Problémy s kojením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
4.3.10 19:38

tak to mate dobry…to ja bych taky brala kdyby se prestala vztekat ale co se da delat.....preji at brzy prestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
4.3.10 19:44

Taky přeju ať se ti přestane vztekat a začne krásně baštit. Ale popravdě - myslím si, že ten můj synek je vzteklej od povahy. Vzteká se třeba i když se přetáčí a nepovede se mu to, jde jen na bok a pak dostane hysterák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.10 21:36

Ahoj, my máme to samé… Já si myslím že jakmile vypije nejaké mlicko tak mu začnou pracovat střívka. Trpí bolením bříška. Vidim jak by chtěl pít ale zlobí ho něco, vzteká se, prohýbá do luku, nebo naopak a cpe mi hlavu dolu pod ruku apod. Někdy mu pomůže že ho nechám odkrknout, někdy ho dám do klubíčka a on opravdu nakej prdík vyjede a je klidnější.. Sice to po chvíli zlobí zase, ale za těch několik hltů to stojí za to neustále zkoušet naklánet a ohýbat. Věřím že vyvádí, protože ho trápí bříško jakmile něco vypije. Já když se ráno nasnídám nebo jen něco vypiju, taky mám hoňky :dance: A představit si že nemužu jit na záchod kvůli zacpě kterou zřejmě malinkej trpí taky trochu, tak jsem pěkně nasr… Měla jsem střevní obtíže z kravského mlíka, je to bolest jako hovado… Vždycky když se vzteknu že to dělá hned si zpomenu na svoje bolení a zkoušim s ním prostě hejbat… neříkám že je to vono, ale u nás to vztekání má příčinu bříško… pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
28.3.10 22:04

Měla jsem od začátku problémy s kojením (ploché bradavky, líné miminko, málo mlíka…), ale všechno se dalo do kupy. Malá vypije ode mě cca 750 ml za den - jedna dávka 70-100 (vážím před a po kojení, pořád plakala „hlady“…). je jí měsíc, váží kolem 3900g a i přesto, že se začala „přejídat“, přibrala jen asi 100 g za poslední uplakaný týden :-( Předtím vždy kolem 300 g. Už se začínám strachovat, jestli nemám hladové mlíko, i když jsem doufala, že to neexistuje.
Taky jsem myslela, že má reflux, když po vypití 120 ml dělá, že má hlad, ale začínám se bát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.10 18:42

lŮCO PO HLADOVÝM MLÍČKU BY BYLA STOLIČKA ZELENÁ NE? CO NA TO DOKTOR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.4.10 09:03

Doktorka mi řekla, že hladové mlíčko je nesmysl :-) Že se přizpůsobí potřebám miminka… Nakonec měla týden, kdy zase dost přibrala. Bohužel jsem se radovala jen pár dnů a potom se zase probudila s splasklými prsy :-( Zase řve hlady a neteče jí to. Už nevím, kde dělám chybu, že mi to takhle kolísá. Telefonovala jsem 2 lakt. poradkyním a obě mi řekly, že mlíko mám a mám kojit. Jenže malá pije půl hodiny a za další půl má hlad. Fakt potřebuju poradit, jak to udržet v rozumných mezích a nestresovat se tím pořád!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
4.1.13 19:03

Dobry vecer vsem. mala bude mit za par dni 4mesice a posledni dny se poradne naji az k veceru. Ted uz spi, ale za dnesek probehla jen dve kojeni v pohode(jako, ze se napila dostatecne). Dopo se vzdy po chvilce odtrhla a uz nechtela. Spurty mame za sebou a vypadaly malinko jinak. Mliko mam. Stalo se vam to nekomu? Za jak dlouho to preslo?

• Citovat
  • Upravit
1702
4.1.13 20:30

Ahoj, asi tě moc neuklidním, ale mi to máme od 3 týdnů a je nám skoro sedm měsíců..vzteká se nechce pak si jen trochu cucne a zas řev šílenej..někdy i 5 hodin vůbec nechce :cert: nejlíp jí večer před spaním a pak 2- 3 krát v noci.. někdy je to fakt šílený :nevim: už několikrát sem chtěla přestat kojit. Nevím kolik teho vypije nemůžem pomalu ani nikam jít..a když někde sme, tak v cizím prostředí taky nechce jíst :,( co sme začli se zeleninou si najednou začla vážit prsa a pila jak vzteklá :mrgreen: ale trvalo to jen asi 14 dní. Přeju ti pevný nervy a ať se zase rozbaštíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
13.6.18 12:28

Dobrý den maminky, potřebuji poradit. Mám téměř 4m dceru, která si zhruba poslední týden doslova vyřvává kojení v leže… stalo se to někomu? Přejde to? Nechci přestat kojit, ale potřebuji fungovat (běhání po úřadech, doktorech) a pokud tohle bude dlouhodobý jev, tak ji raději naučím na UM než ji nechat řvát do umoru hlady… nejsem matka, co nechává dítě vybrecet, ale přiznám se, že jsem to už zkusila, jestli třeba jak bude mít hlad, tak se napije a ne… jsem bezradná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová