Kéž by zapršelo..

43
15.8.04 18:33

Kéž by zapršelo..

Ahoj všichni,
Jsem v 37.tt a tyhle vedra mi fakt nedělají dobře. V noci se nedá spát a přes den? Nejlíp je mi doma ve stínu a pokud musím ven, jsem jak politá kýblem vody :D O napuchlých nohách nemluvě.. :wink:
Už se moc těším na miminko, takže tohle všechno snad nějak zvládnu :D

Zdraví Adriana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
15.8.04 20:11

Ahoj Adri,
je to vážně hrůza, teď bylo dva dny jakž takž, ale zase hlásí celý týden třicítky. Já se snad ubytuju ve sklepě, protože i v paneláku je to jak v sauně. Mám moc ráda léto, ale tohle je i na mě moc. Taky jsem celý den jak politá , nožky jak baňky a ještě mi vykvetla nějaká svědivá vyrážka a vůbec mi neni nic platný, že jsem pořád jednou nohou ve sprše. Tak nevim, ale jak já to vydržim do září, to fakt netušim. Asi budu ještě protivnější a ukňouranější :evil: , ba ne, prostě to nějak doklepu, ono se to pak všechno zapomene a zbyde jen to hezký :lol:

malina 35 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.04 21:35

JO, jo, ty vedra jsou hrozny. Ale kdyz se ted malinko ochladilo (hlavne prvni den po bourkach), tak jsem se najednou musela tepleji obout (tj. do uzavrenych bot) a to byla pro me ta prava tragedie! Ja se do zadnych skoro nevesla a po chvilce v nich jsem proste upela bolesti. Ale chodte nekde jen v pantoflich, kdyz prave prsi a je chladno, to bych vypadala jako blazen :-)).
Takze asi radeji preziju ted ty dalsi vedra, nez abych byla nucena kupovat si vetsi boty :-).
Ale me uz zbyva jen 14 dni a tak to snad uz doklepu v jakem-koli pocasi :-)

Hromix a Beruska, 38tt+0

• Citovat
  • Upravit
43
16.8.04 15:30

Už to máš jen za 2 týdny! Já to mám za 2 -3 podle toho kterej termín porodu budu uvažovat.
Docela se už těším i bojím zároveň.
 Adri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.8.04 15:52

Ahoj Adri,

já jsem ve 42. tt a musím říct, že taky dost trpím! A ještě k tomu mě to deptá i psychicky! A to je snad ještě horší:-(
Když někam přijdu, tak se hrozně stydím jak smrdím potem, vypadá to že se vůbec nemyju, přitom jsem ve sprše 4× denně! Jenže s tím „zavazadlem“ co tahám vpředu, se to pocení prostě projevuje o 100% víc než normálně:-( Kéž by nám tu někdo poradil jak s těma litrama potu bojovat!
Tak snad to nějak přežijeme ty vedra!

Opatruj se i s bříškem, přeji chladný zbytek léta!

Kristy a Knedlíček (42.tt, dle UTZ 43.tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
16.8.04 16:40

letňátko

Teda Kristy ani jsem nevěděla, že jsi taky Brňačka!! Já z toho horka přímo kolabuju - fuj !! :twisted:
teda Letňátko si fakt dává na čas, sleduji váš deníček a je vidět, že jste přenášeli skoro všechny,že :roll: . Přeji ti ať už to uteče a mimísek se umoudří a vykoukne na svět !! :wink:

Verča + Sam 31 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.8.04 19:56

Ahoj Kristy,
ty litry potu mi něco připomínají… přibrala jsem 19 kilo a to je hold někde znát. :oops: V noci si chodím omývat obličej - jsem totiž úplně mokrá… 8O
Vylezu ze sprchy a za 10 minut bych mohla jít znovu! Je to docela šílený. Přeju ti, ať se miminko narodí co nejdříve! To přenášení asi není moc příjemný.. nám říkali v porodnici, že při přenášení se budou lékaři dívat na plodovou vodu, což mě docela děsí…
 Adri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.8.04 08:25

Adri,

chi chi, taky mám hore 19kg!!! A fakt se to projeví:-)
A s tou plodovkou, mě to moje dr. taky říkala, že mi v porodnici budou kontrolovat i plodovku, prý jestli není zkalená nebo tak, ale jen zkontrolovali množství na UTZ, ale odběr nedělali, tak nevím.
Každopádně, ty ještě nepřenášíš, tak doufej že ani nebudeš a zkus přemluvit to svoje miminko ať vykoukne v termínu!
Já to teda taky zkoušela, ne že ne:-), ale je to palice paličatá a už teď si dělá vše po svém! Už se „těším“ až bude v pubertě:-)

Tak se měj, a účtům za vodu zdar:-)

Kristy a Knedlíček (dne 10. den po TP)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
17.8.04 08:38

Ahoj Kristy,
taky sleduju váš deníček a držím Ti palce, aby se Knedlíček už narodil. Já jsem „teprve“ ve 34.tt, ale psychicky jsem občas taky na dně. Moc mi pomáhá meduňkovo-třezalkový čaj. Do půllitrového hrnku dám dva sáčky meduňkového a sáček třezalkového čaje, zaleju vařící vodou a po zchladnutí pomalu ucucávám. Je to krapet silnější, ale opravdu mi to pomůže ke zklidnění nervů.
Katka a Víťa 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky