Kdy kojit po sklence vína

27.2.10 21:24

krmení x alkohol

AHOJ HOLKY,
NEVÍTE NĚKDO ZA JAK DLOUHO VYPRCHÁ ALKOHOL? KDYŽ NAKOJIM V 19:30.. DÁM SI SKLENICKU BÍLÉHO (2dcl) MEZI 20 A 21h A DALŠÍ KOJENÍ JE CCA V 1h RÁNO?? TEDY 4 HODINY PO VYPITÍ VÍNA? VYPRCHÁ ALKOHOL ZA TU DOBU, NEBO JE LEPŠÍ SI ODSTŘÍKAT PŘEDEM „NEALKO“MLÍČKO A PAK HO MIMČU DÁT A MLÍČKO PO ALKOHOLU VYLÍT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
27.2.10 21:26

Já se řídím obecnou radou, že se nemá pít 2 hodiny před kojením. To se týká sklenky vína, ne vymlasknout celou lahev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.2.10 21:31

Taky se řídím těma dvěma hodinama. Ještě jsem četla, že když chceš mít úplně čisté svědomí, můžeš po těch 2 hodinách odstříkat (takže u tebe mezi 22 a 23:00) a pak už kojit v 1 hodinu určitě nealkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.2.10 23:09

ja si myslim ze po jedne sklence nemas v krvi vubec nic …ze muzes bez problemu kojit klidne i hned…a kdyz pockas ty dve hodiny…tak mas jeste k tomu treba pocit ze uz je to i vycurany :lol: i kdyz znam lidi co jsou po jednom panaku fet…tak zalezi na tobe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.2.10 01:35

šmane to mě teda nenapadlo řešit 8O a že jsem si občas i při kojení skleničku vína nebo jedno pivo dala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.2.10 14:02

Z mléka se odbourává alhkohol stejně rychle jako z krve. POkud chceš, vygoogluj si nějakou kalkulačku na výpočet rychlosti odbourávání alkoholu. např: http://auto.idnes.cz/alkulacka.asp

• Citovat
  • Upravit
464
28.2.10 18:50

Myslím si, že alkohol by se při kojení takto malých dětí pít neměl vůbec.. Není toho v mlíčku sice moc, ale přece jen, jsou to miminka, každý se snaží dávat to nejlepší apod. tak proč jim posílat do mlíčka alkohol? něco jiného je to u kojení ročního dítěte, které má už normální stravu, a kojení má spíše k tělesnému kontaktu s matkou.. toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.3.10 09:40

tak, když to taky tak čtu, tak bych si skleničku piva možná lajzla, v těhotenství se mi příčilo úplně všechno :poblion: , ale teď mám strašnou chuť alespoň na trošku toho pííva :mrgreen: , u nás je nejdelší pauza 5h ale zatím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
2.3.10 09:30

Souhlasím s holkama. Říká se 2 hoďky. Aspoň má prcek taky změnu,ne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.3.10 11:05

bezva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.10 11:29

evi: uz muj deda rikaval..zvykat se ma postupne ale zacit co nejdriv :wink: jen si dej..dyt pivo jsou vitaminy a vino je zase na krevni obeh a cerveny krvinky :-D

Příspěvek upraven 02.03.10 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.3.10 12:01

mikitaa: svatá pravda miki :-D , jsem nedávno četla, že jeden kardiolog prohlásil, že 2 deci červenýho denně by měly být povinností, je fakt, že pivo obsahuje tolik potřebný vitamin B , jojo, malý si dám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.3.10 10:28

myslím si, že vitamíny, které obsahuje alkohol se dají bezproblému nahradit normální zdravou stravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.3.10 12:03

Nelo, to mi vime, taky jde o nadsazku, trosku smysl pro humor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.10 19:40

To je jasny jedna sklenka nebo pivko nevadi :lol: hlavne cerny je vyborny na tvorbu mlicka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna