Otlačení, vyrážka, zmizí to?

Anonymní
5.2.25 07:40

Otlaceni, vyrážka, zmizí to?

Ahoj holky, asi jsem děsná, že mám takový dotaz, ale jsem z toho na nerva. Dceři je 20 měsíců. Má delší vlásky, takže večer na koupání většinou máme culicek, abychom vlásky nenamocily. Předevčírem jsem si nevšimla, že si gumičku z vlásků sundala sama a nechala si ji na ručičce. Většinou ji hned uklízím, ale předevčírem byl blbej den a já si toho prostě nevšimla. Včera ráno jsem se úplně zděsila, že tu malou gumičku na té ruce měla celou noc. Nicméně se jí tam udělalo toto viz foto. Myslela jsem, že je to jen otlacenina a během dne to zmizí, ale ono je to tam i dnes. Mazala jsem včera cica crem nic lepšího mě nenapadlo. Ručku neměla nijak fialovou nebo tak, že by ji to až utlacilo, ale i tak jsem myslela, že je to otlak a zmizí to a ono je to pořád stejné. Nevypadá, že by ji to svědilo nebo nějak otravovalo. To jen já jsem z toho nesvá. Myslíte, že to zmizí :,(?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21675
5.2.25 08:15

Ahoj, hele stanou se horší věci. Zkusila bych to namazat něčím hojivým. Třeba bepanthenem. Podle mě to zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 08:36

@nozu já vím, že jsou horší věci, ale štve mě moje hloupost no. :,( zkusím ten bepanthen dekuji

• Citovat
  • Upravit
Asta135
5.2.25 08:36

Vypadá to jen jako otlačený / opruzený, jestli se pod tím neopotila. Namazala bych sudocreamem, bepathenem či tak něčím. To zmizí rychle, nedělej si z toho hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML