zkusila ještě nějaké další tekutiny -čajík nebo jen vodu. ![]()
A co probiotické kapky? Nám pomohly na tu zácpu!!! Jinak když jste od narození na UM tak ve 4 měsících se začínají přídávat příkrmy tak co zkusit ovocné štávy na zácpu???
ahoj nu uvidíme zkusím koupit tu bebu a když tak nějakou tu šťávičku a uvidí se, doufám že nás to neucpe jako ten nutrilon AR!!!!
Ahoj,ja myslim,ze ta Beba bude to same,ale zkus a k tomu probioticke kapky,taky jsme meli problem,ted kaka kazdy den
,jo a vysadili jsme sabsimplex-misto toho mam Baby calm.
No Beba nás teda ucpala víc než Nutrilon
Pak se myslím prodává v tobolkách Lactobacilus-tobolky otevřeš a vysypeš do mlíká je to do 200kč.
pavlak5 píše:
No Beba nás teda ucpala víc než NutrilonPak se myslím prodává v tobolkách Lactobacilus-tobolky otevřeš a vysypeš do mlíká je to do 200kč.
p.s. - jmenují se Lacidofil, je tam 60 kapslí a stojí 110-120kč, úschova v ledničce … zobu je i já (když si teda vzpomenu, že).
Ahoj maminy potřebuji od vás radu?už fakt nevím jak dál, když se malý narodil, začali jsme ihned přikrmovat klasickým nutrilonem, jenže ten nám začal asi po 3 týdnech neuvěřitelně zvracet, tak jsme přešli na nutrilon AR, to bylo v pořádku, ale asi po 2 měsících z něho dostal tak neuvěřitelnou zácpu, že nám doktorka doporučila koupit nutrilon comfort.máme ho asi 3 měsíce, ale nyní poslední týden z něj opět zvracíme. Máme si teda koupit Bebu AR, ale mám strach, aby nedostal opět zácpu, už tak máme stolici dost tvrdou!prosím nemáte s tím některá zkušenost nebo mi můžete poradit jaké mlíčko nejvíce vyhovuje vám?jinak nám bude 6 měsíců. díky moc