nechce rybí maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce rybí maso
Zkusila jsem malýmu po roce dát rybu a bez úspěchu. Jí až na malý vrtochy celkem pěkně, ale jak dostane rybu ať už vařenou doma, nebo ve skleničce, tak po druhé lžičce se mu začne navalovat, začne si rukama šermovat před obličejem, křičí nenene a je po krmení… No já mu to nenutím, taky ryby nemusím, jím jen z konzervy v pomazánce.
Takže to rozhodně nehrotím, jen jsem četla, že po roce by měly děcka jíst ryby kvůli jódu. Je jód ještě v jiné potravině? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
prostě mu je nedávej. Určitě se mu nic nestane. Na ryby má stejně ještě čas. Já zatím ryby malé nedávám vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Magi - buď v klidu, náš Kubík taky nejí ryby!!!
Nesní ani tuňáka, ani filetu, ani lososa - prostě nic! Joooo, jediné co sní filetu tak je, když ji obalím a on si myslí, že je to řízek, ale moc toho taky nesní - taky pozná, že to není maso
![]()
Hlevně mu to nenuť ať mu to ještě víc nezprotivíš! Třeba tě jednou překvapí a spapá ji celou
![]()
Dítkám chutná v každém věku něco jiného - co nejí jeden den tak druhý den by ti urvaly ruce!!!
- Citovat
- Upravit
A co zkusit Pangase? Ten není vůbec rybinou cítit a chutná skvěle..... Třeba ho zkus podusit se zeleninou, nemusíš ho ani nijak speciálně kořenit, stačí trošku osolit…Peggi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak se přidávám do klubu, protože do Davči rybu (pangase) taky nedostanu, jedině když udělám rybí rizoto, ale jinak ani omylem… Zato makrelu by snedl klidně celou
. Takže dávám občas, protože, co si budeme nalhávat, nejzdravější to taky není
Násilím do něj rybu cpát nebudu, třeba si to časem rozmyslí. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho samozřejmě nenutím, to je jasný. jen to zkouším. Nechce, tak nechce. Zkusím ještě toho pangansia a občas mu trochu přisolím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ryba
Přidávám se k Vám. Kačka taky rybu nepozře a to jsou jí tři roky. Ale nijak to moc neřeším. Ona se k ní projí a když ne, tak se snad tak moc nestane. Jód je v soli a abych jí ty ryby zošklivila a pak je nejedla vůbec - to mi za to nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit