Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mahdalka : No uvidiš, až pujdete na kontrolu, ale jak muže doktor vědět, že nemá bolesti, to by mě docela zajímalo ![]()
@teredes chvíli jsem byla na kapačkách a 29tt jsem šla rodit císařem…teď jim byli 3roky a koupily jsme si novýho pejska ![]()
@mahdalka Věřila bych doktorovi. Nechte ji žít. Loni nám umřela 14letá ohařka, taky měla stav, kdy už to vypadalo, že umře a pak s námi byla ještě asi 3 měsíce a umřela klidně ve spánku. Nijak se netrápila a nic ji nebolelo.
@Sasanka30 píše:
@mahdalka : No uvidiš, až pujdete na kontrolu, ale jak muže doktor vědět, že nemá bolesti, to by mě docela zajímalo
taky jsem se nad tím pozastavila, ona mu to určitě neřekla…to si myslí pouze on… ![]()
@lajovka Přesně tak, já se bojim jak to budu zvládat, tu absenci.Jak byla v nemocnici, tak jsem jí všude v bytě viděla a cítila, ráno jsem šla normálně ven jako chodím s Ketty, tou samou cestou, ale bez ní, přes slzy jsem neviděla a myslela na nejhorší.
Ptala jsem se vety proč kňourá a jestli to není bolestma, to bych právě nerada. Řek mi, že proto že je dezorientovaná a neví co se s ní děje. Teď jak jsem v noci chtěla aby chvíli odpočívala a držela jsem jí v klidu u sebe, tak podle mě kňourala proto, že nemohla chodit a vynucovala si to
…loni kdyz byla po narkoze jsem ji normalne dala ibuprofen, do pul hodky se zklidnila a lezela,nespala…taky takhle zmatene chodila…tudiz si myslim, ze nejaky bolesti byly…jestli je ted na tom jak pises, zijte dal, pozoruj ji…ja myslim, ze zhorseni stavu bude nad miru jasny a pak se holt pojede…
@mahdalka píše:
@lajovka Přesně tak, já se bojim jak to budu zvládat, tu absenci.Jak byla v nemocnici, tak jsem jí všude v bytě viděla a cítila, ráno jsem šla normálně ven jako chodím s Ketty, tou samou cestou, ale bez ní, přes slzy jsem neviděla a myslela na nejhorší.
Ptala jsem se vety proč kňourá a jestli to není bolestma, to bych právě nerada. Řek mi, že proto že je dezorientovaná a neví co se s ní děje. Teď jak jsem v noci chtěla aby chvíli odpočívala a držela jsem jí v klidu u sebe, tak podle mě kňourala proto, že nemohla chodit a vynucovala si to
@Traccy píše:
taky jsem se nad tím pozastavila, ona mu to určitě neřekla…to si myslí pouze on…
Já se nad takovými věcmi vždy taky pozastavím, to je jak kdyby mě bolela hlava a doktorka mi řekla, ne, vás hlava nebolí, protože u téhle nemoci to normální neni
nepochopim takový doktory.
Já už pak pejska nechci. ketty je vyjímečná a žádnej by už nebyl jako ona. Navíc je to někdy docela omezující, člověk se pořád musí rozhodovat s ohledem na pejska a já už žádnýho nechci-pořídili by jsme si mimi
Ibuprofen? To bych se bála
Já měla strach, že se uchodí a umře vysílením, bála jsem si že si nelehne, ale te´d to už po prochozený noci vzdala a spí skoro 2 hod.
@lajovka píše: …loni kdyz byla po narkoze jsem ji normalne dala ibuprofen, do pul hodky se zklidnila a lezela,nespala…taky takhle zmatene chodila…tudiz si myslim, ze nejaky bolesti byly…jestli je ted na tom jak pises, zijte dal, pozoruj ji…ja myslim, ze zhorseni stavu bude nad miru jasny a pak se holt pojede…
ibuprofen???
nemam slov
Mě veta říkal, že by se psům neměli dávat léky pro lidi
Jinak na sklidnění, jako sedativum mi doporučil ten diasepam v tubě-dává se do zadečku
@mahdalka píše:
Mě veta říkal, že by se psům neměli dávat léky pro lidi![]()
![]()
Jinak na sklidnění, jako sedativum mi doporučil ten diasepam v tubě-dává se do zadečku
ibuprofen je pro ně nebezpečnej…leky pro lidi se dávají, třeba na srdíčko, ale prášky na bolest, prujem a podobně by se neměly…
Na průjem snad jo, ne?
Mě veta poradil černý uhlí a smectu rozmíchat ve vodě
Citát z důvěryhodného webu: NIKDY NEDÁVEJTE KOČCE NEBO PSOVI Anopyrin, Acylpyrin a další preparáty obsahující kyselinu acetylosalicylovou. U koček působí na kyslík obsažený v jejich krvi a u psů způsobuje vážené depresivní stav a bolesti v krajině břišní. Pokud není rychle z těla odstraněn, pouhé 2 extra silné tablety za 24 hodin stačí k otrávení menšího zvířete. Klinické příznaky se mohou objevit do 1 – 2 hodin a představují nadměrné slinění, otoky pacek a obličeje, deprese a zbarvení dásní do popelavě šedivé barvy. Vyšší dávky bývají obvykle smrtelné.