Nechce UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
27.5.14 22:42

@rachele Jako MM chutná Nutrilon. Taky jsem staršího krmila odsátým MM a zkoušela jsem to pro případ, že by prostě nebylo. Vzal to bez mrknutí oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.5.14 22:48

@AliTad Děkuji ;) A zeptám se, čaje také chtěl nebo je odmítal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
27.5.14 22:50

No Hami je také sladší, ale práškově mi nechutná i hezky voní. Celkově je takové příjemné… A mimo to doporučuje ho i česká pediatrická společnost, a cenově vychází báječně. Nejvíc práškově a celkově mi nechutnal Nutrilon, Hipp nebyl špatný, ale Hami je chutově ještě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.5.14 22:53

@brulinka Noo tak to by jí mohlo chutnat. Já právě myslela, že ta Beba bude ok, protože mi jí tím v porodnici dokrmovali. Proto jsem jí kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.5.14 22:59

@rachele Čaj nepil nikdy. „Dostala“ jsem ho až na ředěnou jablečnou šťávu. Jo a ten Nutroš jsem chutnala i já a je to opravdu hodně podobné MM (já jsem tedy chutnala i to) a musím říct, že oboje je pěkně hnusné :jazyk: Má to takový hořký ocásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
27.5.14 23:03

@rachele Tak zkus se zeptat v lékárně na vzorky různých UM, at nemusíš hned kupovat celé balení a zjistíš, které ji bude šmakovat.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41878
28.5.14 06:57

@rachele Nutrilon se prodává v lékárně i jako jedna dávka za cca 12-16kč, tak vyzkoušej :-)Ale protože je malá zvyklá na MM, dost možná bude odmítat flaštičku s čímkoli…možná bych vyzkoušela v noci, to má moje malá „menší“nároky jak je rozespalá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.5.14 18:10

@Keyllah @brulinka Děkuji za info
@AliTad Taky jsem ho chutnala a mi přijde, že na první ochutnání je sladké a pak takové nepopsatelně jemné. Já si myslím, že jí asi vadí ta prášková chuť u UM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová