16letý pejsek - nechci ji nechat odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
3.8.12 15:12

@mahdalka : No uvidiš, až pujdete na kontrolu, ale jak muže doktor vědět, že nemá bolesti, to by mě docela zajímalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:13

@teredes chvíli jsem byla na kapačkách a 29tt jsem šla rodit císařem…teď jim byli 3roky a koupily jsme si novýho pejska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.8.12 15:14

@mahdalka Věřila bych doktorovi. Nechte ji žít. Loni nám umřela 14letá ohařka, taky měla stav, kdy už to vypadalo, že umře a pak s námi byla ještě asi 3 měsíce a umřela klidně ve spánku. Nijak se netrápila a nic ji nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:14
@Sasanka30 píše:
@mahdalka : No uvidiš, až pujdete na kontrolu, ale jak muže doktor vědět, že nemá bolesti, to by mě docela zajímalo :?

taky jsem se nad tím pozastavila, ona mu to určitě neřekla…to si myslí pouze on… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:15

@lajovka Přesně tak, já se bojim jak to budu zvládat, tu absenci.Jak byla v nemocnici, tak jsem jí všude v bytě viděla a cítila, ráno jsem šla normálně ven jako chodím s Ketty, tou samou cestou, ale bez ní, přes slzy jsem neviděla a myslela na nejhorší.
Ptala jsem se vety proč kňourá a jestli to není bolestma, to bych právě nerada. Řek mi, že proto že je dezorientovaná a neví co se s ní děje. Teď jak jsem v noci chtěla aby chvíli odpočívala a držela jsem jí v klidu u sebe, tak podle mě kňourala proto, že nemohla chodit a vynucovala si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
3.8.12 15:20

…loni kdyz byla po narkoze jsem ji normalne dala ibuprofen, do pul hodky se zklidnila a lezela,nespala…taky takhle zmatene chodila…tudiz si myslim, ze nejaky bolesti byly…jestli je ted na tom jak pises, zijte dal, pozoruj ji…ja myslim, ze zhorseni stavu bude nad miru jasny a pak se holt pojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.8.12 15:22
@mahdalka píše:
@lajovka Přesně tak, já se bojim jak to budu zvládat, tu absenci.Jak byla v nemocnici, tak jsem jí všude v bytě viděla a cítila, ráno jsem šla normálně ven jako chodím s Ketty, tou samou cestou, ale bez ní, přes slzy jsem neviděla a myslela na nejhorší.
Ptala jsem se vety proč kňourá a jestli to není bolestma, to bych právě nerada. Řek mi, že proto že je dezorientovaná a neví co se s ní děje. Teď jak jsem v noci chtěla aby chvíli odpočívala a držela jsem jí v klidu u sebe, tak podle mě kňourala proto, že nemohla chodit a vynucovala si to
:,( je to smutný…mi si pořídily až rok po tom co jsme to ulehčily naší pudlici labradorku, ale jen na zahradu…a furt mi, ale doma ty 4nožky navíc chyběli a teď jsme si pořídily psí mimi, i přesto, že je nás doma bylo pět, jako by někdo chyběl…teď je nás pejskem šest a je to jiný :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.8.12 15:26
@Traccy píše:
taky jsem se nad tím pozastavila, ona mu to určitě neřekla…to si myslí pouze on… :nevim:

Já se nad takovými věcmi vždy taky pozastavím, to je jak kdyby mě bolela hlava a doktorka mi řekla, ne, vás hlava nebolí, protože u téhle nemoci to normální neni :zed: nepochopim takový doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:27

Já už pak pejska nechci. ketty je vyjímečná a žádnej by už nebyl jako ona. Navíc je to někdy docela omezující, člověk se pořád musí rozhodovat s ohledem na pejska a já už žádnýho nechci-pořídili by jsme si mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:29

Ibuprofen? To bych se bála 8o :nevim: Já měla strach, že se uchodí a umře vysílením, bála jsem si že si nelehne, ale te´d to už po prochozený noci vzdala a spí skoro 2 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.8.12 15:31
@lajovka píše: …loni kdyz byla po narkoze jsem ji normalne dala ibuprofen, do pul hodky se zklidnila a lezela,nespala…taky takhle zmatene chodila…tudiz si myslim, ze nejaky bolesti byly…jestli je ted na tom jak pises, zijte dal, pozoruj ji…ja myslim, ze zhorseni stavu bude nad miru jasny a pak se holt pojede…

ibuprofen??? :zed: :zed: :zed: nemam slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:35

Mě veta říkal, že by se psům neměli dávat léky pro lidi :nevim: :think: 8o Jinak na sklidnění, jako sedativum mi doporučil ten diasepam v tubě-dává se do zadečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.8.12 15:37
@mahdalka píše:
Mě veta říkal, že by se psům neměli dávat léky pro lidi :nevim: :think: 8o Jinak na sklidnění, jako sedativum mi doporučil ten diasepam v tubě-dává se do zadečku

ibuprofen je pro ně nebezpečnej…leky pro lidi se dávají, třeba na srdíčko, ale prášky na bolest, prujem a podobně by se neměly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.8.12 15:40

Na průjem snad jo, ne? :nevim: Mě veta poradil černý uhlí a smectu rozmíchat ve vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
3.8.12 15:41

Citát z důvěryhodného webu: NIKDY NEDÁVEJTE KOČCE NEBO PSOVI Anopyrin, Acylpyrin a další preparáty obsahující kyselinu acetylosalicylovou. U koček působí na kyslík obsažený v jejich krvi a u psů způsobuje vážené depresivní stav a bolesti v krajině břišní. Pokud není rychle z těla odstraněn, pouhé 2 extra silné tablety za 24 hodin stačí k otrávení menšího zvířete. Klinické příznaky se mohou objevit do 1 – 2 hodin a představují nadměrné slinění, otoky pacek a obličeje, deprese a zbarvení dásní do popelavě šedivé barvy. Vyšší dávky bývají obvykle smrtelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný