Nechce pít od nikoho okrem mamy

6311
25.9.12 23:15

Nechce pit od nikoho okrem mamy

Ahojte,

mozno ma niekto takyto problem a poradite mi, co s tym.
Mam 14 mesacneho chlapceka, do ktoreho je dost problem dostat tekutiny. Papa lepsie, ale obvykle k tomu potrebuje nejaku hracku alebo inu animaciu z mojej strany, lebo po par hltoch mi bucha do lyzicky a prska jedlo.

Problem je ale pitie a to najma v tom, KTO mu dava pit. Pije LEN z flasky, cca 400 ml mlieka a 100 ml caju. A len odo mna. Nechce ani od manzela, okamzite ide do hyster. obluku a uteka prec. Tekutiny lyzickou nechce, necha ich tiect z pusy, takisto z hrnceka nechce, vsetko ide z pusy von. Co mam robit??? Nemozem vobec nikam ist, nikto mi ho nechce postrazit. Dakujem za kazdu radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená burgundy
25.9.12 23:21

Ahoj, dcerka 14měs. od nikoho nepapá a nepije jen ode mne, když jsem se o tom zmínila kolegyním co mají děti říkali, že to znají, že to dětičky dělávají. Občas si teda vezme od tatínka piškotek ale jinak nic. Jak se toho zbavit neporadím, snad to přejde samo, snad až se trochu bude umět nakrmit samotná to přejde, pití už pije sama :)

• Citovat
  • Upravit
8437
25.9.12 23:33

Moje má 20 měsíců a mlíko chce taky hlavně ode mě. Čaj a šťávy už si pije sama z hrnečků s pítkem nebo se slánkou (mají v DM). To jsem ji naučila díky ovocvným šťávám, ty jí jedou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
25.9.12 23:36

Kubko sam vobec nechce pit. Hrniecky s pitkom aj flase len kuse a potom odhodi :( Ked vidim na prechadzke maminku, ktora strci dietatu flasu do ruky a ono pije, pride mi to ako science-fiction.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.9.12 00:02

Soni ještě bych zkusila různé druhy pití, co mu zachutná viky pije jen vodu ale teď mi pila redeny jablečny džus, přitom ty dětské stavy vůbec nechce.. chutě se jím mění stále..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
26.9.12 00:03
Zkus mu tam dát nějakou dobrou šťávu, u nás frčí hroznovojablečná od Hippu (ředím vodou cca půl na půl). Tím se to naučila.
@sonam píše:
Kubko sam vobec nechce pit. Hrniecky s pitkom aj flase len kuse a potom odhodi :( Ked vidim na prechadzke maminku, ktora strci dietatu flasu do ruky a ono pije, pride mi to ako science-fiction.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.9.12 08:13

Podle me je to tou flaskou, chce to naucit na hrnicek, ze ktereho bude pit sam. Jak uz psaly holky, motivovat stavickama, pak postupne redit ;) Nebo muzes zkusit brcko, prckove kolem roku a neco z nej byvaji nadseni ;)
Mmch moje skoro trileta dcera pije ranni UM (z flasky s dudlem) taky jedine ode me. Kdyz byla na noc u rodicu, tak ho proste rano nechtela, pry jedine od maminky :lol: Ale tohle uz me netrapi, vse ostatni pije sama z hrnku, tak holt kdyz je u nekoho jineho, tak si UM z flasky neda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
26.9.12 08:48

Stavu ma rad, ale tiez len z flasky, Vsetko, co je z hrnku, necha vytiect z pusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová