Nechce spat v postylce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2178
16.8.04 07:57

Nechce spat v postylce

Ahoj holciny!

Mam 28 denniho syna a uz resime prvni problem a ti je spani v postylce. Z pocatku se to upravila, v noci zacal hezky spinkat ve svem pelisku, pres den v sedacce nebo v kocarku. Ptali jsme se lekarky jestli nevadi, ze rad travi cas v autosedacce. Pry to nevadi jen tam samozrejme nesmi travit 24 hodin denne. Usina nam hezky, nakrmim a ve 20 hodin +- ukladame do postylky, tak do 20 minut sam usne, ale za hodinu je vzhuru, knoura a vzteka se, jakmile ho po pul hodine premistim do sedacky, spi jako zabity dalsi 3 hodiny. Ted v postylce spi denne tak 2 hodiny. Jsem z toho uz zoufala. Je, ale zvlastni, ze kdyz ho pres den necham lezet na nasi posteli (na rovnem) tak klidne spinka. Nad postylkou ma nebesa a kolotoc s plysovymi hrackami, nemyslite, ze by se treba bal? Je to asi hloupost, ale ja uz vazne nevim cim to je, ze nechce spat v postylce. Poradte prosim! Dekuju

Radka+Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
16.8.04 12:16

Radko,
náš syn taky nechtěl spát v postýlce, to si pospal tak 15 - 30 minut a konec, ale pak jsem jela k babičce a tam spal venku v kočáře a to spal třeba 2 - 3 hodiny, tak jsem ho po návratu domů dávala spát do kočárku na balkon. Po nějaký době (asi dva měsíce) už tam tak dlouho spát nevydržel a začal zase spát v postýlce.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
16.8.04 16:56

Ahoj Radko,

tak mám pocit, že píšeš o našem Vojtovi. Autosedačku miluje od mala a když ho hodně trápilo bříško, tak jsem ho do ní dávala, protože měl krásně skrčené nožičky a bylo mu tak fajn, v košíku (ale i kdekoli jinde na rovnu) se kroutil a naříkal. Vydržel v ní spát i čtyři hodinky (což je jinak velmi neobvyklé). Nicméně bříško se zelpšilo a teď už i akceptoval košík a děsně se mu líbí takové to polohovací lehátko (má rovná záda, ale zároveň přehled).

Dej tomu čas, Románek si to vyřeší sám.

Peta a Vojta (7 týdnů)

• Citovat
  • Upravit
2178
17.8.04 13:08

Diky vsem za zkusenosti a rady. Dnes jsme uspesne prospali celou noc v postylce, doufam ze to nezakriknu a bude to tak nadale :lol:
Vyresily jsme to tak, ze jsme prckovi na noc nechali je body a zabalily jsme ho do zavinovacky, kdyz mu tak vyhovuje stisneny prostor, a zabralo to!

Radka+Romanek 30 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.04 15:26

Ahoj,

co zkusit dát do postýlky něco, z čeho by tě cítil???? Tričko, které jsi přes den nosila, nebo něco podobného. Možná ho to uklidní, u nás to docela zabíralo.

Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí