Rodina mne poučuje ohledně výchovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
27.12.20 14:44

A nemeli pravdu? V necem, trosku? 3 hodiny to asi nee 8)
Bud si to vem k srdci a zamysli se nad sebou, nebo to poustej jednim uchem dovnitr a druhym ven. Na navsteve byt 3 hodiny nastvana mi taky prijde zbytecny, proc jsi teda nesla domu? A jestli neni tva rodina normalni, proc hledas vhodna slova? Jak oni na tebe, tak ty na ne - co na srdci to na jazyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
27.12.20 15:14

Třeba úplně normálně? Chápu, že to myslíte dobře, ale až budu chtít znát váš názor na mou výchovu, zeptám se. Už se na toto téma nechci s vámi bavit… A pak přehoďte na jiné… Když nedají pokoj, řekla bych jim, že vzhledem k tomu, že nemám zájem poslouchat to pořád dokola jdu domů. A šla bych… Co víc s tím taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
27.12.20 22:20

Tak ono je to těžkom, v dnešní době se nemůže ani nic říct, protože hodně maminek je strašně vztahovačných a bere to jako utok.. Ted nemyslím tebe, m ani nikomu rady nedávám, a le taky občas jsem svědkem, kdy jedna maminka se druhé zeptala, jestli nemá její dítě žízen, že má Fruko navíc, že se jí zdá.. Myslela to v dobré víře, že nabídne pokud bude mít zájem.. a maminka dítěte se uplně nasr. jako co nepozná, že její dítě má žízen, co se do toho stará.. takže asi tak..
Asi byh se trochu uklidnila a něco pouštěla jedním uchem sem druhým tam, a pokud bude někdo vlezlý- proč děláš, to a ono, aneděláš to jinak, bože, chudák dítě a podobné, tak bych řekla, že máš na to jiný názor a děláš to tak a hotovo.., Spíš se nauč odpovídat a vypouštět z hlavy, ono někdy tyto rady jsou spíš, že v rodině chtějí být starší maminky důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
29.12.20 10:30

Proc jsi tam byla tak dlouho?
8o
Trochu bych omezila kontakty na nezbytne minimum, vsak ono jim to dojde.
Pokusné, ať si radi jinde.

• Citovat
  • Upravit
21703
29.12.20 11:57
@Anonymní píše:
@Petr-33
Ani obraz, ani zvuk. Seděl a usmíval se jak sluníčko na hnoji.

Já mám čím dál víc pocit, že ať řekneš cokoliv, pro všechny budeš ty za tu zlou. Někdy je opravdu nejlepší nasadit tuhle metodu a počkat, až se servou mezi sebou. :mrgreen:
Jestli se jedná o vícero starších členů rodiny, tak 1) každý to vidí trochu jinak 2) každý je přesvědčený, že má pravdu. Když nic nebudeš říkat a počkáš, vzteknou se na sebe navzájem a tobě dají pokoj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.12.20 12:34

To je ale všude, koukám.. já taky pouze kyvu a poslechnu si a pak si vše dělám po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
1.1.21 11:56

Já se snažila kyvat dlouho, ale po fakt dlouhém útoku (2 dny v kuse buzerace, jak dělám vsechno špatně), jsme se tak trochu chytly a matce jsem oznámila, že měla příležitost vychovávat svoje děti, tohle je ale moje dítě, a to si budu vychovávat podle sebe. Od ty doby dala pokoj. Od ty doby taky vím, že je nutné všechny tyhle „rady“ utnout co nejdřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.1.21 23:28

Reaguji podle toho, kdo radi a jaky s ním mám vztah. Tchýní na rady typu: „My to dělali tak a tak…“ říkám, že to bych nedala a že jsem ráda, že žiju teď, že to měli děsně náročný. Ostatním říkám, že jsem líná a jinak to dělat nebudu, že no stres. Na to už pak vlastně nemají co říct. No a matka neradi, tu posílám do prd.le rovnou s prvním náznakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
1.1.21 23:46
@lenkahav píše:
Rika se mesicek.

Ozvy se s „y“ je horší ;),ale to je fuk, teď k věci.
Mně by to tedy vadilo, kdyby partner jen seděl a neřekl nic - to do něj neryli, ale do jeho polovičky, tak se sakra ozvat a zastat se jí měl, nebo on není rodič stejně jako ona? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.21 13:37

Od srdce bych řekla svůj názor a to že se mi nelíbí jak s tebou jednání až budeš chtít sama si přijdeš pro radu a pokud se jim nelíbí tvá výchova nemusíš chodit a oni nemusejí vidět děti to jsem udělala já a zabralo a když náhodou někdo něco takového načne Jen se zmíním že uživatel musím jít domů nebo naopak taktně naznačim návštěvě že může jít :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
17.1.21 10:06
@Žirafa 69 píše:
Ozvy se s „y“ je horší ;),ale to je fuk, teď k věci.
Mně by to tedy vadilo, kdyby partner jen seděl a neřekl nic - to do něj neryli, ale do jeho polovičky, tak se sakra ozvat a zastat se jí měl, nebo on není rodič stejně jako ona? :think:
… takže bys na návsteve seděla a šoupala nohama a doma si vylila vztek na manželovi, že „se tě nezastal“?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová