Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
maminky, zkousim davat spat malou na bok, ale nelibi se ji to, po chvili se zacne vztekat a tak dlouho sebou mele az se stejne sesune skoro na zada, a to je dobre oblozena ![]()
do 6 tydnu ji to jeste moc nevadilo, ale ted proste ne a ne, je ji 11 tydnu.
Nekdy se jeste porad leka, tak proto ji chci polohovat na bok, jinak mi spatne spi pres den vseobecne(vetsinou 20minut a ma dost) a to zkousim uplne vsechno, snad jen stojky na hlave chybi ![]()
Tak ji nechej spat na zadickach, stejne s tim moc neudelas! Mas monitor?
Na zádech je pořád lepší, než na bříšku (i když můj syn nespal od porodnice jinak než na břiše), stejně spinká s hlavičkou na bok, ne?
A proc ji davas na bok? Uz je docela velka… Ja to delala jen v porodnici, protoze tam se to tak delalo. V jiny porodnici se zas nechavaji na zadech. ![]()
naše holky spaly od začátku na zádech…myslím, že to nevadí. do postýlek jsem teda pořídila antirefluuxní klín a měli jsme monitor dechu…pak se není určitě čeho bát ![]()
monitor mam ![]()
kdyz je na boku tak tolik nerozhazuje rucickama a nebudi se tak casto
, tak ja ji necham spat na zadech, vsak oni ji to lekani jednou urcite prejde ![]()
dekuju za narozy ![]()
lenkaleni píše:
monitor mam
kdyz je na boku tak tolik nerozhazuje rucickama a nebudi se tak casto, tak ja ji necham spat na zadech, vsak oni ji to lekani jednou urcite prejde
dekuju za narozy
A co zavinout? Staci tenka pruzna deka nebo neco, i velka plina.
Já dávám malou spinkat na zádička od těch 6ti týdnů, nějak jsem vlastně to ani neřešila když máme monitor…
zavinou jsem taky zkousela, jakmile zjisti, ze nema ruce volne, tak je rev ![]()
Já dávám malou spinkat na zádička od těch 6ti týdnů, nějak jsem vlastně to ani neřešila když máme monitor…Jo a asi 3× po sobě se mi po uložení do postýlky (5M) poblinkala, ale úplně fest (po kaši) v chůvičce jsem slyšela nějaké kašlání, tak jsem tam šla a byla úplně celá poblinkaná a pěkně si v tom spinkala
úplně mě to vyděsilo, jenže to by nemohl člověk od miminka ani na krok, díky bohu že máme monitory,chůvičky atd.
Mě by se teda taky nelíbilo, kdyby mi někdo říkal jak mám spát.
Nech ji spát na zádech,
malej mi tak spí od narození. ![]()