Nechci tam jít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
6.1.19 07:32
@Anonymní píše:
Ahoj, nemůžu vůbec usnout, zítra mám jít do nové práce, byla jsem 1 den na zaručení a už teď vím že to není nic pro mě, prvně jsem byla nadšená, ale teď vím, že to není práce, kterou bych zvládla. priznam si to, jen nevím, o říct manželovi a ostatním, nepochopí to.
O jakou práci se jedná? Nechceš to prostě jen zkusit? Budeš mít zkušenost a pořád máš 3 měsíce zkušební dobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6.1.19 07:48
@Anonymní píše:
Ahoj, nemůžu vůbec usnout, zítra mám jít do nové práce, byla jsem 1 den na zaručení a už teď vím že to není nic pro mě, prvně jsem byla nadšená, ale teď vím, že to není práce, kterou bych zvládla. priznam si to, jen nevím, o říct manželovi a ostatním, nepochopí to.
A otázka pro nás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6.1.19 08:47
Taky bych to zkusil - a pak se uvidí. Během tříměsíční výpovědní lhůty můžeš kdykoli odejít. Zkus si ale nejprve najít něco lepšího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
6.1.19 09:00
Ahoj, nestresuj se. Taky jsem to tak mela, prvni den sem byla totalni jelito a chtela sem to vzdat. Ted sem fakt rada ze sem to nevzdala a bavi me to. ![]()
- Citovat
- Upravit