Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
zdravim vsechny chtela sem se optat…uz dyl jak tyden zlobime s jidlem dam ji kojit ji tak 5 minut a pak je strasne neklidna zacne se vztekat a uz mi nechce jist…byla sem i dr tam mi rekla ze je to normalni ze to delaj ze prej co si driv vzala za pul hodky to si ted vezme za 5 minut ale me se to moc nezda furt ma hlad je furt uknourana celej den stravime u jidla a moc si toho spolu neuzijem..tak chci vedet co stim jestli ma nekdo taky takovy problem predem dekuji
Já bych to viděla na růstový spurt ve 3 měsících
. Vydrž pár dní, přejde to (ten neustálý hlad). Naše Maruška už teď pije sotva 10 minut, a to ještě neměla měsíc.
je to ale strasne vycerpavajici furt mi knoura a me je ji strasne lito…
ted sem cetla na netu ze to potrva jen tyden a bude to zas vse okuj ale u vas to trva uz prez tejden a furt je to stejny…
Ahojky!
My jsme měli to samý, ale začalo nám to až ve 3 měsíci. Nevím kolik je vám
Ale většinou je to 3 a 6 týden a 3 a 6 měsíc. A většinou to trvá tak 14 dní. Ale u 3 a 6 týdne to může volně přecházet. Malej mi ze začátku jedl tak 45 minut, teď (je mu 4,5mesíce) mu stačí i 3-5 minut, taky mě to nejdřív vyděsilo a těch čtrnáct dní tři týdny jsem jenom kojila a kojila
chodila jsem jak mátoha. Pokud by ses opravdu bála tak je dobré, zajík k doktorce na převážení. Pláčou protože jsou schopný vyrůst během týdne centimetr…malej mi vyrostl za 6 týdnů 6 CENTIMETRŮ
když jsem ho přeměřila, koukala jsem jako puk! Ale uklidnilo mě to, že jsem věděla, že roste a proto pláče. Tak pevné nervy ![]()
sou nam skoro tri mesice…snad to brzy prejde-…dekuji za odpovedi…
ahoj…ja sem male kdyz mi tohle delala davala vecer nutrilon 1…byl klid…ted uz zas jen kojime ![]()
Některým dětem to vadí, některým ne, těžko říct. Ale taky bych řekla, že to bude růstový spurta, tak zkus vydržet. Já to takhle měla s prckem celé první tři měsíce, měla jsem vpáčené bradavky, mimís se narodil předčasně, takže byl slaboučký, … ideální kombinace
. Neustále jsem jen kojila, přebalovala nebo ho převlíkala, když se poblil … A zvládli jsme to, je mu rok a je zdravý jako řípa
. Ale i zpětně musím říct, že to byl očistec, takže tě chápu, je to hrůza, ale dva až tři týdny se to určitě dá vydržet ![]()
urcite se to da vydrzet jen sem se bala jestli neco nedelam spatne tak sem si docela oddichla moc vam dekuji
Jééé, to se krásně čte - my máme úplně přesně to samé… teda, kdyby 5 minut… Mareček sosá dvě minuty a může se vzteknout ![]()
ssmile, fajn jsou stránky www.kojeni.net Hodně jsem z toho čerpala. Pokud máš mlíko, sunaru bych se vyhnula. Ono to fakt zase přejde a bude dobře ![]()
No, tak my máme to samý. Mě se kluk vzteká u kojení a pořád přes den řve, dělá to už od 3 měsíců, teď je mu 4,5m. Akorát nevím jestli to vůbec souvisí s růstem
Za měsíc sice vyrostl přes 6cm, přibral skoro o kilo, ale vzteká se dál. Je to na budku, přes den pořád bulí, u prsa se asi po 2-3 minutách začne šíleně vztekat. Vůbec nevím, v čem je problém. Hlady to snad nedělá, když tak přibírá. Z nejistoty jsem mu zoušela MM dát lžičkou, stříkačkou a dokonce i z lahve, ale nechtěl to, plival to ven a jen se vztekal… Teď už tady taky zase ječí… no snad to někdy přestane, je to fakt na palici. Nejhorší je, že vůbec netuším, čím to může být…
Na zuby to dle Dr. ještě nevypadá, hlady prý netrpí, tak kdo ví ![]()
Bayuska, a ostatní, jéžiš, jak já vás chápu…my proplakaly tři a půl něsíce a to vztekání u kojení…já ho vzdávala od samého začátku a měla v plánu každý večer dát lahev, ajk jsem vyla unavená a vyčerpaná..člověk neví, co tomu dítku je a proč stále tak pláče…Holky, jeslti vám děti přibírají, UM nedávejte..on pláče může mít tolik důvodů…Přeju hooodně trpělivosti a můžu z vlastní zkušenosti říct, bude jen a jen lépe!!! Držte se!!
Bauyska, zkus měnit polohy při kojení po té době, kdy se začne vztekat, měnit prsa, když přestane sát. ![]()