16letý pejsek - nechci ji nechat odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
7.8.12 17:50

@tterka Já to nemyslela zle…jen nechci aby se pejsek trápil…já jsem zažila to nejhorší…já teda popravdě ne, ale naše pudlice, chtěla jsem jí co nejdéle držet s námi a ona se přitom trápila bolestma a to jen proto, že jsem byla sobec a řešila jen jaký to bez ní bude… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.8.12 18:33

@Traccy Ono je to strašně bolavé když chlupatý kamarád odchází, sama to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
8.8.12 12:37

Násilím bych jí tu určitě sobecky nedržela, kdyby měla bolesti a jen ležela, nejedla a byla bez života, to je jasný. Ale ona se právě úplně vzpamatovala. Včera večer na mě dělala psí oči jak ona to umí a chtěla za náma do postele. Já měla takový špatný pocit, páč ten záchvat jí chytil právě když s náma spala v posteli, ale neodolala jsem a celou noc jsem byla jak na trní a pořád jí kontrolovala.Dnes byla dokonce i hodinku sama doma a vše O. K. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nimbusek
4.2.13 12:50

VSEM RESPEKT

Vsem Vam kteri se starate o Vase nemocne nebo postizene pejsky posilam srdecny pozdrav a mnoho sily! Vsech si Vas neskutecne vazim.
Musim po dlouhem opatrovani nechat uspat mojeho pejska, uz to pro nej neni zadna zivotni kvalita a navic ja si ted zlomila ruku a mam male dite.
Jednou se clovek musi rozloucit, nenecham ho trapit.
jeste jednou vsem respekt!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný