Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, neboj, nechat o hladu ji můžeš. Ty přece taky občas nemáš na nic chuť a přibírat bude. Jen prostě nemá hlad. Moje první bylo na UM a taky občas nechtěl, tak jsem ho nenutila.
Kdyby ale tohle trvalo dýl jak ten jeden den, tak bych to už potom řešila, jinak ne ![]()
Neboj hlady neumre…treba ji rostou zuby…to deti pak poradaji i delsi hladovky nez petihodinovy ![]()
Ahoj, Pettulle má pravdu. Neboj, mně malá 9M taky někdy skoro nejí, a to normálně „žere jako tank“. Pokud by to trvalo více dní, pak bych to řešila, ale jeden dva dny, to nic není. Ještě mě napadá..není třeba po očkování nebo tak?
@Partes píše:
Ahoj, Pettulle má pravdu. Neboj, mně malá 9M taky někdy skoro nejí, a to normálně „žere jako tank“. Pokud by to trvalo více dní, pak bych to řešila, ale jeden dva dny, to nic není. Ještě mě napadá..není třeba po očkování nebo tak?
po očkování není to nás teprve opět čeká
@marsi99 píše:
po očkování není to nás teprve opět čeká
Tak uvidíš..myslím, že to bude ok ![]()
Ahoj me kluk v 6 mesicich zacal UM bojkotovat. Vubec ho nechtel, vsechno ostatni snedl ale kdyz jsem mu dala UM tak mu to vsechno vyplival. Tak jsem to pak resila mlicky s kasi, jogurtama, kasi. Cca po 3 tydnech dostal UM znovu a snedl ho. Ted uz ho zase nechce - nejspis mu nechutna po tom co zjistil jiny chute.
Zdravím maminy mé dceři bude za týden 5měsíců od 4 měsíců sme na příkrmech zatím jen na zelenině v poledne a zbytek dne UM, včera mi poprvé snědla celou malou skleničku zeleniny a UM už nechtěla dala si až po 3 hodinách jak sme zviklé, ráno v 5h. se mi vzbudila a bez problému mi vypila 180ml UM, potom se mi vzbudila kolem 8h. tak jsem jí chtěla dát UM v 8h. ale vůbec nechtěla a přitom to vycházelo po 3hodinách tak jsem to zkusila o hodinu později tedy po 4hodinách ani potom nechtěla poslední pokus byl v 10h. jelikož pořád brečela opět UM nechtěla a ted usnula, kolem 13h. jí budu dávat zeleninku tak snad si dá ale každý den si dala UM po 3hodinách a dnes od těch 5h. ráno vůbec ještě nejedla vůbec jsem ho do ní nemohla dostat, poradí mi některá maminy čím by to mohlo být? nemůžu jí přece do poledního jídla nechat o hladu je to moje první mimi a tak nemám tolik zkušeností a tak prosím o radu zkušenejch mám strach žemi pak nebude přibírat