Nechce spát na boku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
12.9.11 11:50

nechce spat na boku

maminky, zkousim davat spat malou na bok, ale nelibi se ji to, po chvili se zacne vztekat a tak dlouho sebou mele az se stejne sesune skoro na zada, a to je dobre oblozena :-?
do 6 tydnu ji to jeste moc nevadilo, ale ted proste ne a ne, je ji 11 tydnu.
Nekdy se jeste porad leka, tak proto ji chci polohovat na bok, jinak mi spatne spi pres den vseobecne(vetsinou 20minut a ma dost) a to zkousim uplne vsechno, snad jen stojky na hlave chybi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
12.9.11 11:51

Tak ji nechej spat na zadickach, stejne s tim moc neudelas! Mas monitor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
12.9.11 11:53

Na zádech je pořád lepší, než na bříšku (i když můj syn nespal od porodnice jinak než na břiše), stejně spinká s hlavičkou na bok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.11 11:54

A proc ji davas na bok? Uz je docela velka… Ja to delala jen v porodnici, protoze tam se to tak delalo. V jiny porodnici se zas nechavaji na zadech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.9.11 12:02

naše holky spaly od začátku na zádech…myslím, že to nevadí. do postýlek jsem teda pořídila antirefluuxní klín a měli jsme monitor dechu…pak se není určitě čeho bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.9.11 12:04

monitor mam :palec:
kdyz je na boku tak tolik nerozhazuje rucickama a nebudi se tak casto :wink: , tak ja ji necham spat na zadech, vsak oni ji to lekani jednou urcite prejde :think:
dekuju za narozy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.11 12:07
lenkaleni píše:
monitor mam :palec:
kdyz je na boku tak tolik nerozhazuje rucickama a nebudi se tak casto :wink: , tak ja ji necham spat na zadech, vsak oni ji to lekani jednou urcite prejde :think:
dekuju za narozy :palec:

A co zavinout? Staci tenka pruzna deka nebo neco, i velka plina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
12.9.11 12:17

Já dávám malou spinkat na zádička od těch 6ti týdnů, nějak jsem vlastně to ani neřešila když máme monitor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.9.11 12:19

zavinou jsem taky zkousela, jakmile zjisti, ze nema ruce volne, tak je rev :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
12.9.11 12:19

Já dávám malou spinkat na zádička od těch 6ti týdnů, nějak jsem vlastně to ani neřešila když máme monitor…Jo a asi 3× po sobě se mi po uložení do postýlky (5M) poblinkala, ale úplně fest (po kaši) v chůvičce jsem slyšela nějaké kašlání, tak jsem tam šla a byla úplně celá poblinkaná a pěkně si v tom spinkala :cry: úplně mě to vyděsilo, jenže to by nemohl člověk od miminka ani na krok, díky bohu že máme monitory,chůvičky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.9.11 12:23

Mě by se teda taky nelíbilo, kdyby mi někdo říkal jak mám spát. :mrgreen: :mrgreen: Nech ji spát na zádech, :wink: malej mi tak spí od narození. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510