Nutrion AR, COmfort?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lussy27
5.3.10 13:49

Nutrion AR, COmfort?

Ahoj maminy potřebuji od vás radu?už fakt nevím jak dál, když se malý narodil, začali jsme ihned přikrmovat klasickým nutrilonem, jenže ten nám začal asi po 3 týdnech neuvěřitelně zvracet, tak jsme přešli na nutrilon AR, to bylo v pořádku, ale asi po 2 měsících z něho dostal tak neuvěřitelnou zácpu, že nám doktorka doporučila koupit nutrilon comfort.máme ho asi 3 měsíce, ale nyní poslední týden z něj opět zvracíme. Máme si teda koupit Bebu AR, ale mám strach, aby nedostal opět zácpu, už tak máme stolici dost tvrdou!prosím nemáte s tím některá zkušenost nebo mi můžete poradit jaké mlíčko nejvíce vyhovuje vám?jinak nám bude 6 měsíců. díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
5.3.10 13:55

ahojky,

malá hodně zvracela, ale naštěstí přibírala a tak to dr. moc neřešila. Doporučila nám kombinovat normální nutrilon s AR právě kvůli tomu aby se malá nezabetonovala a zbytečně nenabírala. Takže jsem dávala třeba 1 odměrku AR a 3 obyč. No popravdě moc to na blinkání nepomohlo tak jsem se na to pak vyprdla a zlepšilo se to až spříkrmama. Teď už neblinká skoro vůbec. :wink:

Na zácpu bych klidně zkusila ještě nějaké další tekutiny -čajík nebo jen vodu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.3.10 14:17

A co probiotické kapky? Nám pomohly na tu zácpu!!! Jinak když jste od narození na UM tak ve 4 měsících se začínají přídávat příkrmy tak co zkusit ovocné štávy na zácpu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussy27
5.3.10 14:30

ahoj nu uvidíme zkusím koupit tu bebu a když tak nějakou tu šťávičku a uvidí se, doufám že nás to neucpe jako ten nutrilon AR!!!!

• Citovat
  • Upravit
381
5.3.10 15:06

Ahoj,ja myslim,ze ta Beba bude to same,ale zkus a k tomu probioticke kapky,taky jsme meli problem,ted kaka kazdy den :palec: ,jo a vysadili jsme sabsimplex-misto toho mam Baby calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
5.3.10 15:08

No Beba nás teda ucpala víc než Nutrilon :nevim: Pak se myslím prodává v tobolkách Lactobacilus-tobolky otevřeš a vysypeš do mlíká je to do 200kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
další zúčastněná
5.3.10 15:20
pavlak5 píše:
No Beba nás teda ucpala víc než Nutrilon :nevim: Pak se myslím prodává v tobolkách Lactobacilus-tobolky otevřeš a vysypeš do mlíká je to do 200kč.

p.s. - jmenují se Lacidofil, je tam 60 kapslí a stojí 110-120kč, úschova v ledničce … zobu je i já (když si teda vzpomenu, že).

• Citovat
  • Upravit
1853
5.3.10 19:13

jo to je ono -jsem si nemohla vzpomenoíut
:oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie