Nechci taková prsa

Anonymní
25.5.21 22:30

Nechci taková prsa

Ahojky.
Mám syna, 1.5 rok starého a stále kojím. Samozřejmě už málo, ale i tak MM syn vyžaduje, prostě se rád napije. Osobně mi to nevadí, ale ty prsa už silně ano.
Mám velikost 80F a k tomu je druhé prso menší a už mi to silně leze na nervy. Neobléknu pohodlně žadnou normální podprsenku a když už, tak mi nesedí jako dřív a vadí mi.
Přibrala jsem a chci začít pomalu nabrat svaly, takže cvičím. Momentálně mám cca něco pod 75kg.
Srovná se to časem zase do normálu? :think:
Měla jsem velikost C, maximálně D :oops: :oops: :oops:

Nejsem pro drastický odstav, obvzlášť, když spím se synem v posteli. Nějaké tipy?
Myslela jsem, že počkám na léto, až se každý den ucamrá na zahradě, ale nenávidím ty prsa den ode dne víc a víc. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
25.5.21 22:36

Tak přestaň kojit, vždyť to není povinnost. Jak na tom budou tvoje prsa po odstavení, to ti nikdo neřekne. Před těhotenstvím jsem měla 80D, po ukončení kojení po dvou a půl letech mám 80F. Po odstavení se mi nezmenšili se ani o cenťák.

• Citovat
  • Upravit
1238
25.5.21 23:15

Ja mela pred tehotenstvim velikost D. Pri kojeni velikost G. Vazila jsem uplne stejne, jako ty a bohuzel ani gram dolu. Takze jsem po odstaveni zhubla aspon na 67kg diky ketodiete. Prsa sileny. Mam ted velikost F a dost vytahany. Planujeme jeste jedno mimco a nedovedu si predstavit, jak moje telo dopadne potom. Nicmene deti jsou pro me na 1. miste, takze se z toho nehroutim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.5.21 23:30

Ja měla před těhotenstvím košíčky F, po dvou porodech jsem šla na zmenšení s velikostí J/K. Při prvním jsem přibrala 30 kg a i když jsem se po druhém dostala na svojí původní váhu, prsa mi zůstala obrovská a do pasu. A to jsem druhé dítě ani nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
26.5.21 05:39
@Anonymní píše:
Ahojky.
Mám syna, 1.5 rok starého a stále kojím. Samozřejmě už málo, ale i tak MM syn vyžaduje, prostě se rád napije. Osobně mi to nevadí, ale ty prsa už silně ano.
Mám velikost 80F a k tomu je druhé prso menší a už mi to silně leze na nervy. Neobléknu pohodlně žadnou normální podprsenku a když už, tak mi nesedí jako dřív a vadí mi.
Přibrala jsem a chci začít pomalu nabrat svaly, takže cvičím. Momentálně mám cca něco pod 75kg.
Srovná se to časem zase do normálu? :think:
Měla jsem velikost C, maximálně D :oops: :oops: :oops:Nejsem pro drastický odstav, obvzlášť, když spím se synem v posteli. Nějaké tipy?
Myslela jsem, že počkám na léto, až se každý den ucamrá na zahradě, ale nenávidím ty prsa den ode dne víc a víc. :zed:

Kdyz zhubnes, zmensi se ti i prsa. Ono obvod pod prsy 80 je u mlade zeny fakt dost.
Kazda mame geneticky dano, jak budou prsa velka. Ale vetsine zen se velikost meni se zvysujici se nebo naopak snizujici se vahou. A k obvodu boku napr. 110 cm by obvod prsou 90 cm vypadal nesoumerne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
26.5.21 06:27

@cecetka obvod 80 cm je fakt dost? To sis někde přečetla nebo si to jen myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.5.21 06:35

@cecetka proc je to dost? Ja to mam i při normalni váze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
26.5.21 06:44

@cecetka obvod pod prsy 80 cm je úplně v pohodě, nevím, kde jsi přišla na to, že je to dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.5.21 06:54

Tak zkus přestat kojit, tak velké dítě už to mít nemusi. Nicméně ti to nezaruci, ze se prsa vrátí do původní velikosti. Já rok po ukončení kojení měla pořád stejné a pak se mi tam ještě doplnila prsní tkáň, co nahradila ty mléčné a prsa se ještě víc vyplnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
26.5.21 07:32

Já když jsem kojila takhle velké dítě, co už normálně jedlo, měla jsem prsa na své velikosti. Nalita velká prsa jsem měla jen par měsíců po porodu. Když zhubnes, zmenší se i prsa bez ohledu na občasné kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 07:40
@cecetka píše:
Kdyz zhubnes, zmensi se ti i prsa. Ono obvod pod prsy 80 je u mlade zeny fakt dost.
Kazda mame geneticky dano, jak budou prsa velka. Ale vetsine zen se velikost meni se zvysujici se nebo naopak snizujici se vahou. A k obvodu boku napr. 110 cm by obvod prsou 90 cm vypadal nesoumerne :nevim:

Tomu fakt nerozumím. Mám 80 B, 165 cm a 56 kg. Já tam teda žádné fakt dost nevidím. :think: to ti nejspíš ujelo. Kdybych měla o 20 kg víc, tak bych rozhodně neměla obvod 80.

• Citovat
  • Upravit
2558
26.5.21 07:47

Tak přestat kojit, cvičit a uvidíš co to udělá… :nevim:
přesně proto nemam v plánu kojit nějak extra dlouho, mam svý tělo docela ráda a chci aby to tak zůstalo bez drahýho plastickýho zákroku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.21 07:57
@Anonymní píše:
Tomu fakt nerozumím. Mám 80 B, 165 cm a 56 kg. Já tam teda žádné fakt dost nevidím. :think: to ti nejspíš ujelo. Kdybych měla o 20 kg víc, tak bych rozhodně neměla obvod 80.

A nosíš 80B, nebo reálně měříš pod prsama cca 85cm? To je kolikrát dost rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
26.5.21 08:20

@darekp
Správná velikost podprsenky je dost zásadní… většina žen nosí špatnou…
taky by mě zajímalo, jestli máš pod prsy kolem 80 cm…

Já při váze 67 kg- mám podprsenku velikosti 65H- při větších velikostech je obvod klíčový, měl by nést 80% váhy prsou, jinak se přetěžují ramena a může to způsobovat zdravotní komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
26.5.21 08:59

Holky, kdo ma širší zada a ramena, ten ma uplne normalne 80 obvod, neblbnete, je to naprosto konfekčni velikost.

S koziskama nevim, ja mela pokazde vyčvachtany hadriky, ale postupne se trochu hmoty vratilo, pribuzna ma zase takova pevna ‚vazivova‘ prsa, ktera ji s vekem rostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová