Nechci taková prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
26.5.21 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.21 10:43
@Kriss Tina píše:
Tyjo já mám obvod pod prsy 70cm ale podprdu si kupuju 75, jak mám menší, tak sem v tom stažená a dela se mi zle od žaludku, ale aspoň nemusím řešit nějaké držení, ta moje becka to daji i bez podprdy, ze to mám spis abych neprosvitala přes trička. Ale mít teda podprdu o 10 Cm užší než obvod, tak v tom nevydrzim.

Já bych v tom taky nevydržela. Přijde mi k smíchu, že tu někdo tvrdí, jak musí správná podprda vypadat. Každá máme něco, co nám je pohodlný. Stokrát mi někdo může nutit „správnou“ velikost podprsenky a já ji prostě nesnesu. Potřebuju větší obvod než bych podle tabulek měla mít. Těsný podprsenky snese někdo, kdo se celý den pomalu nehne, ale já jsem aktivní a z té „správné“ velkosti mám odřenou kůži a bolavý žebra.

• Citovat
  • Upravit
3554
26.5.21 10:56

@Janli
Určitě, ať si každý nosí co chce, ale správná velikost je bez diskuzí, mělo by se na ní zvyknout co nejdřív, pk se to blbě předělává- viz. I vaše příspěvky…

Jediný o co jde je váha prsou, kterou nesmí nést ramena a šíje… to je celé… a asi je první nošení divné a stahující, ale je to velká úleva pro páteř.
Pak chodí ženský po 40, že mají problémy s páteří a ty už si nezvyknou.
Jinak se taky celý den hýbu a nesnesla bych, aby mě táhla páteř a nebo se mi podprsenka pohla- to bych pak měla odřeniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.21 10:58
@Tvojeteta píše:
@Janli
Určitě, ať si každý nosí co chce, ale správná velikost je bez diskuzí, mělo by se na ní zvyknout co nejdřív, pk se to blbě předělává- viz. I vaše příspěvky…Jediný o co jde je váha prsou, kterou nesmí nést ramena a šíje… to je celé… a asi je první nošení divné a stahující, ale je to velká úleva pro páteř.
Pak chodí ženský po 40, že mají problémy s páteří a ty už si nezvyknou.
Jinak se taky celý den hýbu a nesnesla bych, aby mě táhla páteř a nebo se mi podprsenka pohla- to bych pak měla odřeniny…

Co je správná velikost? Něco, co mě bolí a je mi nepříjemný? Jako fakt? Ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
3554
26.5.21 11:04

@Janli
Jistě je kalkulačka velikosti jen vodítko, kde začít hledat, vyzkoušet různé střihy a značky a velikost do určit podle zkoušení..

Já tím chtěla říct, že správná velikost na těch kalkulačkách je daná měřeníma, tak aby váhu prsou nesl hrudník a né šíje a záda…
Je to vymyšlené, aby se předcházelo přeťežování a dlouhodobému poškozování páteře…pokuf máš prsa malá, tak to opravdu můžeš pociťovat jen jako omezení, pokud máš prsa velká, tak velmi rychle poznáš úlevu…
Za mě buď správná velikost a nebo bez podprsenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.5.21 13:16

Až budeš mít všechny děcka odkojená, řekneš, že tě bolí záda a na pojišťovnu budeš mít plastiku, alespoň nebudeš mít věšáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.5.21 13:18
@Pudloslava píše:
Až budeš mít všechny děcka odkojená, řekneš, že tě bolí záda a na pojišťovnu budeš mít plastiku, alespoň nebudeš mít věšáky.

Tak jednoduche to taky neni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
26.5.21 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.5.21 13:23
@cecetka píše:
Tak jednoduche to taky neni :lol: :lol: :lol:

je to jednodušší, než si vyřídit stavební povolení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.5.21 19:46

Zakladatelka pise, ze ji jeji podprsenky nesedi, no asi vybira spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.5.21 22:20
@darekp píše:
@cecetka obvod pod prsy 80 cm je úplně v pohodě, nevím, kde jsi přišla na to, že je to dost :lol:

Obvod 80 pod prsy mám taky spojený spíše s tlustšími ženami. A nebo těmi hodně vysportovanými, co mají osvalený hrudní koš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová