16letý pejsek - nechci ji nechat odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
3.8.12 14:57

@mahdalka vžij se do své Kitynky a představ si, jak jí to musí všechno bolet, a jak by ses cítila ty??? Co bys chtěla, aby tě někdo takto trápil a uržoval při životě za každou cenu, nebo by sis raději vybrala rychlý odchod a konec trápení???

Je to ode mě kruté, já vím, ale seber se a zajeď s ní a ulev jí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.8.12 14:59
@žouželka píše:
@mahdalka vžij se do své Kitynky a představ si, jak jí to musí všechno bolet, a jak by ses cítila ty??? Co bys chtěla, aby tě někdo takto trápil a uržoval při životě za každou cenu, nebo by sis raději vybrala rychlý odchod a konec trápení???Je to ode mě kruté, já vím, ale seber se a zajeď s ní a ulev jí :hug:

Naprosto souhlasím, neni to kruté, ale pro pejska určitě to nejlepší :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:00

@Sarecka Nám se teda ani nepočurala, ani nepokadila.Jen ta pěna od tlamičky a byla úplně bez sebe. A pak chodila pořád do kolečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:00

@mahdalka měla jsem 16letou fenu pudlice měla 14nádorů a možná i více, ale já jí furt nechtěla nechat utratit, nosila jsem jí do schodů, ze schodů, do pelíšku, s pelíšku k žrádlu a furt jsem si říkala dokud žere je to dobrý…byla jsem v 28+5tt s dvojčaty, když se ráno už ani nepostavila, ležela v peluchu a jen na mě koukala a ocásek se už po pohlazení také nevrtěl…bylo mi hrozně…chvilkama jen smutně kňourala, jako by chtěla, abych jí to ulehčila… :,( :,( :,( odnesla jsem jí na veterinu, kde jí dali poslední injekci a já se v čekárně zhrotila a praskla mi voda, doufala jsem že jí pomůžou, ale když mi řekli, že už jí nechtěj pomoc, byl to pro mě šok, byla semnou od mých 3let, ale byla stará a pomoc jí už nemohli, teda mohli, ale trápila by se ještě víc… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.8.12 15:03

Mam. V listopadu na tom byla podobne nase 16leta civava. Uz dlouho brala leky na srdce a odvodneni. Zhorsilo se to, zacala se dusit, k veterinari a zase zachvat, kdy se dusila a ja ji krisila. Byla volba, jestli ji nechat, tyden dva trpet, nebo ji pomoct, aby mohla odejit bezbolestne. Byly jsme tam s ni, ja i mama a jsem rada, obrecela jsem ji, hodne, ale neni nic horsiho nez videt trpici a nemoct pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:04
@Sasanka30 píše:
Naprosto souhlasím, neni to kruté, ale pro pejska určitě to nejlepší :srdce: :srdce:
@žouželka píše:
@mahdalka vžij se do své Kitynky a představ si, jak jí to musí všechno bolet, a jak by ses cítila ty??? Co bys chtěla, aby tě někdo takto trápil a uržoval při životě za každou cenu, nebo by sis raději vybrala rychlý odchod a konec trápení???Je to ode mě kruté, já vím, ale seber se a zajeď s ní a ulev jí :hug:

souhlasím s holkama bála jsem se toho strašně moc a bylo to pro mě těžký, ale pro ni to je ještě těžší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Jinak v nemocnici jí měli v kotci obloženou dekama a ještě tam měla svůj pelíšek a plyšovou hračku, aby nás cítila a tolik se jí nestýskalo. Jak nemohla chodit a byla jen v tom kotci, tak pištěla a kňourala a to nám právě dělá doma.Jak se jí snažim třeba na gauči nebo v posteli uklidnit a docílit toho aby chvilinkuspala, tak začne hysterčit a kňourá, vydrží i půl hodiny. Já nevydržím s nervama, tak jí dám na zem aby mohla chodit a to přestane a nekňučí. Jinak celou noc nespala a až te´d si sama od sebe vysílením lahla na koberci a usnula, čekala jsem zase nějakou její pětiminutovku a spí už 1,5 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Kdyz je clovek starej a ma bolesti, tak vi proc je ma a i vi, proc to jeste treba vydrzet - kvuli rodine nebo tak. Ale ten pejsek to bohuzel nevi a nechape :nevim: :,(

jak o tom tak premejslim, tak bych se ridila podle toho, jestli se muze relativne uzdravit a zit jeste chvilku normalne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.12 15:05

@mahdalka chápu, že se jí to líbit nebude, ale když by nebylo zbytí, tak je to lepší, než aby si ublížila. Ono stačí, když si třeba skočí na gauč, dostane záchvat a spadne přitom z gauče (mi už několikrát takto spadnul pes při záchvatu ze schodů a stalo se, že si prokousnul jazyk :| )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.8.12 15:07
@mahdalka píše:
Jinak v nemocnici jí měli v kotci obloženou dekama a ještě tam měla svůj pelíšek a plyšovou hračku, aby nás cítila a tolik se jí nestýskalo. Jak nemohla chodit a byla jen v tom kotci, tak pištěla a kňourala a to nám právě dělá doma.Jak se jí snažim třeba na gauči nebo v posteli uklidnit a docílit toho aby chvilinkuspala, tak začne hysterčit a kňourá, vydrží i půl hodiny. Já nevydržím s nervama, tak jí dám na zem aby mohla chodit a to přestane a nekňučí. Jinak celou noc nespala a až te´d si sama od sebe vysílením lahla na koberci a usnula, čekala jsem zase nějakou její pětiminutovku a spí už 1,5 hod.

Proč myslíš, že knourá, má asi třeba bolesti, holka vzchop se a nech ji odejít :,( :,( Trápíš ji a i sebe. Ona nemuže promluvit, aby Ti řekla, už mě dýl netrap, jak by to mohl říct člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.8.12 15:07

@mahdalka Řídila bych se opravdu hlavně tím, co by mi k tomu řekl veterinář. My jsme pejska neviděly a nedokážeme správně posoudit, jestli ho nechat žit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
3.8.12 15:08

…ja mam doma 16ti letou merynku-springerspanelku, hlucha, ale jinak uplne v poho, nikdy nemela stenata a pritom se jeste ted hara 2krat rocne…holka, moc s tebou soucitim bo i ja se hrozim az to prijde…ale to je zivot, spis je to o tom, ze se bojime toho, JAK MY TO ZVLADNEM, TU ABSENCI PEJSKA…je to jak s lidmi, oni jdou do nebe, je jim fajn a my tu vlastne placem sami nad sebou…delam u smrtelne nemocnych lidi, kteri jdou k nam umrit a za ty leta vim, ze smrt je krasna…umiran nikoliv, ale toho jsou diky injekcim pejsi usetreni, takze vlastne naaadhera :andel: …bud statecna jednej rozumne, myslim na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
3.8.12 15:09

@Traccy proboha a jak to dopadlo s temi dvojcaty? :hug:

Příspěvek upraven 03.08.12 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:10

Holky ale ona nemá bolesti.To bylo to první, na co jsem se ptala vety. Když jsem jí včera viděla omámenou, jak leží, nevnímá a kňučí, byla jsem více méně rozhodnutá. Doktor říkal že uvidíme jak na tom bude a nám se právě zdá, že je mnohem lepší. Že ožila, že nás vnímá. Proto je to pro mě tak těžký. Včera jako by neměla mozek a byl to jen stroj, dneska se už zase vrací do normálu. Už ani nenaráží a chodí pěkně, čurá i kaká venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:11
@Sasanka30 píše:
Proč myslíš, že knourá, má asi třeba bolesti, holka vzchop se a nech ji odejít :,( :,( Trápíš ji a i sebe. Ona nemuže promluvit, aby Ti řekla, už mě dýl netrap, jak by to mohl říct člověk.

taky to tak vidím…mě to náše holka taky tak dávala najevo…kňourala nic víc…buď silná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný