Nechráněný styk a plodné dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101647
7.11.11 21:10
Djarus píše:
Dobrý den.
Mám takový dotaz. V sobotu večer jsem si vzala poslední prášek, v neděli i dnes jsme s přítelem měli nechráněný styk. Je možné otěhotnění?
Děkuji za odpověď.

Pokud to byl poslední prášek z balení tak ne, nebo respektive šance je stejná jako že otěhotníš při praní HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.11.11 21:27

já bych rekla ze tehotná urcite nebudes. po vysazení prásků by mela prijít ms takze takhle asi neotehotnís. to az probehne ms a ty nezacnes brát dalsi plato prásků pak uz otehotnet můzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.11 09:56

Ahoj ja jsem to mela to sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.12 22:48

prosíme o radu

Prosíme o radu… měli jsme s přítelkyní nechráněný sex, ovšem jen několik sekund, bez výstřiku a bez citelného vlhnutí. Ale asi půl až hodinu po chráněném sexu s vyvrcholením. Přítelkyně měla zrovna plodné dny a mezi tím neproběhla žádná očista. Může otěhotnět se spermatu, které mohlo zůstat v penisu, nebo dokonce na penisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.9.12 23:04

@annnonym jestli jsi se mezitím nebyl aspoň vymočit, tak to možné je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.12 23:09

Četli jsme něco o životnosti spermíí. Informace se server od serveru různí, ale nejdelší doba na vzduchu byla 1. hodina. Takže sperma, které mohlo zůstat uvnitř penisu můžu přežít delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
25.9.12 06:37

Ahoj, úplně stejným způsobem jsem teď v 6 měsíci, ale s rozdílem že u nás bylo plánované :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3
25.9.12 06:55

Děkuji za odpovědi, moc jste nám pomohli. Hned ráno jdeme pro jistotu pro pilulku proti početí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.12 07:48

Kurna chlape, nez resit toto tak si kup balicek kondomu…(pritelkyne anti, pokud muze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.8.14 19:42

POMOC !!

Ahoj,
jsem nezodpovědný člověk a měla jsem nechráněný pohlavní styk a neberu antikoncepci.. spali jsme spolu i když už jsem měla mít dva dny menstruaci která se nedostavila tak tedka stále čekám, můžete mi někdo poradit jak velké je riziko? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.14 19:46
@pajinka175 píše:
Ahoj,
jsem nezodpovědný člověk a měla jsem nechráněný pohlavní styk a neberu antikoncepci.. spali jsme spolu i když už jsem měla mít dva dny menstruaci která se nedostavila tak tedka stále čekám, můžete mi někdo poradit jak velké je riziko? děkuji

jaképak pomoc bud budeš těhotná a nebo ne,,,to ti nikdo nepomůže a jaká je pravděpodobnost těhotenství? To kdo ví.. neznáme tvůj cyklus nevíme kdy byla ovulace.. čili pravděpodobné to je, ale i není..proč jste si nezašli pro pilulku po.. když už neklapla antikoncepce?

Příspěvek upraven 23.08.14 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.8.14 19:53

Tak napis vic infa o tvem cyklu. Jak dlouhe je mas, kolikaty den cyklu jsi mela nechraneny sex. Pak se z toho neco da usuzovat.

• Citovat
  • Upravit
Elight
28.8.14 10:26
@pajinka175 píše:
Ahoj,
jsem nezodpovědný člověk a měla jsem nechráněný pohlavní styk a neberu antikoncepci.. spali jsme spolu i když už jsem měla mít dva dny menstruaci která se nedostavila tak tedka stále čekám, můžete mi někdo poradit jak velké je riziko? děkuji

Počkej pár dní a zajdi si na ultrazvuk, tam ti doktor poví s jistotou, jestli něco čekáš nebo ne. Tady na fóru ti moc nepomůžem.

• Citovat
  • Upravit
9
28.8.14 10:46

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, již 3 den po sexu mě začalo bolet v podbříšku, někdy na levé někdy na pravé straně někdy i s pichlavou bolestí. V noci mě doprovází i nevolnost, ovšem jen náznak nikoli zvracení. Jsem docela dost unavená, i když jsem právě dodělala školu a jsem zatím po neúspěšných pohovorech doma, měla bych být už zrelaxovaná a odpočatá, přitom na to na mě teď padlo. Trochu pobolívá v kříži. Mám bílý hlenovitý výtok, bez zápachu či svědění. Řekla bych, že chodím častěji na wc. Antikoncepci jsem vysadila teprve před měsícem, myslíte, že bych mohla být těhotná? Zatím je příliš brzy na testy. MS očekávám cca za týden. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.15 12:15

Nechtěné těhotenstvi

Dobrý den, je možné otěhotnět 14dni od první dne MS? Mám ji pravidelnou, a 2-3.5.jsem měla nechráněny sex. Četla jsem různé články a někde se píše že nejrizikovejsi je to týden po a týden před cca. Psala jsem na online gynekologii a tam mi napsali že možné to je jen 4% z matematického hlediska jsem z toho hodně ve stresu a často mi bolí hlava a neustále se mi navaluje. Děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1