Nechce si vzít plenku

Maillyes
13.2.25 11:01

.

Příspěvek upraven 13.02.25 v 14:21

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.2.25 11:30

Nešlo by to líp s natahovacími plenkovými kalhotkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
13.2.25 11:45

Nejsem si jista, jestli te potesim, ale prochazim s dvouletym synem tim samym, nechce plenu, nechce obleceni, pri oblekani se prubezne svleka. Nicmene nahatyho ho nechat nemuzu, ven chodit musime a chceme. Snazim se s nim domluvit, ale kdyz to nejde, proste ho preperu, oblecu, potom po odchodu ze dveri on uz je (v 95% pripadu) v klidu a ja si prijdu jako nejhorsi a nejmin respektujici matka na svete. Doufam, ze to brzo prejde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
13.2.25 11:54

Jeden čas mi taky odmital se přebalit, to jsem mu davala natahovaci plenky, bylo to jednodušší. Při oblékání ho většinou nejdřív honim někde a pak holt preperu. Ale už je to mnohem lepší, často se nechá hezky nalakat a zkouší se oblekat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
13.2.25 12:04

Mám syna rok a tři čtvrtě a u nás úplně ale úplně to samý!!! Každý oblékání je naprostý horor. On by nejraději chodil úplně nahý, to je pak šťastný dítě. Jenže není jaro, že jo, navíc teď má rýmu, takze nahý chodit nemůže. K tomu máme nového pejska a ten má tendence mu ten holej zadek očuchávat nedej bože olizovat. Takže je to tady fakt pakárna. Dávám plenkové kalhotky, pleny už bychom nezvládli a i s těma kalhotkama jsou děsný scény. No a oblékání celkově je horor, navíc nechce být v kočáru a pak nechce ani ťapkat, takže nejradši by byl, kdybych ho všude nosila. :zed: no je to náročný, musíme vydržet. Bohužel nic nepomáhá, pouze přeprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.2.25 12:07
@Maillyes píše: Více

Můžu být jen zvědavá, jestli dítě v teplotách okolo nuly šlo opravdu domů venku boso? A jak dlouho to vydrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
13.2.25 12:12
@bjetuschka píše: Více

Náš, když vidí, že mám v ruce oblečení, začne volat „nenene“ a uprk se smíchem :mrgreen: Zatím jsem ho preprala vzdy :D Ale teď ho často lákám ven na kočky (ty miluje) nebo jídlo, že pujdeme do krámu pro ňaminu. Ale bylo období, kdy fungovalo ho prostě zalehnout a narvat to na něj. Stejne jako jsme mu jeden cas nezvladli dat klasickou plenu. Ted uz je to v poho, ale byl jak chobotnice na tripu. Fakt těším na hezké počasí a min vrstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.2.25 12:12

Dcera má rok a tříčtvrtě a taky se mi pěkně vzteká. Většinou se snažím po dobrém, domluvit se s ní, vysvětlit ji že je venku zima a nemůže být nahatá. Někdy pomáhá když může obléct panenku nebo plyšáka, to se obléká zároveň s ním. Každopádně když to nepomůže tak ji prostě obleču násilím. Radost mi to nedělá protože u toho hodně pláče, vzteká se a bojuje ale nedá se nic dělat, ven někdy musíme 🤷

Určitě bych ji teda nevzala ven v tomhle počasí bez ponožek a bot. To by se mohla na hlavu stavět ale prostě bych ji oblékla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
13.2.25 12:15

Kočár už taky moc nepouzivame. Včera jsem chvatala pro staršího, takže jsem ho tam usadila, ale po chvíli totální zachvat, že chce ťapi. Naštěstí rád chodí po svých, nosit nechce. Ale zase rád zdrha na jinou stranu nebo do silnice. Je to divoké období :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
13.2.25 12:48
@citlivaduse píše: Více

Chobotnice na tripu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.25 12:59

Neptám se, oblíkám. Klidně v leže. Kolem 1,5 jsme měli něco podobného a teda už plně bez kočáru. Ten byl nepřítel číslo jedna.
Pak přišli řvaci scény venku, na schodech, na hřišti. To jsem nás dotáhla domu a za dveřmi prostě čekala, až to přejde. Bez svlikani, zouvani.

• Citovat
  • Upravit
2272
13.2.25 13:41

To je nejaky trolling?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maillyes
13.2.25 13:41

@Paní Bubáková ty samozřejmě máme a proste nechce nic. Jediný co nosí jsou ponožky jinak je nahatá

• Citovat
  • Upravit
Maillyes
13.2.25 13:44

@žínka_lesní no to ja zkouším všemožné, ale proste nic. Takže se s ni peru (když proste nemám na výběr - viz odchod z plavání). Takže všichni na mě koukají, že jsem nejhorší matka na světě. Děsný. Musim říct, že poslední dny kvůli tomu brečím :,(

• Citovat
  • Upravit
Maillyes
13.2.25 13:47

@bjetuschka tak to máme úplně stejnou situaci. Já tahám kočár jen proto, abych ji měla kam dát spát. Jinak chodím bez kočáru, protože ji stejně musím pořád jenom nosit. Někdy už fakt nemůžu a ona to prostě nedokáže pochopit, že mi docházejí fyzické síly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML